Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η θεατρική παράσταση των μαθητών του 3ου Γυμνασίου Μοσχάτου «Η μικρή μας Πόλη»



ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ
www.enosigoneonmos.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  

 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η θεατρική παράσταση  των μαθητών του 3ου Γυμνασίου Μοσχάτου «Η μικρή μας Πόλη» που δόθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου, προς τιμή της συμμαθήτριάς τους που τόσο γρήγορα και άδικα έφυγε από κοντά μας. Υπήρξε βαθιά συγκίνηση από όλους τους παρευρισκομένους αλλά και συμπαράσταση προς τους μοιραίους γονείς. Σε μια ένδειξη καλής θέλησης, η πρόταση των μαθητών να πάρει το όνομα της Εύης  η αίθουσα που έκανε μάθημα την τελευταία χρονιά, έγινε αποδεκτή από όλους με συγκίνηση.
   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Αντρέας Ευθυμίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Ντερέκας, ο Πρόεδρος της Β’θμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Σάββας, ο Σχολικός Σύμβουλος της περιφερείας μας αρκετοί γονείς, μαθητές, καθηγητές και σύσσωμο το Δ.Σ. της Ένωσης Μοσχάτου – Ταύρου.
   Η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συντέλεσαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης αφανείς και μη.      


Το Δ.Σ. της 
Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Μοσχάτου - Ταύρου

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ανοιχτή συζήτηση για τον Προαστιακό στον Ταύρο



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Γραφείο Τύπου: 2132019612 & 636
FAX: 2109416154
Graftip.mt@gmail.com
21/6/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



       Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, ενημερώνει τους Δημότες και Κατοίκους του Ταύρου και ολόκληρου του Δήμου, ότι σε προσεχή ανοιχτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Ενότητα του Ταύρου, θα γίνει αναλυτική συζήτηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τον Προαστιακό.
       Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την ημερομηνία της συνεδρίασης αυτής. Με την παρούσα ανακοίνωσή μας  επισημαίνουμε από τώρα την ανάγκη παρουσίας των πολιτών στη συνεδρίαση αυτή, η οποία θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του μηνός Ιουλίου. Σε ό,τι δε αφορά την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, τονίζει ότι “σε καμία περίπτωση δε θα επιτρέψουμε την τριχοτόμηση του Ταύρου και θα αγωνιστούμε με οποιοδήποτε μέσο για την ποιότητα ζωής των κατοίκων, την προστασία του περιβάλλοντος και τη συνοχή της κοινωνίας. Γι αυτό το λόγο καλούμε όλους τους κατοίκους του Δήμου να παραβρεθούν στην επερχόμενη Συνεδρίαση του ΔΣ σε χρόνο που θα ανακοινωθεί σύντομα και να συμπαρασταθούν στον αγώνα της Δημοτικής Αρχής”.

      Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου στέλνει μήνυμα ζωής με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Γραφείο Τύπου: 2132019633 & 636
FAX: 2109416154
Graftip.mt@gmail.com                                                                                                                                    26/6/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





          Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών, την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013,  ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με το Διαδημοτικό Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας “ΣΤΑΘΜΟΣ”, διοργανώνουν εκδήλωση στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (έναντι Δημαρχείου), στο Μοσχάτο.
        Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά, νέους και μεγαλύτερους και περιλαμβάνει μουσικές συναυλίες με νεανικά συγκροτήματα, θέατρο σκιών, διαδραστικά παιχνίδια και εικαστικά δρώμενα. Περνώντας το μήνυμα της ζωής και της αποφυγής των εξαρτήσεων, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης θα περάσουν ένα όμορφο απόγευμα, θα ενημερωθούν, θα διασκεδάσουν και θα συμμετέχουν σε εικαστικές δραστηριότητες, ενώ τα παιδιά θα απολαύσουν παραδοσιακό θέαμα με  θέατρο σκιών από τον θίασο Αθανασίου.
        Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: “Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών, προσκαλούμε όλους τους κατοίκους και Δημότες μας, αύριο το απόγευμα, να έρθουν στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, απέναντι από το Δημαρχείο και να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις που έχουμε προγραμματίσει μαζί με το Διαδημοτικό Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, το “ΣΤΑΘΜΟ”. Η γνώση και η στήριξη όλων μας στην προσπάθεια που γίνεται υπέρ των νέων ανθρώπων και της αποφυγής των ναρκωτικών, είναι ιδιαίτερα σημαντική, κυρίως την εποχή που ζούμε. Γνωρίζοντας, συμμετέχοντας, δρώντας, μπορούμε να περάσουμε όλοι μαζί στους νέους το μήνυμα της ζωής, το μήνυμα της αποφυγής των ουσιών και της απεξάρτησης.”
                                                                 
      Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου