Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Σίγουροι στον Ολυμπιακό για την παραμονή του Βαλβέρδε

Κατηγορηματικά διαψεύδει η διοίκηση του Ολυμπιακού τα ισπανικά δημοσιεύματα που θέλουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε να επιστρέφει στην Ισπανία το καλοκαίρι, για λογαριασμό της Αθλέτικ Μπιλμπάο ή της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. “Την άλλη βδομάδα θα υπάρξει συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον προπονητή για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν”, αναφέρουν χαρακτηριστικά παράγοντες των “ερυθρολεύκων”


Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή, όταν -μετά το ιστορικό 6-0 επί της ΑΕΚ και την κατάκτηση και μαθηματικά του πρωταθλήματος- ο Βαλβέρδε δήλωσε πως η φυσική του θέση είναι στην Πριμέρα Ντιβιζιόν στην οποία θα επιστρέψει αργά ή γρήγορα. Στον Ολυμπιακό όχι μόνο δεν ενοχλήθηκαν, αλλά καταλαβαίνουν πλήρως την επιθυμία του 47χρονου κόουτς να επιστρέψει κάποια στιγμή στην πατρίδα του. Ωστόσο, αυτό δεν θα συμβεί άμεσα, αφού ο Ισπανός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012.
 
Στη συνάντηση που θα έχει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ θα συζητηθούν κυρίως μετεγγραφικά ζητήματα. Οι κινήσεις αναμένεται να είναι μετρημένες και ουσιώδεις, αφού ο Βαλβέρδε έχει εκφράσει την επιθυμία να έχει στα χέρια του ένα μικρό και ευέλικτο ρόστερ. Τα κενά του Ολυμπιακού είναι λίγο έως πολύ γνωστά. Οι Πειραιώτες θα ψάξουν για έναν τερματοφύλακα, ένα αμυντικό χαφ και έναν επιτελικό μέσο που θα μπορεί να αγωνίζεται είτε στον άξονα είτε στη δεξιά πτέρυγα. Από εκεί και πέρα, πολλά θα κριθούν από την εξέλιξη των υποθέσεων των Ραούλ Μπράβο, Ζαουάντ Ζαϊρί και Ράφικ Τζιμπούρ, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, ενώ παράλληλα ο Ολυμπιακός ψάχνει να βρει τη φόρμουλα ώστε να αποδεσμεύσει τον Ντένις Ρόμενταλ, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν δικαίωσε τα τις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας.
 
Το φιλικό για τον Ερασιτέχνη
 
Τον Ερυθρό Αστέρα υποδέχεται ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Πέμπτης (19:00, ΝΕΤ), σε φιλικό αγώνα για την ενίσχυση των τμημάτων του Ερασιτέχνη, ο αντιπρόεδρος του οποίου, Νίκος Καραχάλιος, ζήτησε την ανταπόκριση των φίλων της ομάδας: “Είναι ώρα για δράση. Το “Καραϊσκάκη” πρέπει να γεμίσει, ώστε να υπάρξει επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό”.
 
Με τους διεθνείς να απουσιάζουν και τους Νικοπολίδη και Μπράβο να είναι τραυματίες, ο Βαλβέρδε συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Πάρντο, Μανιάτη, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Ριέρα, Γ.Παπαδόπουλο, Ν.Παπαδόπουλο, Λεάντρο, Ρουγκάλα, Βάντερσον, Λυκογιάννη, Διαμαντάκο και Κοτσαρίδη. 

http://www.enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου