Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Jessica Alba: Έγκυος και Fit


Η Jessica Alba, αν και εγκυμονούσα είναι πιο όμορφη από ποτέ. Η κοιλίτσα άρχισε να φαίνεται, όχι όμως και τα συνήθη παραπανίσια κιλά της εγκυμοσύνης. Η γλυκιά ηθοποιός δε το βάζει κάτω και συνεχίζει τη γυμναστική, προκειμένου να κρατήσει σε φόρμα το καλλίγραμμο κορμί της.

Η personal trainer της Reebok, Yumi Lee, αποκάλυψε στο In Style το πρόγραμμα fitness της ηθοποιού:

«Βάζω την Jessica να κάνει ασκήσεις που θα κρατήσουν τον κορμό της δυνατό και δουλεύουμε την ισορροπία της. Xρησιμοποιώντας μια ειδική μπάλα – η οποία αυξάνει τον μυϊκό τόνο και βελτιώνει την ισορροπία - κάνουμε ασκήσεις για τα πόδια και καθισματάκια.»

Σε μια φυσιολογική και χωρίς προβλήματα εγκυμοσύνη ενδείκνυται η γυμναστική και είναι αρκετά ωφέλιμη, όμως, η master trainer τονίζει κάποια πράγματα που οι μέλλουσες μαμάδες πρέπει να γνωρίζουν:

«Πρέπει να παρακολουθείς τους παλμούς της καρδιάς σου και την θερμοκρασία του σώματος, ενώ πρέπει να δείξεις προσοχή σε ασκήσεις που επικεντρώνονται στην μέση και απαιτούν στροφές.» Επίσης συμπληρώνει η γυμνάστρια «το να συνεχίσεις να γυμνάζεσαι ενώ είσαι έγκυος αποτελεί μια εγγύηση ότι θα διατηρήσεις τη γραμμή σου μετά τον τοκετό, αφού οι γυναίκες που το έχουν κάνει έχουν επιστρέψει πολύ πιο γρήγορα στην παλιά τους σιλουέτα σε σχέση με τις υπόλοιπες.»



http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου