Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Εορτασμός της Μεταμόρφωσης Σωτήρος



3.000 μ. στιπλ: Με άνεση στον τελικό οι Μπεναμπάντ και Κιπρούτο

Χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα τα φαβορί των 3.000 μ. στιπλ των ανδρών πήραν την πρόκριση για τον τελικό του αγωνίσματος, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.
Ο λόγος για τον πρωταθλητή Ευρώπης και αργυρό Ολυμπιονίκη στο Πεκίνο, Μαχιντίν Μεκίσι Μπεναμπάντ από τη Γαλλία αλλά και τον  «χρυσό» το 2008 και «αργυρό» το 2004, Μπρίμιν Κιπρούτο, από την Κένυα, που πήραν άνετα το εισιτήριο με χρόνο 8:16.23 και 8:28.62 αντίστοιχα.
Θέση στον τελικό της Κυριακής (23.25) «κατοχύρωσαν» επίσης οι Μουτάι (Κένυα), Τάλεμπ (Μαρόκο), Κιπλαγκάτ (Ουγκάντα), Ακντάγκ (Τουρκία), Εζίν (Μαρόκο), Φλοριάνι (Ιταλία), Καμπράλ (Η.Π.Α.), Γκάρι (Αιθιοπία), Λουτσιάνοφ (Μολδαβία), Κεμπόι (Κένυα), Τζάγκερ (Η.Π.Α.), Μεσφίν (Αιθιοπία), Κεσκισάλο (Φινλανδία).

Κολύμβηση: «Έγραψε» ιστορία ο Φελπς

Ο Μάικλ Φέλπς έγραψε για ακόμη μία φορά το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία των Ολυμπιακών αγώνων.
Ο Αμερικανός κολυμβητής στον τελικό των 200μ. μικτή ατομική, στη διοργάνωση του Λονδίνου, με χρόνο 1:54.27 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, αφήνοντας δεύτερο τον Ράιαν Λόχτι και τρίτο τον Ούγγρο Λάσλο Τσεχ.
Ο 27χρονος αστέρας έτσι, προσέθεσε στο παλμαρέ του το 20ο μετάλλιο (16ο χρυσό), ενώ παράλληλα έγινε ο πρώτος άνδρας κολυμβητής στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, που ανεβαίνει σε τρεις συνεχόμενες διοργανώσεις, στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο ίδιο αγώνισμα.

Τα αποτελέσματα:


1. Μάικλ Φελπς (ΗΠΑ) 1:54.27


2. Ράιαν Λόχτι (ΗΠΑ) 1:54.90


3. Λάσλο Τσεχ (Ουγγαρία) 1:56.22


4. Τιάγκο Περέιρα (Βραζιλία) 1:56.74


5. Κοσούκε Χαγκίνο (Ιαπωνία) 1:57.35


6. Κεν Τακακούουα (Ιαπωνία) 1:58.53


7. Τζέιμς Γκόνταρντ (Μ. Βρετανία) 1:59.05


8. Μάρκους Ντέιμπλερ (Γερμανία) 1:59.10


http://www.zougla.gr/sports/article/kolimvisi-egrapse-istoria-o-felps 

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Βόλεϊ: Ανανέωσαν με τον Ολυμπιακό οι Καβαθά και Κοσμά

Με τη φανέλα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν οι Άννα Καβαθά και Σοφία Κοσμά, καθώς η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας τους.

Η συμφωνία για την ανανέωση με τις δύο βολεϊμπολίστριες είχε επιτευχθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες, ωστόσο σήμερα ανακοινώθηκε κι επίσημα, μετά την επίτευξη συμφωνίας και ως προς το οικονομικό.

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Επίσκεψη στοΦιλανθρωπικό Σωματείο Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου απο τους Αγανακτισμένους Μοτοσικλετιστές Ελλάδας(ΔΕΊΤΕ ΦΩΤΟ)

Σήμερα το απόγευμα οι  Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές  Ελλάδας επισκέφθηκαν και παρέδωσαν πράγματα στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου αλλά και σε άλλους οργανισμούς.

(Μια προσπάθεια που εξυπηρετεί άστεγους, άπορες οικογένειες και ηλικιωμένους).

 


















"Χάλκινος" ο Ηλιάδης

Ο Ηλίας Ηλιάδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, το πρώτο για τα ελληνικά χρώματα, στα -90 κιλά του τζούντο, νικώντας τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Καμίλο με Yuko. 

Δείτε σε video τις δηλώσεις του!




Περισσότερα στο

Φωτιά προκάλεσε μπλακ άουτ στο Φάληρο

Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στο Δέλτα Φαλήρου, όμως παραμένουν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Κλειστή είναι η κάθοδος από Πειραιά προς Γλυφάδα στη νέα παραλιακή και η άνοδος Γλυφαδα προς Πειραιά της παλαιάς παραλιακής. 


 

Κολύμβηση: Έγραψε ιστορία ο Τούρκος Μπουγιουκουντσού


Σε ηλικία 36 ετών ο Τούρκος Ντεριά Μπουγιουκουντσού μετείχε σήμερα στα προκριματικά των 200μ. ύπτιο της κολύμβησης, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και τερμάτισε πρώτος στην πρώτη προκριματική σειρά με επίδοση 2:01.68 (κατετάγη 33ος).

Ο Μπουγιουκουντσού έκανε ντεμπούτο στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού το 1992 στη Βαρκελόνη, ενώ από τότε δίνει διαρκώς το «παρών» σε Ολυμπιακούς Αγώνες, χωρίς ωστόσο να πετύχει κάποια σπουδαία διάκριση. Αξίζει να σημειωθεί ότι, στην ίδια προκριματική σειρά με τον Μπουγιουκουντσού, κολύμπησε σήμερα ο Ζενγκ Γουέν Κουά από τη Σιγκαπούρη, ο οποίος τερμάτισε τρίτος με 2:03.45 (κατετάγη 35ος και τελευταίος) και ο οποίος ήταν... αγέννητος το 1992, όταν ο Τούρκος έκανε ντεμπούτο στους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης, καθώς είναι μόλις 15 ετών!


http://www.zougla.gr/sports/article/kolimvisi-egrapse-istoria-o-tourkos-mpougioukountsou 

Κοινωνική Δράση Αγανακτισμένων Μοτοσικλετιστών Ελλάδας – Αττική [15η] – Παράδοση ειδών

Την Τετάρτη 1η Αυγούστου 2012 και ώρα 18:30πμ καλούμε τα μέλη μας να παραστούν στην παράδοση πραγμάτων σε 3 οργανισμούς που εξυπηρετούν άστεγους, άπορες οικογένειες και ηλικιωμένους.
Θα συναντηθούμε λοιπόν Πειραιώς 76 (Factory Outlet) και θα αναχωρήσουμε στις 19:00 για να επισκεφτούμε:
το Φιλανθρωπικό Σωματείο Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου,
τους Γιατρούς του Κόσμου και την Κλίμακα
Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας...
συνεχίζουμε την κοινωνική μας δράση στην χώρα μας που δοκιμάζεται από την κρίση, προσπαθώντας να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που στερούνται βασικών αγαθών.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμπολίτες μας που προσέφεραν αυτοπροσώπως τα πράγματα την ημέρα της συλλογής στο Κερατσίνι καθώς και μέσω των μελών μας.
Καλή δύναμη και Καλό καλοκαίρι!
Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας

http://egersis2.blogspot.gr/2012/08/15.html 

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Πόλο: Παλικαρίσιος βαθμός για την Εθνική Ανδρών, 7-7 με την Ιταλία

Η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών κοίταξε στα… μάτια την παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ιταλία στον δεύτερο αγώνα της στον β' όμιλο των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου, καταφέρνοντας να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας με 7-7 σκορ.

Αυτός ήταν ο πρώτος πόντος στην Ολυμπιάδα για το συγκρότημα του Άντριτς, που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, δείχνοντας ότι είναι φτιαγμένο για τις μεγάλες διοργανώσεις.
Πάντως το σημερινό παιχνίδι άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στη «γαλανόλευκη», καθώς θα μπορούσε να φτάσει ακόμη και στη νίκη, αν ήταν πιο αποτελεσματική στις επιθέσεις με παίκτη παραπάνω (3/12).
Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Αφρουδάκης 59 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ματς έχασε μοναδική ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα μας, ωστόσο δεν βρήκε το στόχο, ενώ ο ίδιος παίκτης υπέπεσε σε λάθος στα 22 δευτερόλεπτα.
Πρώτος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν ο Γιώργος Αφρουδάκης με δύο γκολ.
Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Άντριτς είναι αυτός της Πέμπτης ( 13:20) κόντρα στο Καζακστάν.
Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-2, 2-3, 2-1

Ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ. του Ν. Φαλήρου

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 12:15 σήμερα το μεσημέρι σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. του Ν. Φαλήρου, επί της οδού Σμολένσκι 19. Οι τρεις δράστες με την απειλή όπλων απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή.

Λίγη ώρα μετά, στη διασταύρωση Ποσειδώνος και Κηφισού, αστυνομικοί εντόπισαν ένα αυτοκίνητο που καιγόταν. Οι Αρχές εικάζουν ότι πρόκειται για το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι ληστές και το οποίο, πιθανότατα, έκαψαν οι ίδιοι για να καταστρέψουν τα εις βάρος τους ενοχοποιητικά στοιχεία.


Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται. 

Πρόγραμμα Κοινωνικών Υποτροφιών για το 2012-2013 εκπονεί το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου,

Πρόγραμμα Κοινωνικών Υποτροφιών για το 2012-2013 εκπονεί το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και της υποστήριξης των μαθητών των σχολείων.
Προς τον σκοπό αυτό κάλεσε τους Εκπαιδευτικούς Φορείς Ιδιωτικής Εκπαίδευσης που δραστηριοποιούνται στον Δήμο να προσφέρουν υποτροφίες αποκλειστικά για τους απόφοιτους των Λυκείων στα όρια Μοσχάτου – Ταύρου.
Οι φορείς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Κοινωνικών Υποτροφιών
2012-2013 είναι:
•IST College / University of Herfordshire: προσφέροντας 2 υποτροφίες πλήρους φοίτησης (3ετής) σε οποιοδήποτε από τα προπτυχιακά (Bachelor’s) που προσφέρονται στην Αθήνα από το IST College σε συνεργασία με το University of Hertfordshire της Μεγάλης Βρετανίας.
•ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: προσφέροντας 1 υποτροφία πλήρους φοίτησης (2ετής) και επιπλέον έκπτωση 25% επί των διδάκτρων σε όλους τους υποψηφίους.
•LE MONDE: προσφέροντας 1 υποτροφία πλήρους φοίτησης (2ετής) σε οποιοδήποτε από τα τμήματα επιλέξει ο/η υποψήφιος.
•ΚΕ.ΜΕ NEW YORK COLLEGE: προσφέροντας 2 (δύο ) υποτροφίες με 50% έκπτωση για το τμήμα Διατροφολογίας (Human Nutrition) και 2 (δύο ) υποτροφίες με 50% έκπτωση για το τμήμα Βϊοιατρικών Σπουδών. Οι σπουδές είναι τριετείς και οδηγούν σε B.Sc in Human Nutrition ή B.Sc. in Biomedical Sciences, και χορηγείται από το University of Greenwich, το οποίο συνεργάζεται με το ΚΕ ΜΕ New York College.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά απευθείας στον εκπαιδευτικό φορέα που τους ενδιαφέρει.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε: «Πρόκειται για μία καινοτόμα πρωτοβουλία που ανέλαβε το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Μοσχάτου-
Ταύρου, στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου και της μέριμνας για την υποστήριξη της Νέας Γενιάς. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, πολλές φορές το δικαίωμα στην εκπαίδευση εμποδίζεται, αφού οι γονείς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις της εκπαίδευσης. Γι αυτό το λόγο ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου ξεκινά φέτος ένα καινοτόμο πρόγραμμα υποτροφιών με τη συνεργασία των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας, τα οποία και ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκρισή τους στο
κάλεσμά μας. Πιστεύουμε ότι την επόμενη χρονιά οι προσφορές και οι υποτροφίες θα είναι ακόμα περισσότερες. Συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε τρόπους ενίσχυσης της κοινωνικής μέριμνας, θέτοντας σε προτεραιότητα τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τη νέα γενιά».


