Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

«Κλείστε στόματα»!


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στου Ρέντη, ξεκαθάρισε στους παίκτες ότι «δεν πάμε για φιέστα. Θέλω νίκη για να κλείσετε στόματα» και ύψωσε ασπίδα προστασίας προς την ομάδα!
Για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι με την ΑΕΚ αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία να... καθαρίσει και μαθηματικά τον φετινό τίτλο της Σούπερ Λίγκας. Μοιραία ο Βαγγέλης Μαρινάκης έσπευσε στου Ρέντη προκειμένου να υπενθυμίσει προς τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών τι πρέπει να κάνουν και για την ομάδα αλλά και για τον κόσμο τους, αλλά και να τους επαναλάβει πόσο πολύ τους πιστεύει.

Ο Μαρινάκης τους ζήτησε να τα δώσουν όλα και τους ξεκαθάρισε πως πρέπει να κερδίσουν πάση θυσία το παιχνίδι. Πιο συγεκριμένα, στην ομιλία του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε: «Καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος, ήρθα μετά από αρκετό καιρό για να πούμε δύο κουβέντες. Είδατε τον τελευταίο μήνα να υπάρχει, από αρκετούς, πολύ αρνητική κριτική για την ομάδα. Βέβαια τα καλά νέα για τον Ολυμπιακό δεν αποτελούν είδηση, θεωρούνται δεδομένα. Αντίθετα τα άσχημα νέα για μας πουλάνε, σε αντίθεση με άλλες ομάδες.

Δεν με αγγίζει το να χτυπούν εμένα προσωπικά. Δεν θα επιτρέψω όμως σε κανέναν να αγγίξει εσάς. Πιστεύω σε εσάς, είστε η καλύτερη ομάδα. Αυτό που χρειάζεται για τον αυριανό αγώνα είναι καρδιά και μυαλό. Δεν πρέπει να έχετε άγχος γιατί δεν καλείστε να αποδείξετε τίποτα.

Εμείς δεν πάμε για φιέστα, φιέστες έχουμε κάνει πολλές. Θέλουμε να κερδίσουμε, να παίξουμε καλή μπάλα, να ευχαριστηθεί ο κόσμος και να κλείσουν τα στόματα όλων αυτών που κάνουν αρνητική κριτική. Ελπίζω να μη με απογοητεύσετε. Να είστε περήφανοι που παίζετε σε αυτή την ομάδα και αυτή την περηφάνια να τη δείξετε αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου