Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

Θράσος χωρίς όρια από τους ληστές με τα καλάσνικοφ


Λήστεψαν σούπερ μάρκετ γεμάτο με κόσμο

Μέρα μεσημέρι «χτύπησαν» οι ληστές με τα Καλάσνικοφ και μάλιστα σε κατάμεστο σούπερ μάρκετ! 
Η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 2:30 το μεσημέρι στο Mega AB, το οποίο βρίσκεται στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Εκάλης. 

Οι δύο δράστες, με την απειλή των όπλων και μπροστά στους εμβρόντητους πελάτες και τους υπαλλήλους, πήραν από τα ταμεία άγνωστο ποσό και διέφυγαν με αυτοκίνητο μάρκας Audi.
http://www.newsbeast.gr/society/arthro/241778/thrasos-horis-oria-apo-tous-listes-me-ta-kalasnikof/

Έρευνα Οικονομικής συγκυρίας του ΙΟΒΕ ...Πιο μαύρα παρά ποτέ τα βλέπουν ακόμα οι Έλληνες

Πιο απαισιόδοξοι σε όλη την Ευρώπη, “παρέα” με τους Πορτογάλους, παραμένουμε οι Έλληνες καταναλωτές, με βάση την μελέτη για την οικονομική συγκυρία του Σεπτεμβρίου που εκπόνησε το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ). Η απαισιοδοξία για την οικονομική κατάσταση, ο φόβος για την ανεργία και οι εκτιμήσεις για νέα άνοδο στις τιμές κυριαρχούν. 

Ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης, μετά από την καταγραφή δύο διαδοχικών, ιστορικά ελάχιστων επιδόσεων τους θερινούς μήνες, τον Σεπτέμβριο διορθώνεται, πάντως,  ελαφρά και διαμορφώνεται στις -73,6 μονάδες (από -76,8 μονάδες). Το ΙΟΒΕ σημειώνει ότι “στο δημόσιο διάλογο του Σεπτεμβρίου κυριάρχησε και πάλι η συζήτηση για την πτώχευση της χώρας, την εξασφάλιση ή όχι της 6ης δόσης του δανείου, αλλά και τις επιπρόσθετες φορολογικές επιβαρύνσεις. Αλλά και στο τομέα των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και των αποκρατικοποιήσεων, παρά την πλούσια σχετική ρητορική, οι εξελίξεις εξακολουθούν να είναι φτωχές. Έτσι οι Έλληνες καταναλωτές παραμένουν εξαιρετικά ανασφαλείς ως προς την εξέλιξη της οικονομίας, των οικονομικών του νοικοκυριού τους και την ανεργία και μαζί με τους Πορτογάλους παραμένουν οι πιο απαισιόδοξοι στην Ευρώπη”.

Πάντως στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες η καταναλωτική εμπιστοσύνη κινείται σε πτωτική τροχιά, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι τον Σεπτέμβριο, μόλις σε τρεις χώρες (Δανία, Φινλανδία, Σουηδία) καταγράφονται θετικοί δείκτες.
Αναλυτικότερα για την Ελλάδα:

Μικρή ανάκαμψη στις προβλέψεις για την οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών
Οι αρνητικές προβλέψεις των Ελλήνων καταναλωτών για την οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού τους τους προσεχείς 12 μήνες περιορίζονται τον Σεπτέμβριο, με το σχετικό δείκτη να διορθώνει την ιστορικά χαμηλή επίδοση του Ιουλίου και να διαμορφώνεται στις -66,3 μονάδες (από -70,7). Το ποσοστό των Ελλήνων καταναλωτών που κρίνει ότι το επόμενο διάστημα η οικονομική του κατάσταση θα επιδεινωθεί αισθητά βρίσκεται στο 57%, ενώ ένα 5% αναμένει ελαφρά βελτίωση. Οι σχετικοί δείκτες της ΕΕ και της Ευρωζώνης διαμορφώνονται αντίστοιχα στις –8,9 και -8,8 μονάδες.

Οριακή πτώση στις προβλέψεις για την οικονομική κατάσταση της χώρας


Οι προβλέψεις των νοικοκυριών για την οικονομική κατάσταση της χώρας τους το προσεχές 12-μηνο κινούνται οριακά κατώτερα του προηγούμενου ιστορικά χαμηλού επίπεδου του Ιουλίου, στις -77,5 μονάδες, καταγράφοντας νέο ιστορικά χαμηλό ρεκόρ. Το ποσοστό των καταναλωτών που προβλέπουν ελαφρά ή αισθητή επιδείνωση παραμένει στο 83%. Οι σχετικοί αρνητικοί δείκτες σε ΕΕ και Ευρωζώνη διευρύνονται στις -26,7 και -27,2 μονάδες αντίστοιχα.

Βελτιώνεται η πρόθεση για αποταμίευση, παραμένοντας σε πολύ χαμηλά επίπεδα

Τον Σεπτέμβριο, η πρόθεση για αποταμίευση τους προσεχείς 12 μήνες ανακάμπτει ελαφρά για δεύτερο μήνα, με το σχετικό δείκτη να φθάνει στις -65,6 μονάδες (από -71,9 μονάδες), παραμένοντας όμως σε επίπεδα πολύ χαμηλά. Το 69% (από 72%) των ελληνικών νοικοκυριών δεν θεωρεί καθόλου πιθανή την αποταμίευση το επόμενο 12μηνο, ενώ ανέρχεται στο 16% (από 14% τον Ιούλιο και 12% τον Ιούνιο) το ποσοστό εκείνων που την κρίνει ως αρκετά ή πολύ πιθανή. Οι σχετικοί δείκτες σε ΕΕ και Ευρωζώνη επιδεινώνονται στις -8,6 και -10,6 μονάδες αντίστοιχα.

Διάχυτος ο φόβος για την ανεργία, παρά την ήπια βελτίωση
Ο δείκτης πρόβλεψης των καταναλωτών για την εξέλιξη της ανεργίας τους προσεχείς 12 μήνες τον Σεπτέμβριο βελτιώνεται ήπια για δεύτερο κατά σειρά μήνα, παραμένοντας όμως ο πιο δυσμενής από τους υπόλοιπους δείκτες (στις 85 από 88,2 μονάδες). Η συντριπτική πλειονότητα των ελληνικών νοικοκυριών αναμένει σε ποσοστό 81% (από 85%) και πάλι αισθητή άνοδο της ανεργίας εντός 12μήνου, ενώ ένα 2% αναμένει ελαφρά μείωση. Οι αντίστοιχοι δείκτες σε ΕΕ και Ευρωζώνη αυξάνονται αισθητά στις +32,1 και +29,8 μονάδες.
   
Ελαφρά άνοδος και της πολύ χαμηλής πρόθεσης για μείζονες αγορές

Η πρόθεση των καταναλωτών για σημαντικές αγορές τους προσεχείς 12 μήνες (επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών, κλπ.) ενισχύεται ήπια τον Σεπτέμβριο, με το σχετικό δείκτη να παραμένει όμως χαμηλά, στις -66,1 μονάδες (από –71,3). Το ποσοστό των Ελλήνων καταναλωτών που προβλέπει ότι θα πραγματοποιήσει λίγο ή πολύ περισσότερες δαπάνες αυξάνεται στο 10% (από 8%), ενώ το 74% δηλώνει ότι θα προβεί σε λίγο ή πολύ λιγότερες δαπάνες. Οι σχετικοί ευρωπαϊκοί δείκτες διαμορφώνονται στις -25,1 και -24,3 μονάδες σε ΕΕ και Ευρωζώνη.

Μικρή ενίσχυση των πληθωριστικών προσδοκιών


Τον Σεπτέμβριο, εντείνονται οι πληθωριστικές προβλέψεις των τιμών τους προσεχείς 12 μήνες, με το σχετικό δείκτη να κερδίζει σχεδόν 3 μονάδες και να διαμορφώνεται στις 36,0 μονάδες. Το 27% των καταναλωτών (από 21%) αναμένει άνοδο τιμών με τον ίδιο ρυθμό, ενώ ένα 20% (από 16%) κρίνει ότι οι τιμές θα παραμείνουν αμετάβλητες. Οι αντίστοιχοι ευρωπαϊκοί μέσοι όροι διαμορφώνονται στις 24,9 στην ΕΕ και 25,3 στην Ευρωζώνη.

Μικρή μείωση του ποσοστού εκείνων που δηλώνει ότι «έχει χρεωθεί»


Σχετικά με την τρέχουσα οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού τους τον Σεπτέμβριο, το ποσοστό των ελληνικών νοικοκυριών που κρίνει ότι έχει αυξήσει λίγο ή πολύ την αποταμίευσή του παραμένει στο 16-17%, ενώ και το ποσοστό των καταναλωτών που δηλώνει ότι «μόλις τα βγάζει πέρα» διαμορφώνεται εκ νέου στο 59-60%. Τα νοικοκυριά που αναφέρουν ότι αντλούν από τις αποταμιεύσεις τους παραμένουν στο 11%, ενώ το ποσοστό εκείνων που δηλώνουν ότι έχουν χρεωθεί, υποχωρεί περαιτέρω στο 11% (από 14% τον Ιούλιο και 17% τον Ιούνιο).http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=150673

Τον τραυμάτισαν για να τον ληστέψουν

Τρεις άγνωστοι δράστες προσέγγισαν το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Θεσσαλονίκης στον Ταύρο έναν αλλοδαπό άνδρα και αφού τον τραυμάτισαν στο χέρι ελαφρά με αιχμηρό αντικείμενο, του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και 200 ευρώ.

Ο παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

http://www.zougla.gr/

Στίβος: Αμετακίνητος ο Σεμπάστιαν Κοέ

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, Σεμπάστιαν Κόε, εξακολουθεί να υποστηρίζει τον ισόβιο αποκλεισμό για τους αθλητές, που κρίνονται ένοχοι για παραβάσεις του νόμου περί ντόπινγκ.

Παρά την πρόσφατη απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Λοζάνης, που δίνει το δικαίωμα στους παραβάτες να συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της ΔΟΕ, ο Λόρδος Κόε, παραμένει αμετακίνητος στη θέση του.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Λονδίνο δήλωσε: «Η θέση μου είναι γνωστή, δεν έχω αλλάξει ιδέα πάνω σ΄ αυτό. Είμαι υπέρ της ισόβιας απαγόρευσης συμμετοχής σε αγώνες για παραβάσεις του κανονισμού ντόπινγκ».

Το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο, σε απόφασή του που δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη, αποφάνθηκε ότι οι αθλητές που τιμωρούνται για θέματα ντόπινγκ έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε Ολυμπιακούς αγώνες μετά τον έκτιση της ποινής τους.http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=394455&cid=10

Ριφιφί σε τράπεζα στο Παλαιό Φάληρο

Τέσσερις άγνωστοι κακοποιοί, έχοντας βαρύ οπλισμό πραγματοποίησαν ριφιφί στην τράπεζα ALPHA BANK, στην οδόι Αγίας Βαρβάρας 112 στο Παλαιό Φάληρο. 

Τους τέσσερις αγνώστους, οι οποίοι κρατούσαν όπλα, είδε αυτόπτης μάρτυρας να βγαίνουν από την κεντρική είσοδο της τράπεζας και να αποχωρούν. Οι δράστες μπήκαν στην τράπεζα, αφού τρύπησαν τον τοίχο από γειτονικό κτίριο, αλλά μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το ποσό που αφαίρεσαν από τα χρηματοκιβώτια.http://www.newsbeast.gr/society/arthro/241691/rififi-se-trapeza-sto-palaio-faliro/

Κατσουράνης: «Δεν περάσαμε ακόμα»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Κώστας Κατσουράνης αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Κροατία. Ο μέσος του Παναθηναϊκού τόνισε πως ακόμα δεν χει έρθει η πρόκριση και άπαντες πρέπει να συνεχίσουν με το κεφάλι χαμηλά. 

«Δεν ξεκινήσαμε καλά και είχαμε λίγο φόβο. Όταν μπορούσαμε να παίξουμε την μπάλα κάτω όπως έπρεπε και ισορροπήσαμε το παιχνίδι πήγαμε καλά. Οι Κροάτες είχαν μόνο ανούσια κατοχή της μπάλας και δεν έκαναν φάσεις. Εμείς παίξαμε ωραία μπάλα και γίναμε επικίνδυνοι. Αυτό και εκμεταλλευτήκαμε.

Εμείς πάμε με την ψυχή και το ταλέντο μας για να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο. Ο στόχος μας είναι να προκρινόμαστε και να έχουμε το ποδόσφαιρό μας όσο πιο ψηλά μπορούμε
», τόνισε αρχικά. 

Παράλληλα συνέχισε: «Θα συνεχίσουμε ταπεινά δεν περάσαμε ακόμα. Πανηγυρίσαμε γιατί είχε κόσμο το γήπεδο και ήμασταν χαρούμενοι. Πανηγυρίσαμε λίγο παραπάνω».http://www.sport-fm.gr/

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ (δεiτε &foto)


Ο Α.Ο.Μοσχάτου σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο παρουσία πολύ κόσμου πραγματοποίησε τον ετήσιο αγιασμό των τμημάτων του συλλόγου.


Παραβρέθηκαν οι αθλητές και παράγοντες του συλλόγου,  ο δήμαρχος του Μοσχάτου&Ταύρου κύριος Ευθυμίου  πολλά μέλη του δημοτικού συμβουλίου, αλλά και πολλοί φίλοι του  συλλόγου που με την παρουσία τους έδειξαν την αγάπη που τρέφουν στην ποδοσφαιρική ομάδα  του Μοσχάτου μας

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ-Πρόσκληση σε Παρουσίαση του Προγράμματος του ΙΜΚ για το 2011 - 2012


  Αθήνα, 6 Οκτωβρίου 2011

 Το  Δ.Σ του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και οι συνεργάτες του
σας προσκαλούν στην παρουσίαση του προγράμματος του Ιδρύματος για την καλλιτεχνική περίοδο 2011 - 2012

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011, στις 12:00 μ.
στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, 3ος όροφος, τηλ. 210 34 18 550


Σας περιμένουμε για μία φιλική ανταλλαγή απόψεων
πάνω στις σκέψεις και τον προβληματισμό μας

Με την ευγενική χορηγία της Dogkas Wines


Περισσότερες πληροφορίες:
Χαρά Πετρούνια, Γραφείο Τύπου ΙΜΚ
210 52 44 648, 6972 710 991

Το μουσικό λεωφορείο της Λυρικής πάει στον Πειραιά

Από το Πασαλιμάνι, στην Πλατεία Κοραή και από εκεί στην Πλατεία Λουδοβίκου στον Πειραιά, θα βρεθεί σήμερα το μουσικό λεωφορείο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Χορωδοί, τενόροι και υψίφωνοι της Λυρικής, μετά το επιτυχημένο πέρασμα από τα κεντρικότερα σημεία των Αθηνών, μεταφέρουν τις μελωδίες και τη μουσική διάθεση στην πόλη του Πειραιά.

«Libiamo» από τη «Λα Τραβιάτα» του Βέρντι, «Quando e bella» από «Το ελιξήριο του έρωτα» του Ντονιτσέτι, «Quando men vo» από την «Λα Μποέμ» του Πουτσίνι, είναι μερικές από τις μελωδίες που περιλαμβάνει το πρόγραμμα του λεωφορείου.

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου το λεωφορείο θα σεργιανίσει ξανά στους δρόμους του Πειραιά, από την Πλατεία Γεννηματά έως τον Πεζόδρομο Παλαμηδίου.

Η σημερινή βραδιά ξεκινά στις 19:15.

newsbeast

http://sarotiko.blogspot.com/2011/10/blog-post_7368.html

Σε τρεις γυναίκες το Νόμπελ Ειρήνης


Στην πρόεδρο της Λιβερίας και δύο ακτιβίστριες για την ειρήνη

Σε τρεις γυναίκες αποφάσισε η Νορβηγική Επιτροπή Νόμπελ να απονεμηθεί το φετινό Νόμπελ Ειρήνης. 

Το μοιράζονται οι πρόεδρος της Λιβερίας Ellen Johnson Sirleaf, η ακτιβίστρια Leymah Gbowee επίσης από τη Λιβερία και η ακτιβίστρια Τawakkul Karman από την Υεμένη, για τον μη βίαιο αγώνα τους για την ασφάλεια των γυναικών και τα δικαιώματά τους για πλήρη συμμετοχή στην ειρηνευτική διαδικασία. 

«Δεν μπορούμε να πετύχουμε δημοκρατία και ειρήνη με διάρκεια στον κόσμο εκτός και αν οι γυναίκες αποκτήσουν τις ίδιες ευκαιρίες με τους άνδρες να επηρεάσουν τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα της κοινωνία», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Επιτροπή. 
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/241181/se-treis-gunaikes-to-nobel-eirinis/

Γίνεται της... μπουγάτσας


Γλυκιά ή αλμυρή; Διαφορετικός ο συντελεστής ΦΠΑ!

Αλαλούμ επικρατεί στην αγορά με τον ΦΠΑ δύο ταχυτήτων. Σύμφωνα με τις νέες διευκρινήσεις του υπουργείου Οικονομικών τα γλυκά και τα παγωτά που καταναλώνονται εκτός καταστήματος, ακόμα και εάν τα πήρε κάποιος στο χέρι, φορολογούνται με ΦΠΑ 13%, εάν όμως καταναλωθούν εντός του καταστήματος πρέπει να μπει ΦΠΑ 23%.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της μπουγάτσας, η οποία ανάλογα με το αν θα είναι γλυκιά ή αλμυρή θα έχει διαφορετικό συντελεστή. Όπως αναφέρουν «Τα Νέα»  εάν η μπουγάτσα είναι αλμυρή, είτε καταναλώνεται εντός καταστημάτων είτε όχι, υπάγεται στον κανονικό συντελεστή 23%, ενώ αν η μπουγάτσα είναι γλυκιά και καταναλωθεί εκτός καταστήματος έχει συντελεστή 13%. Αντίθετα, ακόμα και αν είναι γλυκιά, αν καταναλωθεί εντός καταστήματος δεν γλιτώνει τον υψηλό συντελεστή 23%.

Γενικά, όλα τα σφολιατοειδή που διατίθενται ψημένα στους καταναλωτές θα πρέπει να φορολογούνται με τον αυξημένο συντελεστή ΦΠΑ 23%. Όμως, εάν έχουν γλυκαντικές ύλες τότε θεωρούνται γλυκά και στην περίπτωση που καταναλώνονται εκτός των καταστημάτων θα επιβαρύνονται με ΦΠΑ 13%. Έτσι πχ. μια τυρόπιτα θα πωλείται με ΦΠΑ 23%, ενώ μια γλυκιά μπουγάτσα με 13%.

Το ψήσιμο ανεβάζει... τον ΦΠΑ

Φοροτρέλα επικρατεί και στη κατηγορία συσκευασμένων ή μη τυποποιημένων προϊόντων. Ειδικότερα, σάντουιτς, ασχέτως περιεχομένου, το οποίο είναι κλεισμένο αεροστεγώς και στη συσκευασία αναγράφονται ημερομηνίες παραγωγής - λήξης και τα συστατικά υπάγονται στον συντελεστή 13%. Αν όμως ο καταναλωτής ζητήσει από τον καταστηματάρχη να του ψήσει το σάντουιτς, ο ΦΠΑ ανεβαίνει στο 23%!
περισσότερα στο http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/241236/ginetai-tis-bougatsas/

Με «άγριες» διαθέσεις ο καιρός!


Καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Σημαντική μεταβολή του καιρού αναμένεται από τα δυτικά το βράδυ του Σαββάτου, που θα επηρεάσει σταδιακά την Κυριακή όλη τη χώρα.

Κύρια χαρακτηριστικά θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι θυελλώδεις ανέμοι και η σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Πιο συγκεκριμένα:

Σάββατο 08 Οκτωβρίου

Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στη δυτική Ελλάδα, τη δυτική Κρήτη και το ανατολικό Αιγαίο, οι οποίες τις βραδυνές ώρες και κυρίως τη νύχτα προς την Κυριακή θα ενταθούν και θα επεκταθούν σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα.

Κυριακή 09 Οκτωβρίου

Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και χιόνια στις ορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα περιοριστούν σταδιακά στα ανατολικά και νότια και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Στην Αττική έντονες βροχές και καταιγίδες είναι πιθανό να σημειωθούν την Κυριακή κυρίως το πρωί. Οι άνεμοι θα είναι νοτίων διευθύνσεων 7 έως 9 μποφόρ στο Αιγαίο και θα στραφούν βαθμιαία από τα δυτικά και βόρεια σε βορείους με την ιδία ένταση. Εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από το απόγευμα της Δευτέρας.

Η πτώση της θερμοκρασίας -από 7 έως 11 βαθμούς- θα αρχίσει την Κυριακή από τα δυτικά και βόρεια και θα γίνει αισθητή τη Δευτέρα και στις υπόλοιπες περιοχές.
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/241262/me-agries-diatheseis-o-kairos/

Νέος γύρος κινητοποιήσεων Χωρίς Μέσα Μαζικής Μεταφοράς η Αθήνα τη Δευτέρα


Αθήνα
Ακινητοποιημένα θα μείνουν τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα (Μετρό, ΗΣΑΠ, λεωφορεία, Τραμ και τρόλεϊ), ενώ αναμένεται η απόφαση των εργαζομένων στον Προαστιακό. 

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στα σχέδια της κυβέρνησης για την εφεδρεία και τις περικοπές των αποδοχών τους.
Newsroom ΔΟΛ

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231132123

Από τις 17 Οκτωβρίου Η «αγωνία και η έκσταση» του Στιβ Τζομπς σε θεατρική σκηνή της Νέας ΥόρκηςΈνα θεατρικό έργο για τον Στιβ Τζομπς, για την αγάπη του για την τεχνολογία, για το ανθρώπινο κόστος της δημιουργίας κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα σε σκηνή της Νέας Υόρκης. Το έργο, ένας μονόλογος με τίτλο «The Agony and the Ecstasy of Steve Jobs» (Η αγωνία και η έκσταση του Στιβ Τζομπς) θα ανέβει στις 17 Οκτωβρίου στο Public Theater της Νέας Υόρκης. 

Σύμφωνα με τους παραγωγούς δεν είναι ένας φόρος τιμής στον συνιδρυτή της Apple, ο οποίος πέθανε την Τετάρτη σε ηλικία 56 ετών, αλλά μάλλον «μια διασκεδαστική, αλλά και οδυνηρή ιστορία περηφάνιας, ομορφιάς, πάθους και βιομηχανικού σχεδίου».

Όπως είπε ο ηθοποιός Μάικ Ντέιζι, το έργο αποτελεί «μια ματιά στις εμμονές του Τζομπς με την τεχνολογία, ενώ παράλληλα αναφέρεται και σε ιστορίες που ο ίδιος έχει διηγηθεί». 

«Ο Στιβ Τζομπς επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τις ζωές μας. Με πολλούς τρόπους ο κόσμος που μας άφησε είναι ο δικός του κόσμος. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να παρατηρήσουμε αυτόν τον κόσμο, τις αξίες και τις πρακτικές του και να αποφασίσουμε ποιο κομμάτι της κληρονομιάς του θα κρατήσουμε και ποιο όχι» κατέληξε ο Ντέιζι.
Newsroom ΔΟΛ

http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231132105

Ισορροπώντας στο κενό


Extreme άνθρωποι σε extreme καταστάσεις

http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/239918/isorropodas-sto-keno/

Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις της η ΠΟΕ-ΟΤΑ


Οι εργαζόμενοι στους δήμους αντιδρούν στα δυσβάσταχτα μέτρα της κυβέρνησης

Να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι και τις 19 Οκτωβρίου, ημέρα της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι στους δήμους θα απέχουν από κάθε υπερωριακή εργασία, με στόχο να μη λειτουργήσει καμία δημοτική Υπηρεσία. Με τη συνέχιση της αποχής για τρίτο σαββατοκύριακο εκφράζουν «την αντίδραση τους στα δυσβάσταχτα μέτρα της κυβέρνησης και ειδικότερα των περικοπών που προωθούνται στην εργασία κατά τις Κυριακές και τις επίσημες αργίες».

Εως τις 11 Οκτωβρίου οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. αποφάσισαν να συνεχίσουν τις καταλήψεις δημοτικών κτιρίων, των γκαράζ και των Χ.Υ.Τ.Α. της χώρας.

Τέλος, τη Τρίτη 11 Οκτωβρίου, έχει αποφασιστεί στάση εργασίας σε όλους τους ΟΤΑ, από τις 11.30 το πρωί μέχρι το τέλος του ωραρίου, συγκέντρωση στα γραφεία της Ομοσπονδίας, στις 12.00 το μεσημέρι και από εκεί πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εσωτερικών και τη Βουλή.
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/240803/sunehizei-tis-kinitopoiiseis-tis-i-poe-ota/

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

Τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ για 700 ευρώΑιματηρή ληστεία έγινε λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ σε φαρμακείο, στην συμβολή των οδών Κέκροπος και Σόλωνος, στην Καλλιθέα.


Δύο άγνωστοι με την απειλή πιστολιού άρπαξαν 700 ευρώ από το ταμείο και επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα για να διαφύγουν, τους καταδίωξε όμως ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αιγύπτου, που ήταν στο φαρμακείο την ώρα της ληστείας. Ένας από τους δράστες τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο αριστερό πόδι. 

Στην συνέχεια ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν, ενώ ο τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο.http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=99881&catid=4

Συνάντηση Μπεγλίτη - Αλμούνια για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά


Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες η συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Μπεγλίτη με τον αρμόδιο για τον ανταγωνισμό επίτροπο Χοακίν Αλμούνια, η οποία είχε αντικείμενο την προσφυγή της Επιτροπής για το θέμα των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η αδυναμία ανάκτησης από το ελληνικό δημόσιο των παράνομων, κατά την Επιτροπή, κρατικών ενισχύσεων ύψους 539 εκατ. ευρώ και κυρίως η απόφαση της Επιτροπής της 1ης Δεκεμβρίου 2010 με την οποία δόθηκε εξάμηνη παράταση, η οποία έληξε χωρίς να βρεθεί λύση-για την ανάκτηση από το ελληνικό δημόσιο των τμημάτων του ναυπηγείου που δεν αφορούν τον αμυντικό τομέα.
Κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκε να εντατικοποιηθούν οι επαφές μεταξύ του κ. Μπεγλίτη και του κ. Αλμούνια και των αρμόδιων υπηρεσιών. Όπως δήλωσε ο κ. Μπεγλίτης, συμφωνήθηκε από κοινού να αναζητηθούν τρόποι, συμβατοί προς το κοινοτικό δίκαιο και τους κανόνες ανταγωνισμού της ΕΕ, ώστε να υλοποιηθούν από τη διοίκηση της εταιρείας των ναυπηγείων οι αποφάσεις της Επιτροπής. Ο κ. Μπεγλίτης ζήτησε από τον κ. Αλμούνια να εξετάσει το πως για τα επόμενα 15 χρόνια τα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά θα μπορούν να επισκευάζουν, εκτός από στρατιωτικά πλοία των χωρών της ΕΕ και πλοία τρίτων χωρών.
Ο κ. Μπεγλίτης έκανε λόγο για διαθεσιμότητα και ετοιμότητα του κ. Αλμούνια να βοηθήσει ώστε να υποστηριχθούν η βιωσιμότητα των ναυπηγείων, οι ξένες επενδύσεις και οι 1.200 θέσεις εργασίας.
Εξάλλου, με αυστηρό και έντονο μήνυμά του προς τη διοίκηση των ναυπηγείων που εξακολουθεί να μην συμμορφώνεται με τις αποφάσεις, ο κ. Μπεγλίτης υπογράμμισε ότι «δεν μπορούν να υπάρξουν εκβιασμοί καθώς δεν έχουμε να δώσουμε προίκα και οι προικοθήρες έχουν τελειώσει για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας».
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_06/10/2011_409738

Κοινόχρηστα ποδήλατα στο κέντρο της Αθήνας


Πιλοτικό σύστημα ενοικίασης κοινόχρηστων ποδηλάτων στο ιστορικό κέντρο, με σταθμούς βάσης στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο Θησείο και στη Μητρόπολη, ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Αθήνας.


Ο Γιώργος Καμίνης, αναγνώρισε ότι “η Αθήνα είναι ίσως η λιγότερο φιλική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα στην ποδηλασία”, κάτι που οφείλεται “σε δεκαετίες στρεβλών πολιτικών και λανθασμένων προτεραιοτήτων στην χωροταξία και τις μεταφορές που ουσιαστικά εκτόπισαν το ποδήλατο από τις πόλεις μας”.

Παρατήρησε επίσης ότι “τα τελευταία χρόνια έχει κάνει την εμφάνισή του ένα αυθόρμητο κίνημα πολιτών το οποίο όλο και μαζικοποιείται και που ζητά την κατοχύρωση των δικαιωμάτων για το ποδήλατο στην πόλη”.

Όσον αφορά την πρωτοβουλία για ενοικίαση κοινόχρηστων ποδηλάτων, είπε, ότι θα υπάρξει μέριμνα και για την ασφαλή στάθμευση και σαν πρώτο βήμα ο δήμος θα κατασκευάσει κατάλληλες μπάρες στάθμευσης ποδηλάτων σε όλα τα δημοτικά κτίρια.

“Σε πρώτη φάση, ξεκινάμε από ιστορικά κτήρια ιδιοκτησίας του Δήμου, που διαθέτουν προαύλειο χώρο, όπως το Δημαρχιακό Μέγαρο στην Αθηνάς, το Δημαρχείο στη Λιοσίων, τη Δημοτική Αγορά στην Βαρβάκειο, τον Πολιτισμικό Οργανισμό στην Ακαδημίας, τη Δημοτική Πινακοθήκη στο Μεταξουργείο, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο Σταθμό Λαρίσης και στην Τεχνόπολη στο Γκάζι”, συμπλήρωσε.

Ταυτόχρονα, επισήμανε ότι είναι στα τελευταία στάδια οι διαδικασίες για την προκήρυξη κατασκευής του τμήματος που διέρχεται από το δήμο Αθηναίων του μεγάλου ποδηλατόδρομου Φάληρο-Κηφισιά, που είχε σχεδιάσει το ΥΠΕΚΑ.

Ακόμα, τόνισε ότι το προσωρινό μέτρο της πιλοτικής χρήσης των λεωφορειολωρίδων της Αθήνας από τους ποδηλάτες βοηθάει και συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση των οδηγών και την ασφάλεια των ποδηλατιστών. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=99846&catid=29

Οι υποψήφιοι για τις εκλογές του ΠΣΑΚ

Ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί τους υποψήφιους για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., εξέδωσε ο ΠΣΑΚ. Παράλληλα, ο Σύνδεσμος καλεί τα μέλη του να βρεθούν τη Δευτέρα 7/11 στο ΟΑΚΑ για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών.
Η ανακοίνωση:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών καλεί τα μέλη του τη Δευτέρα 7/11/2011 (18.30-21.30), στα γραφεία του ΠΣΑΚ (Λ. Κηφισίας 37, κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ ΟΑΚΑ) για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών του Συνδέσμου μας. Η παρουσία όλων κρίνεται αναγκαία και θεωρείται επιβεβλημένη.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

1. ΒAΡΔΙΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

2. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3. ΔΕΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4. ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5. ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

6. ΚΟΥΜΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

7. ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

8. ΜΠΟΓΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

9. ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

10. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

11. ΠΑΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

12. ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

13. ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

14. ΤΟΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

15. ΤΟΠΟΥΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ».http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=393635&cid=10

Κολύμπησε 100 χιλιόμετρα για να φτάσει μέχρι την Κρήτη!

Ο λόγος για τον αθλητή και γιατρό Γιώργο -Ιωάννη Τσιάνο, ο οποίος έφθασε στις 8 το πρωί στον Μπάλο Κισάμου κολυμπώντας από... την Πελοπόννησο!

Χθες, ξεκίνησε για να διασχίσει κολυμπώντας, μια απόσταση μεγαλύτερη των 100 χιλιομέτρων, και συγκεκριμένα από τις ακτές της Πελοποννήσου μέχρι τον Μπάλο της Κισάμου.

Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η προβολή του Χανιώτικου Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης, "Ορίζοντας" που βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών και των ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, ο Γιώργος -Ιωάννης Τσιάνος διήνυσε την απόσταση Πελοποννήσου- Κρήτης σε λιγότερο από 28 ώρες, γεγονός το οποίο χαρακτηρίζεται ως άθλος παγκόσμιας εμβέλειας.

Είναι η δεύτερη φορά που επιχείρησε να το κάνει. Προσπάθησε κάτι ανάλογο και πέρυσι το καλοκαίρι αλλά δεν κατάφερε να αγγίξει τη στεριά της Κρήτης, καθώς ένα μπουρίνι τον σταμάτησε πριν φτάσει στα Κύθηρα. Η νέα του προσπάθεια όμως στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Στο Γιώργο -Ιωάννη Τσιάνο θα παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς από την υπερπροσπάθεια είναι αφυδατωμένος ενώ αναμένεται να νοσηλευτεί προσωρινά σε κλινική των Χανίων.

Ο Γιώργος Τσιάνος είναι ο δεύτερος άνθρωπος στον κόσμο που συνδύασε επιτυχώς τον διάπλου της Μάγχης και την κατάκτηση του Εβερεστ. Διακρίθηκε ως κολυμβητής στις πισίνες, αλλά έχει πια καθιερωθεί στον χώρο της μαραθώνιας κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης. Υπήρξε πανελληνιονίκης και βαλκανιονίκης. Τον Αύγουστο του 2000 διέσχισε τη Μάγχη σε 9 ώρες και 20 λεπτά, σημειώνοντας την ταχύτερη ελληνική επίδοση έως σήμερα.


http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=99753&catid=6

14χρονοι ληστές με απίστευτη δράση!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους ούτε οι αστυνομικοί που τους έπιασαν στο Κερατσίνι.

Χαράματα και οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι ληστές είχαν μπει σε εργοτάξιο και αφού προκάλεσαν ζημιές σε δυο φορτηγά, άρπαξαν μηχανήματα τα φόρτωσαν σε άλλα δύο φορτηγά τα άρπαξαν και αυτά και έφυγαν.
Όταν κατάφεραν να τους εντοπίσουν είδαν ότι έχουν να κάνουν με ... παιδιά. Οι ληστές ήταν ένας 16χρονος και δυο 14χρονοι!
Όταν μάλιστα τους οδήγησαν στο τμήμα για τα... δέοντα ανακάλυψαν ότι η ληστεία στο εργοτάξιο δεν ήταν το μόνο... κατόρθωμά τους.
Οι νεαροί ληστές είχαν χτυπήσει άλλες τρεις φορές. Είχαν ληστέψει μια 82χρονη που θα μπορούσε να είναι η γιαγιά τους, αρπάζοντάς της μια αλυσίδα απ' το λαιμό, ενώ είχαν επιτεθεί και σε έναν 58χρονο και τον πατέρα του 82 ετών τραυματίζοντας μάλιστα τον 58χρονο.
Οι ίδιοι είχαν αρπάξει και τα εργαλεία από μια οικοδομή...

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=99789&catid=4

Τι κι αν είναι Οκτώβρης… το σορτσάκι φοριέται ακόμη

Βραδινή εξόρμηση στις βιτρίνες του Παρισιού

Η Lindsay Lohan βρίσκεται στην πόλη του φωτός και απ’ ό,τι φαίνεται ήθελε να τραβήξει και τα «ευρωπαϊκά» φώτα επάνω της…

Και το κατάφερε επιλέγοντας να φορέσει ένα καυτό σορτσάκι (τι κι αν βρισκόμαστε στις αρχές του Οκτώβρη;) για να πάει για βραδινά ψώνια σε γνωστό οίκο μόδας.http://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/240071/ti-ki-an-einai-oktovris-to-sortsaki-forietai-akomi/

To Καραϊσκάκη θα είναι γεμάτο!


Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την Κροατία

Μεγαλύτερη από κάθε άλλη μέρα ήταν την Τετάρτη η κίνηση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Ελλάδας με την Κροατία για τα προκριματικά του Euro 2012. Περίπου 15.000 φίλαθλοι έχουν ήδη εξασφαλίσει θέση στο «Καραϊσκάκη» για το βράδυ της Παρασκευής (21:45) και υπάρχει αισιοδοξία πως το γήπεδο θα είναι κατάμεστο.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται. Την Πέμπτη η διάθεση θα γίνεται από το εκδοτήριο της θύρας 25 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στα Γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή, καθώς και στο Εκδοτήριο στον σταθμό «Ειρήνη» στο ΟΑΚΑ (10:00-17:00).

Την ημέρα του αγώνα, εισιτήρια θα πωλούνται στα εκδοτήρια της θύρας 25 & 17 στο «Γ. Καραϊσκάκης» (από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα), από τα Γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή (10:00-17:00) και από το Εκδοτήριο στον σταθμό «Ειρήνη» στο ΟΑΚΑ (10:00-14:00).

Όσοι φίλαθλοι προέβησαν σε κρατήσεις online, μπορούν να παραλαμβάνουν τα εισιτήριά τους την Πέμπτη και την Παρασκευή από το εκδοτήριο της θύρας 25 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», κατά τις ώρες λειτουργίας του για την πώληση απλών εισιτηρίων.

Πηγή: sportfm.gr
http://www.newsbeast.gr/

Ποιος ήταν ο Steve Jobs


Θλίψη για το θάνατο του ιδρυτή της Apple

Στα 56 του χρόνια ο Steve Jobs απεβίωσε έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας, αφήνοντας έναν κόσμο «ασύγκριτα καλύτερο, χάρη σ' αυτόν», όπως αναφέρει η Apple στην ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το θάνατο του άνδρα που την έφερε στην κορυφή.

Ο θάνατος του Steve Jobs είναι «πρώτο θέμα» σε όλο τον κόσμο: «ηγήθηκε μιας επανάστασης στα κινητά και τους υπολογιστές», γράφει το CNN. «Περισσότερο από κάθε άλλο ηγέτη, ήταν αδύνατο να τον ξεχωρίσεις από την εταιρεία του», λέει το BBC καθώς πράγματι η πορεία του Jobs ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με αυτή της Apple και η επιστροφή του σ’ αυτή, έπειτα από περίπου μία δεκαετία απομάκρυνσης, έδωσε το σήμα για την ανάκαμψή και την κυριαρχία της.

Έχει χαρακτηριστεί το «παιδί θαύμα» της Σίλικον Βάλεϊ, κάτι πολύ λογικό αν διατρέξει κανείς το «βιογραφικό» του: Apple I και II και Macintosh, iMac, iPod, iPhone, iPad είναι μεταξύ των καινοτομιών που λάνσαρε ο Jobs και αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. 

Το 2010 οι Financial Times τον ανακηρύσσουν «Πρόσωπο της χρονιάς». Την ίδια εποχή o δικτυακός τόπος MarketWatch τον ανακήρυξε «διευθύνοντα σύμβουλο της δεκαετίας», τίτλος που του είχε δοθεί το 2009 και από το Fortune.

Σε ό,τι αφορά την Apple, χάρη στη μεγάλη επιτυχία του iPad, τα οικονομικά της μεγέθη ξεπέρασαν αυτά της Microsoft και έγινε το Μάιο του 2010 η δεύτερη μεγαλύτερη αμερικανική εταιρεία.

Την ώρα που η Apple βρίσκεται στο δρόμο για την κορυφή, ο Steve Jobs αρχίζει να δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο του παγκρέατος. Το πρώτο εξάμηνο του 2009 χρειάζεται να λείψει με αναρρωτική άδεια. Το ίδιο συμβαίνει στις αρχές του 2011, όταν υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση. Τον Αύγουστο αναγκάζεται να παραιτηθεί. «Στην Apple έκανα μερικούς από τους πιο καλούς φίλους στη ζωή μου και σας ευχαριστώ όλους για τα τόσα χρόνια που μπόρεσα να εργαστώ μαζί σας», γράφει κλείνοντας την επιστολή της παραίτησής του και υπογράφει: «Στιβ».

Σχεδόν δύο μήνες μετά, μόλις στα 56 χρόνια του, ο Steve Jobs χάνει ίσως για πρώτη φορά μία μάχη, που είναι όμως η πιο σημαντική: τη μάχη για τη ζωή.
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/240285/poios-itan-o-steve-jobs/

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

Ο ΑΟ Μοσχάτου στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»


Ο ΑΟ Μοσχάτου θα τελέσει τον αγιασμό του για την νέα αγωνιστική περίοδο, την ερχόμενη Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου στις 17:45 μ.μ στο Δημοτικό Στάδιο Μοσχάτου.
Την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου, στον αγώνα με αντίπαλο τους Νέους Ευγενείας, το Δ.Σ. του συλλόγου θα τιμήσει το"Χαμόγελο του Παιδιού" και θα προσφέρει τρόφιμα και εκπαιδευτικά παιχνίδια.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
 Ο Α.Ο Μοσχάτου ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 7/10/11 και ώρα  5.45μμ στο Δημοτικό Στάδιο Μοσχάτου, θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος Αγιασμός των τμημάτων του Συλλόγου, των μελών και των οικογενειών τους για την νέα αγωνιστική περίοδο.

 Με την ευκαιρία του 1ου εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας την Κυριακή 9/10/11 και ώρα 11:00 πμ με τους Νέους Ευγενείας, το ΔΣ του Συλλόγου θα τιμήσει το «Χαμόγελο του Παιδιού», με την ευκαιρία των εγκαινίων του νέου σπιτιού τους στο Μοσχάτο.

Είναι μεγάλη τιμή για μας να μπορούμε να συνεισφέρουμε το ελάχιστο στο πολύ σημαντικό έργο που προσφέρουν και δεν αποτιμάται. Ήδη στην Αθλητική μας οικογένεια έχουμε την χαρά να αγκαλιάζουμε 12 μικρούς αθλητές από το«Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου.

Στα πλαίσια της ελάχιστης προσφοράς μας, την Κυριακή θα συγκεντρώσουμε και θα παραδώσουμε στους υπεύθυνους του «Χαμόγελου», ένα μικρό «χαμόγελο» αγάπης που θα είναι: α)Τρόφιμα και β) Εκπαιδευτικά Παιχνίδια.

Καλούμε όλους να προσφέρουν το ελάχιστο από το υστέρημα τους και να προσθέσουν ότι είναι δυνατόν στις ήδη συγκεντρωμένες από εμάς ποσότητες.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο την Παρασκευή και την Κυριακή με μαζική προσέλευση ώστε να δώσουμε πανηγυρικό χαρακτήρα στις δύο εκδηλώσεις. 

Μετά τιμής Το Δ.Σ του Α.Ο Μοσχάτου

http://my-mosxato.blogspot.com/