http://www.pireas2day.gr/02,14,3893,00.aspx 

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

O αθλητής των Ολυμπιακών που έγινε ήρωας και συγκίνησε τους πάντες

Δεν το έβαλε κάτω και έγινε ήρωας! Ο λόγος για τον αθλητή της κωπηλασίας Hamadou Djibo Issaka από την Νιγηρία, που τερμάτισε τελευταίος στον αγώνα της κωπηλασίας με μεγάλη διαφορά από τους άλλους, ΑΛΛΑ τουλάχιστον δεν το έβαλε κάτω!

Ο αθλητής, που κατάγεται από μια χώρα χωρίς θάλασσα και λίμνες έμαθε τα ευχάριστα, της συμμετοχής του μόλις τρεις μήνες πριν την διεξαγωγή των Αγώνων. Για την ακρίβεια, κέρδισε την συμμετοχή του στο πλαίσιο της προσπάθειας της ΔΟΕ για εκπροσώπηση όλων των χωρών του πλανήτη. Ο Issaka είχε αρχίσει να ασχολείται με το άθλημα μόλις ΤΡΕΙΣ μήνες πριν την διεξαγωγή του αγώνα, επομένως γνώριζε ότι οι πιθανότητες του να κερδίσει ήταν μηδαμινές.
Στον αγώνα που διεξήχθη είχε απέναντι του «θρύλους» του αθλήματος, όπως τον κολυμβητή Eric the Eel και τον βρετανό Eddie the Eagle.
Ωστόσο, όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά παρόλο που οι υπόλοιποι αθλητές του πέρασαν την γραμμή τερματισμού ένα λεπτό και 39 λεπτά νωρίτερα, εκείνος συνέχισε να τραβάει κουπί μέχρι τέλους. Η γιγαντοοθόνη του γηπέδου δεν έδειχνε τίποτα άλλο, παρά μόνο τον Issaka, που παρά τα σημάδια κούρασης όδευε προς το τέρμα και τον κόσμο που του φώναζε «Μπορείς να τα καταφέρεις».
Μόλις πέρασε την διαχωριστική γραμμή το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ η στάση του μας θύμισε την πραγματική ουσία των Ολυμπιακών Αγώνων.
Βέβαια, εκτός από αυτούς που αναγνωρίζουν την γενναία ήττα του, υπήρχαν και οι αντιδράσεις από κάποιους που υποστήριξαν, πώς θα μπορούσε να είχε συμμετάσχει κάποιος με περισσότερα προσόντα… ​

http://www.star.gr/Pages/Athlitika.aspx?art=127039&artTitle=o_athlitis_ton_olympiakon_pou_egine_iroas_kai_sygkinise_tous_pantes 

«Πετούσαν» στα… ουράνια οι Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν οι Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη, μετά το τέλος του αγώνα τους με τις Βάσινα και Άννα Βοζάκοβα για τη 2η αγωνιστική του Β΄ ομίλου των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες του beach volley νίκησαν με ανατροπή 2-1 σετ (18-21, 21-13, 15-12) τις Ρωσίδες και είχαν κάθε λόγο να χαμογελούν, καθώς αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για την πρόκριση.


