Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Γέμισε το Facebook με cartoons


Σίγουρα, οι χρήστες του Facebook, θα έχετε παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες πως τα προφίλ όλων των φίλων σας, τα έχουν καταλάβει διάσημα cartoons!
Πλέον στη συνομιλία δεν έχετε να κάνετε με τον Γιώργο, τη Ζέτα, τον Κώστα κλπ, αλλά με τη Sailor Moon, τη Χιονάτη, τους Power Rangers, τον Spiderman, και τα Χελωνονιντζάκια.
Αυτή η "παιδική" ιστορία στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ξεκίνησε από ένα μήνυμα που έγραφε: "Από 15 ως 20 Νοεμβρίου ας αλλάξουμε όλοι τις φωτογραφίες των προφίλ μας, αντικαθιστώντας τις με κάποια φωτογραφία ήρωα των παιδικών μας χρόνων. Σκοπός αυτού του παιχνιδιού είναι να μην υπάρχει ανθρώπινη φωτογραφία για λίγες ημέρες στο Facebook".
Κάποιοι βρήκαν αυτή την ιδέα χαριτωμένη καθώς θυμήθηκαν τα παιδικά τους χρόνια και νοστάλγησαν τους τότε ήρωές τους, και άλλοι αντέδρασαν κάνοντας λόγο για την ψυχολογία της μάζας και χρήστες - πιόνια.
Το μήνυμα αυτό όμως ήταν μια πρωτοβουλία για τη στήριξη της εβδομάδας των δικαιωμάτων των παιδιών, που σαν σήμερα, 20 Νοεμβρίου, το 1989 υπογράφηκε η σχετική Σύμβαση.

http://mediasoup.gr/node/21546

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου