Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Η πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή

ΑΝΑΛΎΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 

Στην κεντρική ,την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από τις μεσημβρινές ώρες, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι αίθριος.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις βράδυνες ώρες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία θα είναι εντονα. Στη δυτική Μακεδονία αρχικά αίθριος και από τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στα νοτια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος και από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στη Θεσσαλία κυρίως στα ορεινά . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά στα νότια δυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Από το βραδύ στα ανατολικά θα γίνουν ανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στα νοτια βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος και από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγιδες. Τα φαινόμενα τις βράδυνες ώρες θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το βραδυ βόρειοι τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
newsit

http://sarotiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_8357.html

Σέξι κυρίες πίσω από το τιμόνι αγωνιστικών αυτοκινήτων

Στην Ουγγαρία οι αγώνες αυτοκινήτων έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού οι διοργανωτές βλέπουν με άλλο… μάτι τις «μάχες» εντός πίστας. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί o δεύτερος γύρος ενός πρωταθλήματος που γίνεται μόνο με γυναίκες οι οποίες θα βρεθούν πίσω από το τιμόνι αγωνιστικών εκδόσεων της Lotus Elise 1.6 με τους 138 ίππους.

Ο εν λόγο θεσμός συγκεντρώνει πάντοτε τα φώτα της δημοσιότητας κάτι που άλλωστε μπορείτε να διαπιστώσετε ρίχνοντας μία ματιά στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η zougla.gr. Το πρωτάθλημα αποτελείται από 7 συνολικά αγώνες… 

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=305971&cid=12