Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Έρχεται ο MR GAGO DRAGO

Ο πιο διάσημος kickboxer του κόσμου στην Αθήνα

Η αφρόκρεμα του παγκόσμιου kickboxing θα είναι στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Σ.Ε.Φ  το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, αλλά οι διοργανωτές φρόντισαν να γευθεί το ελληνικό κοινό ένα «ορεκτικό» πριν το κυρίως πιάτο του … Σ.Ε.Φ
Ο MR GAGO DRAGO, o πλέον δημοφιλής kickboxer στην κατηγορία του θα έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να παραβρεθεί στη συνέντευξη Τύπου του IT’S SHOWTIME IN ATHENS. Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου οι fan του αθλήματος θα μπορούν να συναντήσουν τον πρωταθλητή στο κατάστημα PUBLIC  στο Σύνταγμα στις 12.00, να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.
Όσο δέος και ίσως φόβο για τις τεχνικές του προκαλεί μέσα στο ρινγκ, τόσο προσιτός και χαμογελαστός είναι ο MR GAGO DRAGO από κοντά. Όσοι δεν το γνωρίζουν και απλώς θυμούνται τον θεαματικό χορό που κάνει όταν βγαίνει στο στάδιο ή τα  θανατηφόρα knock out που έχει πολλές καταφέρει σε αντιπάλους του, θα δουν με έκπληξη ότι ο αρμένιος πρωταθλητής έχει χιούμορ, όρεξη για κουβέντα με όλους και πάνω απ όλα υπεραγαπά την ελληνική κουζίνα.
Ο GAGO DRAGO θα προπονηθεί στο ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL το απόγευμα της Τρίτης και αφού παρουσιαστεί σε ελληνικές τηλεοπτικές εκπομπές θα αναχωρήσει την Τετάρτη για την Ολλανδία όπου ζει και προπονείται.
Άλλωστε  τον περιμένει στις 11 Δεκεμβρίου στο Σ.Ε.Φ ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας με τον φιλόδοξο ανερχόμενο top kickboxer, τον Τούρκο YAVUS KAYABASI.

http://www.protothema.gr/sports/article/?aid=91192

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου