Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε με τους VEGAS το Μοσχάτο,μία εκδήλωση που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος του Μοσχάτου για του Καταναλωτές.(ΦΩΤΟ-VIDEO)


Μία εκδήλωση που συνδιοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος  Μοσχάτου μαζί με την Κοινωφελούς Επιχείρηση του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στην οποία συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα του δήμου μας μαζί με  χορευτικές ομάδες αθλητικών συλλόγων  της πόλης μας.

Η οδός Μακρυγιάννη έκλεισε από τις 6:30 μμ μέχρι τις 10:00μμ όπου τα καταστήματα πρόσφεραν μεγάλες εκπτώσεις για τους καταναλωτές. Οι πιο τυχεροί έφυγαν με δώρα μετά τη μεγάλη κλήρωση, με ένα 4ήμερο ταξίδι στο Ναύπλιο και δυο τελευταίας τεχνολογίας κινητών τηλεφώνων.
Η γιορτή κορυφώθηκε με τη συναυλία του γνωστού συγκροτήματος Vegas παρασύροντας μικρούς και μεγάλους σε ασταμάτητο χορό. 













Eλεάνα Μπαλάσου: Χαίρομαι που δούλεψαν τα καταστήματα...διασκέδασαν φιλοι...επισκέπτες...καταναλωτές...

Αποποιουμενη για λιγο τον "τιτλο" της Προεδρου του Εμπορικου μας Συλλογου...και μιλωντας ως ανθρωπος και προσωπικα ως ΕΛΕΑΝΝΑ νιωθω την αναγκη να εκφρασω ενα ΜΕΓΑΛΟ-ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απο καρδιας σε ολους οσους συντελεσαν στην χθεσινη Επιτυχια(για πολλους)-Αποτυχια(για λιγους) της χθεσινης μας γιορτης..
Δουλεψε πολυ κοσμος...ο καθενας απο την δικη του θεση προσεφερε το λιγο η το πολυ που μπορουσε...
Σαφως και γιναν λαθη....πρωτη φορα αλλωστε τολμησαμε μια τετοια εκδηλωση ..να τονισω ομως πως λαθη κανουν ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ...
ΟΣΟ για τα κακεντρεχη και υβριστικα σχολια που ακουω ή διαβαζω για το προσωπο μου...τα σεβομαι...τα αποδεχομαι και Απαντω ..Η ΔΡΑΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ..
Χαιρομαι που δουλεψαν τα καταστηματα...διασκεδασαν φιλοι...επισκεπτες...καταναλωτες...
Κρατω λοιπον τα θετικα και συνεχιζω...
Προσπαθω...και δεν σταματω να ΕΛΠΙΖΩ...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...!!!!