«Είμαστε πολύ χαρούμενες. Είναι μεγάλη η ικανοποίηση που καταφέραμε να κάνουμε αυτή τη νίκη, γιατί ήταν πολύ σημαντική για εμάς, ώστε να έχουμε ελπίδες για την επόμενη φάση. Παρ' όλο που βρεθήκαμε στο πρώτο σετ να χάνουμε, δεν σταματήσαμε να προσπαθούμε. Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, το ίδιο και οι Ρωσίδες, αλλά ευτυχώς ήμασταν εμείς οι νικήτριες.


Παίξαμε καλά στην άμυνα και στο μπλοκ, όπου πήραμε αρκετούς πόντους αλλά και το σερβίς μας πήγε καλά. Ποντάραμε στην εμπειρία σε σχέση με τις Ρωσίδες, αλλά οι αντίπαλές μας, παρά το γεγονός ότι ήταν η πρώτη Ολυμπιακή διοργάνωση που λαμβάνουν μέρος, έπαιξαν πολύ καλά και πάλευαν κάθε σημείο του παιχνιδιού. Στο τέλος ήμασταν όμως εμείς καλύτερες», δήλωσε η Αρβανίτη, για τη σημερινή αναμέτρηση.

 περισσότερα στο

Φωστήρας:Σήμερα το απόγευμα ξεκίνησε με την πρώτη του προπόνηση για την νέα αγωνιστική χρονία.

Σήμερα το απόγευμα (18:45μμ) ξεκίνησε με την πρώτη του προπόνηση (αγωνιστική προετοιμασία)για την νέα χρονία o Φωστήρας Ταύρου (Φονέας των γιγάντων) μιας και θα αγωνίζεται την νέα περίοδο  στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ευχόματε στην ομάδα του ιστορικού σωματείου του Ταύρου κάθε επιτυχία για την νέα χρονία και εμείς απο αυτό το blog θα του συμπαρασταθούμε σε κάθε προσπαθειά του.

Περισσότερα στο
http://moshatotaurossporty.blogspot.gr/2012/07/blog-post.html


Beach volley: «Έσπασαν» το… ρόδι στους Ολυμπιακούς οι Τσιαρτσιάνη και Αρβανίτη

Μεγαλειώδη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη κόντρα στις Βάσινα και Βοζακόβα, για τη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου τους στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, πανηγυρίζοντας μία σημαντική νίκη.

Το ελληνικό δίδυμο, μολονότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ από τις Ρωσίδες, έκαναν την ανατροπή και επικράτησαν με 2-1 σετ, αναπτερώνοντας τις ελπίδες τους για την πρόκριση.

Τα σετ: 18-21, 21-13, 15-12

http://www.zougla.gr/sports/article/beach-volley-niki-me-anatropi-gia-tis-tsiartsiani-ke-arvaniti 

Αγιαξ Ταύρου: Συνεχίζει ο Τριανταφυλλίδης

Τη συνεργασία τους με έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί βασικό στέλεχος του Αγιαξ Ταύρου, ανανέωσαν οι ιθύνοντες του 'ερυθρόλευκου' συλλόγου. 

Ο λόγος για τον Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, που θα εξακολουθήσει να... προστατεύει τα μετόπισθεν στο συγκρότημα του Αλέκου Ρίζου. Τέλος, να σημειωθεί πως από τις 13 έως τις 17 Αυγούστου, ο έμπειρος τεχνικός θα παρακολουθήσει σεμινάριο προπονητικής σε πόλη του εξωτερικού.

Αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς αγώνες η Μιλλούση

Οριστικά εκτός της συνέχειας των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου έμεινε η Βάσω Μιλλούση, καθώς δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση, ούτε στη δοκό ισορροπίας, αλλά ούτε και στο σύνθετο ατομικό.
Η πρωταθλήτρια μας στην ενόργανη γυμναστική, παρά την εξαιρετική εμφάνισή της στους σημερινούς προκριματικούς, έχασε το εισιτήριο για την τελική οκτάδα στο σύνθετο για 0,708 βαθμούς.

Η Μιλλούση παράλληλα αποκλείστηκε και από τους τελικούς των οργάνων, συμπεριλαμβανομένης και της δοκού ισορροπίας, που ήταν ο μεγάλος της στόχος.
Εκεί η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βαθμολογήθηκε με 14.366 και πήρε την 18η θέση. Στους ασύμμετρους ζυγούς βαθμολογήθηκε με 13.425 και ήταν 42η, στις ασκήσεις εδάφους πήρε 12.933 και ήταν 58η, ενώ στο άλμα 12.800 ήταν 74η.
Έτσι, στο σύνθετο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής με 53.524 βαθμούς κατετάγη 34η, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να μπει στην τελική 24αδα.
Η προσπάθεια της Μιλλούση στις ασκήσεις εδάφους


Οι αθλήτριες που προκρίθηκαν στον τελικό της δοκού ισορροπίας (Τρίτη, 7 Αυγούστου) της ενόργανης γυμναστικής γυναικών:

1. Λου Σούι (Κίνα) 15.400


2. Βικτόρια Κομόβα (Ρωσία) 15.266


3. Γκάμπι Ντάγκλας (ΗΠΑ) 15.266


4. Λινλίν Ντενγκ (Κίνα) 15.166


5. Άλι Ράισμαν (ΗΠΑ) 15.100


6. Κσένια Αφανασέβα (Ρωσία) 15.066


7. Καταλίνα Πόνορ (Ρουμανία) 15.033


8. Λάουρα Μπουλιμάρ (Ρουμανία) 14.866


Οι αθλήτριες που προκρίθηκαν στον τελικό του σύνθετου ατομικού (Πέμπτη, 2/8) της ενόργανης γυμναστικής γυναικών:

1. Βικτόρια Κομόβα (Ρωσία) 60.632


2. Άλι Ράισμαν (ΗΠΑ) 60.391


3. Γκάμπι Ντάγκλας (ΗΠΑ) 60.265


4. Αλίγια Μουστάφινα (Ρωσία) 59.966


5. Λινλίν Ντενγκ (Κίνα) 57.998


6. Βανέσα Φεράρι (Ιταλία) 57.932


7. Ασούκα Τεραμότο (Ιαπωνία) 57.865


8. Λαρίσα Ιορντάκε (Ρουμανία) 57.800


9. Τσιουσουάνγκ Χουάνγκ (Κίνα) 57.707


10. Σάντρα Ιζμπάσα (Ρουμανία) 57.532


11. Τζέσικα Λόπες (Βενεζουέλα) 56.665


12. Ελίζαμπεθ Σέιτς (Γερμανία) 56.466


13. Ρεμπέκα Τιούνι (Βρετανία) 56.391


14. Ανα Σοφία Πόρας (Γουατεμάλα) 56.132


15. Χάνα Γουίλαν (Βρετανία) 55.699


16. Ντομινίκ Πεγκ (Καναδάς) 55.657


17. Σελίν Φαν Χέρνερ (Ολλανδία) 55.632


18. Καρλότα Φερλίτο (Μεξικό) 55.500


19. Τζούλια Στάινγκρουμπερ (Ελβετία) 54.715


20. Εμιλι Λιτ (Αυστραλία) 54.498


21. Ορελί Μαλοσενά (Γαλλία) 54.399


22. Μάρτ Κουλέζα (Πολωνία) 54.365


23. Ρίε Τανάκα (Ιαπωνία) 54.333


24. Άσεϊ Μπρέναν (Αυστραλία) 54.232


 περισσότερα στο

 

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΚΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΗΣ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ!!

Ο Τσούκης είναι 20χρονος δεξιός οπισθοφύλακας που αγωνιζόταν μέχρι τα μισά της περσινής χρονιάς στον ΑΟ Χαϊδαρίου. Οι εμφανίσεις του Τσούκη κίνησαν το ενδιαφέρον της «Μπάρτσα», η οποία στην μεταγραφική περιόδου του Ιανουαρίου ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τον 20χρονο παίκτη. 
Ο τελευταίος, μάλιστα, αναδείχθηκε νταμπλούχος (πρωτάθλημα στον 7ο όμιλο και Κύπελλο ΕΠΣ Κορινθίας) με τη φανέλα της Κορίνθου, αποτελώντας και ένα εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών για του συγκρότημα του Γιάννη Καντά.

http://fostiras2.blogspot.gr/ 

«Βλέπει» πρόκριση η Μιλλούση

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση η Βασιλική Μιλλούση πήρε την τρίτη θέση στο πρώτο από τα πέντε προκριματικά γκρουπ του σύνθετου ατομικού της ενόργανης γυμναστικής, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η Ελληνίδα γυμνάστρια συγκέντρωσε 12,800 βαθμούς στο άλμα, 13,425 βαθμούς στους ασύμμετρους ζυγούς, 14,366 βαθμούς στην δοκό ισορροπίας και 12,933 βαθμούς στις ασκήσεις εδάφους, με αποτέλεσμα να πάρει την 3η θέση με 53,524 βαθμούς και να ελπίζει για πρόκριση στον τελικό.


 http://www.zougla.gr/sports/article/vlepi-prokrisi-i-milousi

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ ΣΤΟ ΔΙΖΥΓΟ, ΑΤΥΧΟΣ Ο ΒΛΑΣΗΣ ΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟΖΥΓΟ

Κοντά σε μια ιστορική πρόκριση στον τελικό του δίζυγου βρίσκεται ο Βασίλης Τσολακίδης, ο οποίος έκανε καταπληκτική εμφάνιση και μέχρι στιγμής είναι 4ος στον προκριματικό ανδρών, στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Αντίθετα, ο Βλάσης Μάρας είχε πτώση στο μονόζυγο και αποκλείστηκε από την οκτάδα... 
Στην παρθενική συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Βασίλης Τσολακίδης εντυπωσίασε στο «North Greenwich Arena». Με «όπλο» την άψογη εκτέλεση και χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει το δείκτη δυσκολίας παραπάνω από το 6,50, ο 33χρονος σπεσιαλίστας του δίζυγου συγκέντρωσε 15,466 βαθμούς και έχει σημαντικές πιθανότητες για είσοδο στην οκτάδα του τελικού της 7ης Αυγούστου. 
Μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου από τους τρεις ομίλους του προκριματικού ανδρών, ο Τσολακίδης είναι 4ος μεταξύ των αθλητών που διεκδικούν πρόκριση στον τελικό (μάξιμουμ 2 εκπρόσωποι από κάθε χώρα). Προηγούνται οι Ιάπωνες Γιουσούκε Τανάκα (15,866 β.) και Καζουχίτο Τανάκα (15,725 β.), ενώ 3ος είναι ο Κινέζος Ζε Φενγκ (15,633 β.).  
Ωστόσο, η τελική κατάταξη θα προκύψει λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, καθώς απομένουν να αγωνιστούν άλλοι 23 αθλητές, μεταξύ των οποίων και οι εκπρόσωποι Γερμανίας, Ρουμανίας, Ουκρανίας, Ισπανίας και Ρωσίας.  
Αντίθετα, ο Βλάσης Μάρας δεν τα κατάφερε όπως θα ήθελε στο μονόζυγο, αφού είχε πτώση στο δεύτερο από τα πετάγματα που επιχείρησε, εκτελώντας ένα πρόγραμμα με υψηλό συντελεστή δυσκολίας (7,00). Ο 29χρονος πρωταθλητής συνέχισε και ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με αξιοθαύμαστη συγκέντρωση, αλλά ήταν πολύ αργά για να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό.