Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

To σούπερ σέξι νυφικό της Βίκυς και ο... Givenchy
Παρόμοια έμπνευση φαίνεται πως είχαν φέτος ο Οίκος της Σήλιας Κριθαριώτη με αυτόν του Givenchy. Κι αυτό γιατί η δημιουργία με την οποία εμφανίστηκε η Βίκυ Καγιά στον γάμο της, θύμιζε κατά πολύ, το κεντρικό ρούχο της διαφημιστικής καμπάνιας του Γαλλικού Οίκου για το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2010-2011.

Η Βίκυ Καγιά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με το σούπερ σέξι νυφικό με το οποίο εμφανίστηκε στην ομορφότερη ημέρα της ζωής της. Οι περισσότεροι είπαν ότι πρόκειται για ένα ρούχο, που ίσως μόνον η Βίκυ Καγιά θα μπορούσε να βάλει. Διάφανο, στενό, με πολλές δαντελένιες λεπτομέρειες και φτερά στο τελείωμά του, αναδείκνυε άψογα το έτσι κι αλλιώς τέλειο κορμί της.

Το συγκεκριμένο κομμάτι, βέβαια, μοιάζει πολύ με αντίστοιχο του Οίκου Givenchy, ο οποίος στην ιστοσελίδα όπου διαφημίζει τη νέα του κολεξιόν το έχει πρώτο και κύριο, ενώ η φωτογραφία του συγκεκριμένου ρούχου, που θεωρείται από τα πιο σημαντικά της φετινής σεζόν, συνοδεύει και το δελτίο τύπο του για την χειμερινή κολεξιόν. Πρόκειται για μία τουαλέτα από γαλλική δαντέλα, κεντημένη με ημιπολύτιμους κρυστάλλους Swarovski με μεταξωτό τούλι, το χαρακτηριστικό φερμουάρ στην πλάτη και μανίκια που αποκολλώνται με φερμουάρ. Φυσικά το ρούχο, εκτός από όλα αυτά έχει και το σήμα κατατεθέν του: Το τελείωμά του με τα φτερά στα πόδια, που για τους περισσοτέρους ήταν και «όλα τα λεφτά» στο νυφικό της Βίκυς.   

Το νυφικό της παρουσιάστριας και το ρούχο του Givenchy θα μπορούσαν κάλιστα να χαρακτηριστούν ως... αδελφάκια. Το δεύτερο παρουσιάστηκε στα τέλη του καλοκαιριού στο Παρίσι, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας Haute Couture. Πρόκειται για ένα ειδικό γεγονός, στο οποίο οι σχεδιαστές παρουσιάζουν επίλεκτα και συλλεκτικά κομμάτια τους, για τους καλύτερους πελάτες τους. Μάλιστα, το συγκεκριμένο, φορέθηκε και μετά τοποθετήθηκε σε ειδική σακούλα.  

Πηγή: Espresso     

http://www.star.gr/index.php?ID=life_style&Rec_ID=63918

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου