Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

Αφιέρωμα στον Τσε Γκεβάρα στο σπίτι της Μεσοποταμία

Η Μεσοποταμία διοργανώνει εκδήλωση - αφιέρωμα για τον Τσε Γκεβάρα
την Κυριακή 14 Οκτώβρη στις 6.30 μμ στο σπίτι της, Πλάτωνος 13.
Θα διαβαστούν ποιήματα της Λατινικής Αμερικής, θα γίνει προβολή
ταινίας για τον Τσε και θα ακολουθήσει συζήτηση και κουβανέζικη
μουσική με συνοδεία μοχίτο.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει εκπρόσωπος της πρεσβείας της Κούβας.
Παρακαλούμε όσοι μπορούν να φέρουν τους μεζέδες τους γιατί
θα υπάρχει και κουζίνα ρεφενέ.

--
Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου Μεσοποταμία www.mesopotamia.gr
Ομάδα για την αντιμετώπιση της κρίσης, 6939301718
Τράπεζα Χρόνου και Αλληλεγγύης mesopotamiatx@gmail.com

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου- ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ - Φυσικής, Μαθηματικών και Φιλολογικών Α' και Β' Λυκείου για τους μαθητές του Δήμου μας. ΕΝΑΡΞΗ 15.10.2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ RSF HELLAS ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ.


Αγαπητοί φίλοι,
με λύπη το Δ.Σ. εφαρμόζει την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της RSF Hellas, για την ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΙΣΗ ΜΑΣ και διακοπή οποιασδήποτε συνεργασίας με τον ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ.

Θα παραμείνουμε αθόρυβα παρόντες, δίπλα στους κατοίκους σας, διότι αγαπάμε την περιοχή και θέλαμε να συνεχίσουμε την Δράση μας ΕΔΩ.


Αποφασίσαμε πως η "εποχή χάριτος" των
2 (ΔΥΟ) χρόνων που δώσαμε έληξε και πως έπρεπε να αντιδράσουμε και αυτό διότι ν
ιώθουμε πως χάνουμε την αξιοπρέπεια μας και πως η απαξιωτική στάση τους είναι προσβλητική τόσο προς το πρόσωπο του προέδρου μας όσο και προς τα μέλη μας στο σύνολο.

Αποφασίσαμε πως ΔΕΝ θέλουμε να είμαστε η δικαιολογία για να μην προχωρούν θέματα Πολιτικής Προστασίας.

ΑΝ αλλάξουν στάση και αποφασίσουν πως μας θέλουν ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ,
Ξέρουν που και πως θα μας Βρουν.

Επειδή θα δικαιολογηθούν με ανακρίβειες, απλά θα σταθούμε στο γεγονός πως σε επιστολές μας ΔΥΟ χρόνων σε θέματα ΠΟΛΙΤΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ και ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ έχουν μπει καν στον κόπο να απαντήσουν έστω σε μια.

Ευχαριστούμε για την ηθική υποστήριξη σας.

Αντίο και καληνύχτα ΜΟΣΧΑΤΟ.

Για το ΔΣ της RSF Hellas
Ο Πρόεδρος ΣΑΜΑΛΤΑΝΟΣ Ανδρέας

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης:Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012, στις 21:00 IN DEEP END Τρεις συμπληρωματικές χορογραφικές “ματιές” στο εξουσιαστικό “παιχνίδι” της χειραγώγησης της Έλενας Χριστοδουλίδου Αμφίδρομο Χοροθέατρο

Η τριλογία ΙN DEEP END (“NO LINES IN THE HORIZON”, “BLA BLA BLA BLACK OUT”,   NO LAND”) που φέρει την χορογραφική υπογραφή της Έλενας Χριστοδουλίδου είναι μια μετωπική “καταγγελία” του διαχρονικού εξουσιαστικού “παιχνιδιού” της χειραγώγησης, αλλά όχι μόνο αυτό. Είναι ταυτόχρονα μια απεγνωσμένη επίκληση στην ελπίδα και προοπτική υπέρβασης του “παιχνιδιού”, μια βαθιά ποιητική ωδή στην εσώτερη δύναμη των ανθρώπων και κοινωνιών να απολογούνται και αποκαθάρονται ενώπιον των ενοχών τους και να οραματίζονται την υπέρβαση των ορίων τους. Αρκεί μετωπικά να αντικρύσουν την “γυμνή” αλήθεια της εξουσιαστικής ενοχής, ώστε κατόπιν να αμφισβητήσουν την εξουσία των ορίων της. Τόσο υπαρξιακά επίπονη, η επιδιωκόμενη αμφισβήτηση, που με όρους κοινωνικού και πολιτικού εξουσιαστικού ρεαλισμού κινείται βαθιά εντός των ορίων του “ανέφικτου”. Όμως, σε τελική ανάλυση (IN DEEP END), η αληθινή Τέχνη διεκδικεί και κατακτά το δικαιωματικό ζωτικό της χώρο πέρα από τα χειραγωγημένα όρια της εξουσιαστικής ρεαλιστικής πολιτικής.

H διαρκής βία που ασκεί το “παράλογο” της επιβολής διαχωριστικών γραμμών πολλαπλασιάζεται στα όρια της εξάντλησης από το “ατέρμονο” της αναμονής επαναφοράς της φυσικής θέσης ισορροπίας. Μια νέα επιβεβλημένη αλήθεια αφύσικη τόσο που μοιάζει με ψέμα ξορκίζεται με διαρκή ζωτικά ψεύδη που βιώνονται ως αλήθειες. Η απαρχή της χειραγώγησης εγγράφεται αρχικά στον παράλογο διαχωρισμό του χώρου, ο ατελείωτος ωσάν ακίνητος χρόνος αναμονής τροφοδοτεί το “παράλογο” με την βίαιη απελπισία της νομοτέλειας, η βίαιη απελπισία εσωτερικεύεται και αναζητά νέες ακόμα πιο βίαιες διαχωριστικές γραμμές για να εκτονωθεί και ισορροπήσει. Οι διαχωριστικές γραμμές που βίαια χαράσσονται τέμνοντας εγκάρσια αρχικά το χώρο και κατόπιν τον χρόνο, σαν φύλακες ακρίτες εξουσιαστικά καθορίζουν τα όρια του νου και της συνείδησης.

Η χορογραφική τριλογία IN DEEP END αποδίδει ολοκληρωμένα και εξελικτικά τα τρία κύρια εξουσιαστικά “βήματα” της καθολικής χειραγώγησης, συνδέοντάς τα με ευρηματικό τρόπο.
Η οριζόντια κατασκευή ορίων στο χώρο μετεξελίσσεται σε κάθετη εσωκλείοντας σε έναν ατελείωτο χορό ελπίδας και προσμονής τους “εγκλωβισμένους” των δύο πλευρών, στο μηνυματικό NO LINES IN THE HORIZON (πρώτο μέρος της τριλογίας), το οποίο είχε αποτελέσει και κεντρικό έργο – πρόταση αυτογνωσίας και διαφυγής προς το μέλλον στα εορταστικά 50χρονα της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Το ακραία σκληρό και συγκινητικό συνάμα  BLA BLA BLA BLACK OUT (δεύτερο μέρος) που έχει τιμηθεί στην Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού Κύπρου το 2010, συμπυκνώνει σε μια μοναδική εικοσάλεπτη “στιγμή” ακραίου μαγνητισμού την βαθιά απελπιστική εξάντληση στα όρια της άφεσης που γεννά η κατασκευασμένη “μετωπική” σχέση  με το μοιρασμένο χώρο και τον ατελείωτο χρόνο.
Η τελική πράξη (τρίτο μέρος) της τριλογίας φέρει το τίτλο NO LAND(μπορεί να διαβαστεί και σαν μία λέξη) και αποδίδει τις βίαιες διαχωριστικές γραμμές εκτόνωσης που “μεταφέρουν” το “άδικο” της εξαντλητικής προσμονής για δικαίωση στους πλέον ευάλωτους και εκτεθειμένους της κοινωνικής συνύπαρξης, στην αδύναμη “άλλη” παρουσία εντός των πεπιεσμένων ορίων, στο μετανάστη και τη μετανάστρια.

Η πλήρης διαδικασία της χειραγώγησης έχει σημείο αναφοράς την βίαιη αφαίρεση ζωτικού χώρου. Τούτο μεταφράζεται σε αντίστροφη μέτρηση του χρόνου που εξελίσσεται σε “μαρτυρική” όταν η στιγμή (μηδέν) επαναφοράς της ισορροπίας ολοένα πλησιάζει αλλά ουδέποτε φτάνει. Η βίαιη εκτόνωση είναι πάντα εκτός αληθινού στόχου και θέματος, απευθύνεται τιμωρητικά στους πλέον ευάλωτους και απροστάτευτους, ο κύκλος της χειραγώγησης έχει πλέον ολοκληρωθεί. Η βία έχει διαπεράσει τον χώρο και το χρόνο και πλέον ελέγχει τα όρια της συνείδησης και του νου.
Η παράσταση, πριν από το ΙΜΚ, παρουσιάζεται στην Κύπρο, στη Λεμεσό (10.10.2012 Θέατρο Ριάλτο) και τη Λευκωσία (13.10.2012 Σατιρικό Θέατρο).


Συντελεστές
Χορογραφία – Έλενα Χριστοδουλίδου
Μουσική – Δημήτρης Ζαβρός
Κοστούμια/σκηνικό - Λάκης Γενεθλής
Video art- Nίκος Σύννος
Φωτισμοί – Alex Jotovic

Χορεύουν: Πηνελόπη Γεωργιάδου, Λένα Χατζηδάκη, Βίκυ Κάλλα, Λοΐζος Κωνσταντίνου,  Yoav Grinberg, Liron Ozeri, Amit Marsino


Χορηγοί  
Κυπριακό Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού 
Πρεσβεία του Ισραήλ (Κύπρος)

Επίσημος αερομεταφορέας:  Κυπριακές Αερογραμμές
Χορηγoί Επικοινωνίας:  ΡΙΚ
                                          Dancepress.gr 

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012, στις 21:00
IN DEEP END
Τρεις συμπληρωματικές χορογραφικές “ματιές”
στο εξουσιαστικό “παιχνίδι” της χειραγώγησης
της Έλενας Χριστοδουλίδου, Αμφίδρομο Χοροθέατρο
Αίθουσα: Θέατρο
Διάρκεια: 70'
Τιμή εισιτηρίων:      12€, Κανονικό
                                    10, Μειωμένο/ Μαθητικό /Φοιτητικό& Ευρωπαϊκής Κάρτας                                        Νέων/ Κάτοχοι Κάρτας  Πολιτισμού/ Κάτοχοι Κάρτας                                Club IFA (Γαλλικού Ινστιτούτου) / Κάτοχοι Κάρτας ΙΤΙ                                                     (ΕΚΔΙΘ)
                                    6€, Ειδική τιμή /Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) &                                                        Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ)  ΑμΕΑ / Άνω των 65

*********


Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος)
Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση
Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος
www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC  εκτός από εκείνα στις περιοχές: Αιγάλεω, Ν. Ερυθραία, Αγία Παρασκευή.

Υποστηρικτές Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
PricewaterhouseCoopers Business Solutions S.A. Where value begins
Dogkas Wines
Konstantinos
Playground Productions

Χορηγοί  Επικοινωνίας Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
ΤΑ ΝΕΑ               METROPOLIS              Το Ποντίκι
Αθήνα 9,84          BHMA FM 99.5            Ως 3
e-go.gr,               ελculture.gr                  clickatlife.gr       
culturenow.gr    mediasoup.gr               monopoli.gr       in2life.gr

Δωρεάν στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart
Οι  θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο parking του εμπορικού κέντρου, athensheart (Πειραιώς 180, κόμβος Χαμοστέρνας), με την επίδειξη του εισιτηρίου της  παράστασης εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα  θέσεων, με ώρα παραλαβής του οχήματος έως 23:50, εκτός Κυριακής.

Γραφείο Τύπου ΙΜΚ:  Χαρά Πετρούνια
6972 710 991, e-mail: x-petrouyia@ath.forthnet.grΙδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης:Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012, στις 21:00 Rear-Guards της Στεφανίας Μυλωνά
 Η παράσταση της Στεφανίας Μυλωνά Rear-Guards αφορά τόσο στη μέθοδο Dancing Sculptures (Κινούμενα Γλυπτά) όσο και σε νέα χορογραφικά της κομμάτια. Κομμάτια οπισθοφύλακες κάθε κίνησης, κομμάτια κινούμενων εικόνων, και κινούμενων ήχων από το παρελθόν στο σήμερα, κομμάτια μερικής ανεξαρτησίας που αντιτάσσουν την χορογραφία στην αισθητική.
Χορευτικές και σωματικές φόρμες σε ένα παιχνίδι σουρεαλιστικής μεταμόρφωσης και kitsch πλουραλισμού, ζωντανεύουν εικόνες μιας άλλης εποχής. Ξεπερασμένες αισθητικές κατασκευές που εγκαταλείφθηκαν με την ίδια βία που επιβλήθηκαν, ανασύρονται εκτός τόπου και χρόνου και ως οπισθοφύλακες της χορογραφίας, φωνάζουν σιωπηλά πως η τεχνική υπερέχει της αισθητικής.
                                                                                                                   
Σημειώνει η χορογράφος Στεφανία Μυλωνά:
"Το Dancing Sculptures αναδεικνύει την εικαστική δραματουργία στο χορό και την στενή αισθητική σχέση γλυπτικής και χορού. Οι χορευτές δημιουργούν συμπλέγματα μέσω της σωματικής επαφής και εγγύτητας. Το Dancing Sculptures είναι αποτέλεσμα της ερευνητικής πρακτικής διατριβής μου με τίτλο Dancing Sculptures: Contractions of an intercorporeal aesthetic (University of Surrey) που εξήγησε την διεπιστημονικότητα μέσω της σωματικότητας.
Κοινός παρανομαστής του Dancing Sculptures και των νέων έργων που θα παρουσιαστούν είναι οι εσωτερικές διατομεακές δυνατότητες του χορού ως οπισθοφύλακες της τέχνης του σώματος. Το σώμα δημιουργεί κινούμενα γλυπτά, κινούμενες εικόνες και κινούμενους ήχους που διπλώνουν σε μια συν-αισθητική.
Ανάμεσα σε κίνηση και γλυπτό, κίνηση και εικόνα, κίνηση και ήχο, τα χορευτικά σώματα κοριτσιών και αγοριών γίνονται rear-guards και αντιστρέφουν τους όρους kitsch και avant-garde. Το kitsch απενοχοποιεί και αποκαθηλώνει οποιοδήποτε αισθητικό στυλ αποδεικνύοντας ότι η χορογραφική τεχνική υπερέχει της αισθητικής." 
Ευρύτερος σκοπός της παράστασης είναι η ανάδειξη νέων διατομεακών μεθόδων του χορού στην Ελλάδα, της παρουσίασης τους στο ελληνικό κοινό, της περαιτέρω επεξεργασίας τους με Έλληνες χορευτές και άλλους συνεργάτες καθώς και η δημιουργία αρχειακού υλικού στην Ελλάδα."

Συντελεστές
Χορογραφία:  Στεφανία Μυλωνά
Καλλιτεχνική Σύμβουλος:  Μάρω Γρηγορίου 
Βοηθός χορογράφου: Νάντη Γώγλου
Μουσικοί:  Χάρης Νείλας, Λευτέρης Τσώνης 

Χορεύουν:
Δανάη Παπαζιάν, Ξένια Παπαζιάν, Αγνή Παπαδέλη-Ρωσσέτου, Μαρίνα Κούρτη, Έλλη Δημοπούλου, Ελένη Κατσουλάκου, Βασίλης Σκαρμούτσος, Μάνια Κατσέλη, Ιωάννα Στούρη, Τίνα Παπαευσταθίου, Ελένη Νάκου, Χριστίνα Γαζή, Κοσμάς Μεταξόπουλος, Στεφανία Μυλωνά και η μικρή Μαίρη Μπακαλάρου

Με την Υποστήριξη της Ομάδας Χορού Μαγνήτης
Με την Υποστήριξη του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου
Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012, στις 21:00
Rear-Guards
της Στεφανίας Μυλωνά
Αίθουσα: Θέατρο
Διάρκεια: 60΄
Τιμές Εισιτηρίων: 12€ Κανονικό  
                                   8€ Μαθητικό/ Φοιτητικό/ Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) &                            Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων/ Κάτοχοι                                           Κάρτας Πολιτισμού/ Κάτοχοι Κάρτας Club IFA (Γαλλικού                                                             Ινστιτούτου) / Κάτοχοι Κάρτας ΙΤΙ (ΕΚΔΙΘ)/ ΑμΕΑ/ Άνω των 65

**********

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος)
Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση
Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος
www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC  εκτός από εκείνα στις περιοχές: Αιγάλεω, Ν. Ερυθραία, Αγία Παρασκευή.

Υποστηρικτές Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
PricewaterhouseCoopers Business Solutions S.A. Where value begins
Dogkas Wines
Konstantinos
Playground Productions

Χορηγοί  Επικοινωνίας Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
ΤΑ ΝΕΑ               METROPOLIS              Το Ποντίκι
Αθήνα 9,84          BHMA FM 99.5            Ως 3
e-go.gr,               ελculture.gr                  clickatlife.gr       
culturenow.gr    mediasoup.gr               monopoli.gr       in2life.gr

Δωρεάν στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart
Οι  θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο parking του εμπορικού κέντρου, athensheart (Πειραιώς 180, κόμβος Χαμοστέρνας), με την επίδειξη του εισιτηρίου της  παράστασης εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα  θέσεων, με ώρα παραλαβής του οχήματος έως 23:50, εκτός Κυριακής.

Γραφείο Τύπου ΙΜΚ:  Χαρά Πετρούνια
6972 710 991, e-mail: x-petrouyia@ath.forthnet.grΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Τοπικές βροχές αρχικά στα βορειοδυτικά και ισχυρές καταιγίδες από το βράδυ προβλέπονται για σήμερα Παρασκευή. Το πρωί θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. 

 Στην... Αττική, αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα δυτικά ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 16 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και πιθανώς από το μεσημέρι να σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Το θερμόμετρο να δείχνει από 14 έως 25 βαθμούς κελσίου. 


http://fimotro.blogspot.com/2012/10/blog-post_4333.html 

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

ΝΤΕΡΕΚΑΣ: Συντρόφια χάσαμε. Αυτοκριτική και αξιοπρέπεια

Να φύγει απ’
την κυβέρνηση
το ΠΑΣΟΚ και να
πάμε σε εκλογές...Ρηξικέλευθη είναι η πρόταση του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Άρτας και προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου Θανάση Ντερέκα, ο οποίος ζητάει απ’ τα (εναπομείναντα εννοείτε) μέλη του κόμματος του κ. Βενιζέλου «αυτοκριτική και αξιοπρέπεια», σημειώνοντας χαρακτηριστικά «συντρόφια χάσαμε», για να επισημάνει πως το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποχωρήσει απ’ την τρικομματική κυβέρνηση και να πάμε σε εκλογές.

Ενδιαφέρουσα η δήλωση/πρόταση του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ θανάση Ντερέκα, ακολουθεί: «Δυστυχώς η παράταξή μου που έχασε στις δίπλες εκλογές (Μαΐου-Ιουνίου), βρίσκεται ακόμη στην κυβέρνηση. Αυτό είναι πολιτικά αφύσικο και έρχεται σε αντίθεση με την Λαϊκή Βούληση όπως εκφράστηκε στην κάλπη. Γι’ αυτό προτείνω την αποχώρηση απ’ την κυβέρνηση, ότι έχει απομείνει από το ΠΑΣΟΚ στην τρικομματική κυβέρνηση. Όχι ψήφο στα νέα μέτρα και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές για να ηγηθούν της κυβέρνησης οι πραγματικοί νικητές των εκλογών. Είναι δε αυτονόητο ότι η στελέχωση του κρατικού μηχανισμού (γενικοί γραμματείς, πρόεδροι οργανισμών, νοσοκομείων κλπ) δεν μπορεί ακόμη να είναι στελέχη της παράταξής μας. Συντρόφια χάσαμε. Αυτοκριτική και αξιοπρέπεια».
http://www.gnomiartas.gr/asides