Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Διαμαντίδης: «Αν το αξίζουμε να το πάρουμε»


Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού τόνισε πως όλοι στην ομάδα πρέπει να απολαύσουν αυτή τη γιορτή

Χαμηλούς τόνους κράτησε και μετά τη συνέντευξη Τύπου του Final-4 ο Δημήτρης Διαμαντίδης μιλώντας στην Euroleague TV. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού τόνισε πως όλοι στην ομάδα πρέπει να απολαύσουν αυτή τη γιορτή που θα ήταν ιδανικό να ολοκληρωθεί με την κατάκτηση του τροπαίου, εφόσον οι «πράσινοι» παίξουν καλά και αξίζουν να το πάρουν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αρχηγός του «τριφυλλιού»:

Για το πώς αισθάνεται στο Final-4:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε ακόμα ένα Final-4. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουμε ένα παιχνίδι την Παρασκευή κόντρα στην Σιένα, ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο 100% για αυτό το ματς».

Για την ατμόσφαιρα του Final-4:
«Φυσικά και είναι ιδιαίτερο όταν λαμβάνεις μέρος σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός όπως είναι το Final-4. Παλεύουμε για αυτό όλη τη χρονιά, για αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε και εμείς μέρος αυτής της γιορτής όπως προανέφερα. Ελπίζω, όλοι στην ομάδα να το απολαύσουν. Και αν είμαστε καλοί και το αξίζουμε να πάρουμε το τρόπαιο».

Για τη Σιένα:
«Πρώτα από όλα έχουμε μεγάλο σεβασμό τόσο ως προς τον προπονητή όσο και ως προς τους παίκτες της Σιένα. Νομίζω ότι τα λάθη και τα ριμπάουντ θα είναι οι σημαντικές… λεπτομέρειες για αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε ανώτεροι σε κάθε κατηγορία του παιχνιδιού αν θέλουμε να το κερδίσουμε».

Πηγή: sportfm.gr
http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου