Στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας -«Πειραιάς Λιμάνι Αλληλεγγύης», η Σοπράνο κα Μάρα Θρασυβουλίδου με τον Μαέστρο κ. Γιώργο Νιάρχο θα δώσουν ανάσα ψυχαγωγίας στους απόρους και άστεγους συμπολίτες μας την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013 και ώρα 12:30 μμ στον Πύργο του Πειραιά (Ακτή Ποσειδώνος 2, Λιμάνι Πειραιά).

Την παραμονή της ονομαστικής της εορτής η ιδιαίτερα δημοφιλής κα Θρασυβουλίδου μαζί με τον κ. Νιάρχο θα δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες, που σε καθημερινή βάση σιτίζονται στο κτίριο της δομής Πειραιά να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν με μελωδίες αγάπης παρουσία της Διευθύντριας Λαϊκού Πολιτισμού Νεολαίας του Ομίλου και Υπεύθυνης της Δομής Περάματος κας Γεωργίας Παράσχου. 

Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA), Υπεύθυνος για την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης σε δήλωσή του τόνισε «Οι συνάνθρωποί μας που υποφέρουν αντιμετωπίζοντας τις τραγικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης, δεν ζουν περιόδους διακοπών και δεν έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έστω και λίγες στιγμές ψυχαγωγίας, γι’ αυτό η κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς από την κα Θρασυβουλίδου και τον κ. Νιάρχο θα δώσει μία «ένεση» αισιοδοξίας στους συμμετέχοντες. 
Τα τραγούδια αγάπης θα συνοδεύσουν το γεύμα τους και θα τους προσφέρουν έστω ένα χαμόγελο.»