Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Ο Γ. Παπανδρέου για το αποτέλεσμα των εκλογών


Τα συγχαρητήρια του σε όσους εξελέγησαν στις νέες περιφέρειες και τους δήμους έδωσε ο πρωθυπουργός με δηλώσεις του από το Μέγαρο Μαξίμου λίγο μετά τις 22:45.

Όπως είπε η κυβέρνηση θα είναι κοντά τους για να στηρίξει τον Καλλικράτη.

Χαρακτήρισε εθνικό σκοπό τη σωτηρία της χώρας, για την οποία τόνισε ότι έχει προϋπόθεση τις αλλαγές.
Έκανε λόγο για αναγκαίες θυσίες που έγιναν από όλους για να σώσουμε τη χώρα από τη χρεωκοπία προσθέτοντας ότι η προσπάθεια αυτή άρχισε να πιάνει τόπο και λέγοντας ότι η επόμενη χρονιά θα είναι αυτή των μεγάλων αλλαγών για να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της.

Σύμφωνα με τον Γ. Παπανδρέου οι πολίτες έδειξαν τον δρόμο με την ψήφο τους αυτές τις δύο Κυριακές, «ζήτησαν τη συνέχιση της πορείας, επέλεξαν τη σταθερότητα και απέρριψαν τις σειρήνες της αποσταθεροποίησης».

«Σε αυτόν τον αγώνα έχω δώσει το είναι μου και την ψυχή μου χωρίς να λογαριάζω το πολιτικό κόστος» συνέχισε ο κ. Παπανδρέου.

Απηύθυνε, επίσης, κάλεσμα συμμετοχής σε όσους απείχαν σημειώνοντας ότι δεν περισσεύει κανείς.

«Καλώ κάθε πολιτική δύναμη του τόπου να αναλογιστεί τις ευθύνες της, να παραδειγματιστούν από όσα συμβαίνουν στην υπόλοιπη Ευρώπη» συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος δήλωσε ανοιχτός σε όσες ειλικρινείς προτάσεις που μπορούν να πάνε τη χώρα μπροστά.

«Αυτή τη μάχη της σωτηρίας θα την κερδίσουμε γιατί είναι στόχος ζωής» κατέληξε ο Γ. Παπανδρέου.
http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου