Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

Με μεγάλη παρουσία γυναικών η φετινή ανάδειξη συμβουλίου του συλλόγου Κρητών Μοσχάτου&Ταύρου


Ο Πολιτιστικός Πνευματικός Σύνδεσμος Κρητών Μοσχάτου-Ταύρου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτας του την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 11:30 πμ στα γραφεία του συλλόγου (ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ 12 ΜΟΣΧΑΤΟ).
Την ίδια μέρα  πραγματοποιήθηκαν και  οι αρχαιρεσίες του συλλόγου για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2012-2013.

Tο συμβούλιο απαρτίζεται από τους:

Aλεξανδράκη Μαρίνο (Πρόεδρος)
Ταμπουρατζή Εμμανουήλ (Αντιπρόεδρος Α')
Γαβαλά Ζάμπια (Αντιπρόεδρος Β')
Κοσκινά Ευαγγελία (Γραμματέας)
Καραπέτη Βασίλειο (Ταμίας)
Πετράκη Μαρία (Ειδική Γραμματέας)
Τσιριγώτη Αντώνιο (Δημοσίων Σχέσεων)
Πατσουράκη Πολύδορο (Επικοινωνίας)
Δαμοβολίτη Εμμανουήλ (Κοσμήτορας)
Μπονατάκη Παύλο (Μέλος)
Καταξάκη Ιωάννη (Μέλος)


Το αξιοσημείωτο είναι ότι σε αυτό το συμβούλιο υπάρχουν τρείς γυναίκες οι οποίες από ότι φαίνεται έχουν μεγάλη διάθεση για δουλεία και ελπίζουμε ότι θα προσφέρουν τα μέγιστα στο σύλλογο των Κρητών μας.
Πρόκειται για τις:
Kυρία Πετράκη Μαρία (Ειδική Γραμματέας) οδοντίατρο και υποψήφια δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό "Πολίτες Μπροστά"
Kυρία Γαβαλά Ζάμπια 
(Αντιπρόεδρος Β')απο τον Ταύρο υποψήφια δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό "Ενωμένοι Πολίτες"
Και την ποιό νέα, φετινή απόφοιτο λυκείου, Κοσκινά Ευαγγελία (Γραμματέας)


Είμαστε σίγουροι οτι με αυτές τις δυναμικές γυναικείες παρουσίες θα πετύχει όλο και κάτι περισσότερο ο τοπικός μας σύλλογος των Κρητών.
Καλή Επιτυχία

Σερβίς.. υποδοχή ...και... καλάθιΤο απίθανο έγινε στον αγώνα του Μοσχάτου με την Καλαμάτα 80

To συμβάν έγινε το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου στο κλειστό της Παραλίας μας στον αγώνα Μοσχάτου-Καλαμάτας 80 για το πρωτάθλημα βόλλευ του δεύτερου ομίλου της Β Εθνικής. 
Ο δικός μας παίκτης (Κοντός)   εκτέλεσε σερβίς και ο παίκτης της Καλαμάτας (Σπάλλας ) πήγε για την υποδοχή της μπάλας ώπου έγινε το "τσαφ" ...   και η μπάλα πήρε ύψος και προς έκπληξη όλων μας κατέληξε στο  καλάθι, προκαλόντας τα θερμά χειροκροτήματα των παικτών και θεατών του γηπέδου.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η - ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ&ΤΑΥΡΟΥ...Καλείσθε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51) στις 30 Ιανουαρίου 2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 με τα εξής θέματα:....
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
   ΔΗΜΟΣ  ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ                                Mοσχάτο       26/1/2012

Κοραή 36 & Αγ. Γερασίμου             

Τ.Κ. 183.45

Τηλ. Κέντρο : 213-2019600,                                            Προς : 
 Fax: 210-9416154                                                         τον κ. Δήμαρχο &
 Πληροφορίες : κ. Καραγιάννη                                           τους Δημοτικούς Συμβούλους
                                                                                    Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

                                                                                    ΚΟΙΝ.:
                                                                                    Φορείς & Δημότες

                                                                                        Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου

 3η    ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ                                                 
 Αριθμ. Πρωτ.: 2356                                        

Καλείσθε στην τακτική  συνεδρίαση  του  Δημοτικού  Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού  Συμβουλίου  (Κοραή 51) στις 30 Ιανουαρίου  2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 με τα εξής θέματα:


1.       Λήψη απόφασης για χορήγηση και ανανέωση αδειών , για στάσιμο υπαίθριο εμπόριο.
2.       Λήψη απόφασης για διοικητική αποβολή μισθωτή από αναπηρικό περίπτερο.
3.       Λήψη απόφασης για την απονομή ποσού ευρώ 7.988 ευρώ στην Σχολική Επιτροπή Α’βάθμιας Εκπαίδευσης που αφορά στο πρόγραμμα για Εθελοντή Σχολικό Τροχονόμο έτους 2011.
4.       Λήψη απόφασης για την απονομή ποσού ευρώ 10.061,03 στις δύο Σχολικές Επιτροπές που αφορούν κάλυψη δαπάνης των φωτοτυπιών των σχολικών βιβλίων.
5.       Λήψη απόφασης για την αποδοχή των όρων της πρόσκλησης (Κωδικός Πρόσκλησης 33) Προκειμένου ο Δήμος μας να υποβάλλει πρόταση στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΤΤΙΚΗ 2007-2013» στον ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ(2): «Αειφόρος Ανάπτυξη και Βελτιώση της Ποιότητας Ζωής» Κωδικός Θεματικής Προτεραιότητας (77) Υποδομές φροντίδας παιδιών, ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ ( Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ) για την κατηγορία πράξης: «Κατασκευή και ανάπτυξη υποδομών φροντίδας παιδιών» (02.77.01.01).
6.       Λήψη απόφασης για τον ορισμό υπευθύνου της πράξης: «Κατασκευή και ανάπτυξη  υποδομών φροντίδας παιδιών» (02.77.01.01) του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ   2007-2013» στον ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ (2): « Αειφόρος Ανάπτυξη και Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής» Κωδικός Θεματικής Προτεραιότητας (77) Υποδομές φροντίδας παιδιών, ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).

Εισηγήσεις θεμάτων μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου (http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr) στο αριστερό μενού (Εισηγήσεις Θεμάτων -> Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου – Ταύρου.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


             ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΕΡΕΚΑΣ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ:
·         Γενικό Γραμματέα
·         Προϊσταμένους Διευθύνσεων
·         Νομικούς Συμβούλους

Πολιτική εκδήλωση-συζήτηση διοργανώνει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Μοσχάτου-Ταύρου στο Πολιτιστικό.

Η Πολιτική Οργάνωση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει πολιτική εκδήλωση-συζήτηση την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012, στις 
ΦΩΤΟ από http://mosxatoupolis.blogspot.com/
19.45 μμ στο “Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου” (Σολωμού και Κωνσταντινουπόλεως)

Θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης

Παρεμβαίνουν οι:

• Γεράσιμος Γεωργάτος, μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής, υπεύθυνος Τομέα Εξωτερικής-Ευρωπαϊκής Πολιτικής της ΔΗΜ.ΑΡ.

• Δημήτρης Χατζησωκράτης, μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής, υπεύθυνος Τομέα Οικονομικής Πολιτικής & Κοινοβ.Ομάδας της ΔΗΜ.ΑΡ.

Την συζήτηση θα συντονίσει ο Αντρέας Παπαδόπουλος, μέλος Κεντρικής Επιτροπής και Εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜ.ΑΡ.

Θα ακολουθήσει διάλογος μεταξύ κοινού και πολιτικών στελεχών της ΔΗΜΑΡ
Για ερωτήματα προς τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ μπορείτε να απευθυνθείτε στο παρακάτω mail: dhmar.moshatotavros@gmail.com


Πληροφορίες: Για την ΔΗΜ.ΑΡ. Μοσχάτου-Ταύρου Δημήτρης Ναυπλιώτης

http://my-mosxato.blogspot.com/2012/01/blog-post_4257.html

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου, μεταξύ των: Αντ/χου κ. Δημητρίου Π. των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων Ταύρου - Μοσχάτου κ.κ. Καραφωτιά Π. & Σιώκα Απ. του προϊσταμένου πρασίνου & Πολιτικής Προστασίας κ. Μπαλτούνη Κ. και του Αντ/δρου της Δημ Κοιν. Ταύρου κ. Ταταράκη, με θέμα τα άμεσα μέτρα τα οποία πρέπει να παρθούν έν όψει των αναμενομένων καιρικών συνθηκών στο λεκανοπέδιο της Αττικής και τα οποία ενδεχομένως μπορεί να πλήξουν το Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου.

Σήμερα Σάββατο 28-1-2012 & ώρα ο9.30 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου, μεταξύ των: Αντ/χου κ. Δημητρίου Π. των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων Ταύρου - Μοσχάτου κ.κ. Καραφωτιά Π. & Σιώκα Απ. του προϊσταμένου πρασίνου & Πολιτικής Προστασίας κ. Μπαλτούνη Κ. και του Αντ/δρου της Δημ Κοιν. Ταύρου κ. Ταταράκη, με θέμα τα άμεσα μέτρα τα οποία πρέπει να παρθούν έν όψει των αναμενομένων καιρικών συνθηκών στο λεκανοπέδιο της Αττικής και τα οποία ενδεχομένως μπορεί να πλήξουν το Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου. Επίσης συζητήθηκαν τα μέτρα τα οποία πρέπει να εφαρμοστούν για τις περιπτώσεις των αστέγων, λόγω του επικείμενου ψύχους.Επίσης συζητήθηκε ο προσωρινός τόπος διαμονής, μέχρι την καλυτέρευση των θερμοκρασιών και η προσφορά σε διατροφή που μπορεί να παρασχουν ο Δήμος-οι Δημοτικές Κοινότητες-Εθελοντές κ.λ.π.
Η εθελοντική ομάδα R.S.F. HELLAS θα συμμετέχει σ'αυτή την επιχείρηση προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε τηλεπικοινωνίες εκτάκτων αναγκών, καθώς επίσης θα συμμετέχει και με τετραμελή ομάδα στην κάλυψη και παροχή πρώτων βοηθειών. Υπεύθυνος ομάδας και πρόεδρος αυτής ο κ. Σαμαλτάνος Ανδρέας.
Το επιχειρησιακό κέντρο θα είναι το πρώην Δημαρχείο Ταύρου, Πειραιώς και Επταλόφου.

Για κάθε επικοινωνία τηλ. 210-3402257 Γραφείο Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου
<< 210-3402281 Γραμματεία << >>
<< 213-2019636 Γραμματεία Δημ. Κοινότητας Μοσχάτου

Ο Δήμος & οι Δημοτικές Κοινότητες είναι έτοιμοι να συνδράμουν με μηχανοκίνητο εξοπλισμό, φορητό εξοπλισμό,το τεχνικό & εργατικό προσωπικό του δήμου,επίσης υπάρχει σε διάθεση αλάτι εαν χρειαστεί ανάγκη και το τμήμα πρασίνου για κοπές πεσμένων δένδρων.περισσότερα στο
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001761358122

Απίστευτες εικόνες απο την παγωμένη Δίρφη


Εκεί που το χιόνι ξεπερνά το ένα μέτρο, τα μέλη του ορειβατικού συλλόγου Χαλκίδας έκαναν την δική τους πεζοπορία. Αν και ο καιρός ήταν ηλιόλουστος το θερμόμετρο μόλις έφτανε το μηδέν. Δείτε φωτορεπορτάζ του evianews.


Λίγο πριν το νέο κύμα χιονιά που αναμένεται στην Ευβοια το evianews.com ακολούθησε να μέλη του ορειβατικού συλλόγου Χαλκδίας στο όρος Δίρφυς.

περισσότερα στο

Τραγωδία με μετανάστες στον Αστακό- Σκοτώθηκαν σε τροχαίο


Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Παρασκευής όταν το φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν ξέφυγε απο την πορεία του.


Σύμφωνα με το agrinionews το δυστύχημα σημειώθηκε 5 χλμ απο τον Αστακο, στο δρόμο προς Μύτικα ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες πάνω απο δέκα άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Aγρινίου, Μεσολογγίου και Πρέβεζας. 

Oπως γράφει το thebest το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, όταν το φορτηγάκι ξέφυγε απο την πορεία του, χτύπησε στα βράχια και μετά από τούμπες "προσγειώθηκε" στην μέση του οδοστρώματος της επαρχιακής οδού Αστακός – Μύτικας, κοντά στον Μαραθιά.

Στο φορτηγάκι  επέβαιναν περίπου 30 μετανάστες- πιθανότητα κουρδικής καταγωγής.περισσότερα
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=118912&catid=3

Γ' ΕΣΚΑΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ:Καλή εμφάνιση για το Λέοντα Μοσχάτου αλλά ηττήθηκε από την γηπεδούχο Νίκαια με 61-55


15η Αγωνιστική

Καστέλλα –Αν. Ικονίου 50-47, 
Πειραϊκός – ΟΚ Ελευσίνος 62-56 , 
Σούρμενα –Τερψιθέα  58-61 , 
ΕΑ Νικαίας –Λέων Μοσχ. 61-55, 
Αστέρας Αγ. Δημ. – Ερμής Πειρ. 48-62, 
Ταταύλα –Φοίνικας Αγ. Σοφ. 95-75, 
Ν. Σμύρνη –Εν. Αρμενίων 56-61 

Βαθμολογία
1              ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ            30          15           15           0             986        798
2             Ε.Α. ΝΙΚΑΙΑΣ                  26           15           11           4             927        876
3             Ο.Κ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ            25           15           10           5             896        850
---------------------------------------------------------------------------------------------
4             Α.Σ. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ           25           15           10           5            886         873
5             ΤΑΤΑΥΛΑ                          24           15           9             6             938        929
6             ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦ.          24           15           9             6             855        840
7             ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ.       22           15           7             8             878        894
8             ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ  22           15           7             8             916        952
9             ΑΝΑΓ/ΣΗ Ν.ΙΚΟΝΙΟΥ  21           15           6             9             817        856
10           ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ                       20          15           4             10           824        852
11           ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ     20          15           2             10           829        858
-----------------------------------------------------------------------------------------------
12           ΑΟΚ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ           19           15           4             11           849        913
13           ΣΟΥΡΜΕΝΑ                       19           15           4             11           913        930
14           ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ         18           15           3             12           833        926

http://eskana.blogspot.com/2012/01/15_28.html

Αφιερωμένο στη μνήμη του Θ. Αγγελόπουλου το επόμενο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μόντρεαλ


Συγκλονίζει ο ξαφνικός θάνατος του 

Στη μνήμη του Θόδωρου Αγγελόπουλου θα είναι αφιερωμένο το επόμενο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μόντρεαλ (Αύγουστος-Σεπτέμβριος 2012), όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Φεστιβάλ, Σερζ Λοζίκ, αγαπημένος φίλος με τον αδικοχαμένο έλληνα σκηνοθέτη.

Την ίδια ώρα συγκλονισμένος βρίσκεται ο καλλιτεχνικός κόσμος στον Καναδά από τον ξαφνικό θάνατο του διεθνώς αναγνωρισμένου έλληνα σκηνοθέτη, καθώς ο εκλιπών ήταν συχνά καλεσμένος του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μόντρεαλ.

περισσότερα στο

Μυστήριο με πτώμα στον Πειραιά

Συναγερμός σήμανε σήμερα το μεσημέρι στη Λιμενική Αρχή Πειραιά, ύστερα από πληροφορίες για την ύπαρξη ενός πτώματος στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα.

Άμεσα μετέβη στο σημείο πλωτό σκάφος με στελέχη της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών, όπου εντόπισαν και περισυνέλεξαν τη σορό 62χρονου η οποία πρόκειται να παραδοθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά. 

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλουhttp://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=460686&cid=4

Στιγμιότυπα | Ηλεκτρούπολη – Ελευθερία Μοσχάτου [Β παίδων]

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ(δείτε φώτο&video))


Ο Α.Ο Μοσχάτου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα των τμημάτων υποδομής του συλλόγου του,  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Μοσχάτου,Κωνσταντινουπόλεως&Σολομού. παρουσία πλήθους κόσμου.
Βραβεύτηκαν κύρια οι μικροί αθλητές του συλλόγου αλλά και γονείς οι οποίοι δεν σταματούν ποτέ να συμπαραστέκονται στα παιδιά τους όλες αυτές τις ώρες που χρειάζεται να βρίσκονται σχεδόν καθημερινά μέσα στο γήπεδο. 
Επίσης δόθηκαν πλακέτες σε παλιούς αθλητές του συλλόγου για την μέχρι τώρα προσφορά τους .
Τιμήθηκαν και αθλητικοί συντάκτες του πειραϊκού ποδοσφαίρου μας.

Παρευρέθηκε αρκετός κόσμος ,ο πρόεδρος και ο γραμματέας της Ε.Π.Σ. Πειραιά  κύριος Στέλιος Μπρατσόλης και ο κύριος Κώστας Βράκας,πρόεδροι άλλων αθλητικών σωματείων ,αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου μας. 


Δήλωση νέου πρέδρου Το.Συ.Ν. Μοσχάτου, Παναγιώτη Μαντζαβά

Αγαπητά μέλη του ΤοΣυΝ Μοσχάτου,

Έπειτα από την εκλογική διαδικασία της 26ης Ιανουαρίου 2012, μου ανατέθηκε ένα δύσκολο έργο. Το ΤοΣυΝ ξέρουμε πολύ καλά ότι έχει υποβαθμιστεί από τη Κυβέρνηση και εμάς τους ίδιους.
Πρώτον, να εξηγήσω ότι φέτος είναι μία κρίσιμη χρονιά για εμένα, λόγω Πανελλαδικών εξετάσεων και να δηλώσω ότι την θέση αυτή δεν τη κυνήγησα, όμως η ηθική με ανάγκασε να θέσω υποψηφιότητα. Τα τεκταινόμενα στην πόλη μας είναι γνωστά και, λογικά, δεν θα έθετε κανείς άλλος υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου. Βλέπετε, το βάρος είναι μεγάλο. Ως νεώτερος, ίσως να βράζει παραπάνω το αίμα μου και γι' αυτό να μη θέλω την πλήρη εξαθλίωση ή ακόμα και διάλυση του θεσμού. Πείτε με ρομαντικό, πείτε με αθώο, πείτε με γραφικό, όμως εγώ πιστεύω στην προσωπικότητα των μελών αυτού του Συμβουλίου.

Δεν με νοιάζει σε ποιόν πολιτικό χώρο ανήκει ο καθένας μας. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να οργανωθούμε ξανά. Αυτή τη στιγμή προέχει η συνοχή του Συμβουλίου. Ίσως σύντομα να ανακηρυχθούν εκλογές και το τωρινό Συμβούλιο να είναι απλά μεταβατικό. Ίσως, από την άλλη, να μην ανακηρυχθούν. Εγώ, παρόλα αυτά, σας καλώ, ή μάλλον, σας προκαλώ να βαδίσουμε μαζί σε ένα δρόμο ανανέωσης. Σε ένα δρόμο που πρέπει να κάνουμε τους νέους αυτής της πόλης να μας εμπιστευθούν ξανά. Εμείς είμαστε η φωνή τους! Εμείς είμαστε ο διαμεσολαβητής τους με τη εξουσία!
Έτσι, προκύπτει η ανάγκη καταρχήν μίας επιστολής προς τους υπεύθυνους θεσμούς σχετικά με το θέμα των εκλογών και τις βλέψεις για τα ΤοΣυΝ. Έπειτα, η ανάγκη σύστασης επιτροπών σχετικά με θέματα που αφορούν την προαγωγή του πολιτισμού, του αθλητισμού και της προστασίας του περιβάλλοντος, με άξονα, φυσικά, τους νέους.
Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Συμβουλίου, τα οποία με τη ψήφο τους μου δίνουν ή, καλύτερα, που δίνουν στο Συμβούλιο αυτό μία ευκαιρία να αναπνεύσει ξανά. «Δε μένω τυφλός στα ψεγάδια μας, αλλά έχω την ιδιοτροπία να πιστεύω στον εαυτό μας.».


                                                                                      Με ελπίδα,
                                                                             Μαντζαβάς Παναγιώτης


Διαβάστε περισσότερα: http://moschato.blogspot.com/2012/01/blog-post_2803.html#ixzz1kfYrcY76

Μήνυμα στο BLOG μας απο τον Πρόεδρο της Ενωσης Γονέων&Κηδεμόνων Μοσχάτου Σπύρο Σακελλαρίου


ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΉ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΣΑΣ.Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό ιστότοπο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Μοσχάτου.
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ανακοινώσεις της Ένωσης, πρακτικά από τις συνελεύσεις της καθώςκαι σχετικά άρθρα που αφορούν την νομοθεσία που διέπει την λειτουργία της αλλά και την εκλογή του Δ.Σ.
Επίσης στο site λειτουργεί και το Forum της Ένωσης όπου με κόσμιο πάντα τρόπο μπορείτε να καταθέσετε τις δικές σας απόψεις.

Με εκτίμηση

Ο Διαχειριστής
http://www.enosigoneonmos.gr/index.php/component/content/article/47-kaloshrthate.html

Άσβεστη παραμένη η φωτιά στη μαρίνα Αλίμου


Τεράστια επιχείρηση της πυροσβεστικής με πλοιάρια και δύτες

Η φωτιά που ξέσπασε σε επτά σκάφη πολυτελείας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στη  μαρίνα Αλίμου, πίσω από το νυχτερινό κέντρο «Θέα», συνεχίζει να καίει για περισσότερες από δύο ώρες. 

Στο σημείο βρίσκονται 11 οχήματα της Πυροσβεστικής, περισσότεροι από 45 πυροσβέστες, 3 πλοιάρια, ενώ έτοιμοι να συμμετάσχουν στην επιχείρηση είναι δύτες. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά ξέσπασε ταυτόχρονα σε δύο από τα σκάφη.

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

Μεσοποταμία:Eκτακτη προβολή ταινίας..Κυριακή 29-1-2012Η Μεσοποταμία συμμετέχοντας στο πένθος για την
ξαφνική απώλεια του μεγάλου μας σκηνοθέτη,
διοργανώνει προβολή της ταινίας "Ταξίδι στα Κύθηρα"
την Κυριακή 29/1/12 στις 19.30 στο σπίτι της
Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13.


Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου Μεσοποταμία www.mesopotamia.gr 
Ομάδα για την αντιμετώπιση της κρίσης, 6939301718
Τράπεζα Χρόνου και Αλληλεγγύης mesopotamiatx@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Για πρώτη φορά από το 1975 δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος το Διεθνές GRAND PRIX ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ για πιανίστες, του Διεθνούς Καλλιτεχνικού Κέντρου Ατενέουμ... Κανονικά συνεχίζονται έως τις 19 Μαΐου 2012, οι 90 συναυλίες νέων καλλιτεχνών στην Αίθουσά του "La Divina" ATHENAEUM
International Cultural Center
MARIA CALLAS GRAND PRIX
Opera, Oratorio-Lied and Piano
3 Adrianou St. GR 105 55 Athens.   Tel. +30210 3211987 fax + 30210 3211196
 e-mail  contact@athenaeum.com.gr  www.athenaeum.com.gr

Μέσα στην παγκόσμια ύφεση, στην τεράστια οικονομική κρίση της χώρας μας, στους μειωμένους μισθούς και συντάξεις, στη γενική κατήφεια και ανασφάλεια το Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο Ατενέουμ, με πολύ λύπη, ανακοινώνει ότι λόγω των γνωστών συνθηκών, το ΥΠΠΟΤ και ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων αδυνατούν να επιχορηγήσουν το Διεθνές GRAND PRIX ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ  για πιανίστες του 2012 και δυστυχώς η οικονομική συμβολή του ATHENAEUM  δεν αρκεί.
Έτσι, για πρώτη φορά από το 1975 δε θα πραγματοποιηθεί το GRAND PRIX ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ,  στην Αθήνα. Το  ATHENAEUM, χωρίς να κρύβει τη σοβαρή του ανησυχία για το μέλλον του θεσμού,  ελπίζει για την πραγματοποίησή του το 2013
Παρά όλα αυτά ήδη έχουν ξεκινήσει και πραγματοποιούνται οι  καθιερωμένες συναυλίες νέων καλλιτεχνών. Από 14 Ιανουαρίου έως 19 Μαΐου 2012, 90 συναυλίες ταλαντούχων νέων αλλά και καταξιωμένων καλλιτεχνών με ενδιαφέροντα προγράμματα περιμένουν τους φιλόμουσους, στην Αίθουσα του Ατενέουμ "La Divina" (Αδριανού 3, Θησείο, τηλ. 210 32 11 987).
Η σειρά αυτή συναυλιών του ATHENAEUM δίνει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να δημιουργήσουν το κοινό τους, ενώ παράλληλα γνωστοί μουσικοί στηρίζουν τον τριακονταετή θεσμό. Όλες οι συναυλίες αρχίζουν στις 20:00 και οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10€ και 5€ τα φοιτητικά, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για τα μέλη και τους σπουδαστές του Ωδείου του.

ATHENAEUM
Αδριανού 3, 105 55 Αθήνα (Θησείο)
Τηλ: +302103211987, 49 και 55,   Fax: +302103211196
http:// www. athenaeum.com.gr   email: contact@athenaeum.com.gr