Σάββατο, 5 Απριλίου 2014

Θανάσης Ντερέκας:ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΌ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.


Φίλες και φίλοι μου, 
Αισθάνομαι την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση σαν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, του Μοσχάτου και του Ταύρου, να επικοινωνήσω μαζί σας.
Είναι γνωστό σε όλους ότι έχω υπηρετήσει το Δήμο μας πολλά χρόνια σαν αιρετός και από πολλές θέσεις ευθύνης.
Οι πολίτες του Μοσχάτου αλλά και του Ταύρου με έχουν επανειλημμένα τιμήσει με την ψήφο τους στα δημοτικά ΑΞΙΩΜΑΤΑ, και πιστεύω ότι κι εγώ απ’ τη μεριά μου τίμησα με όσες δυνάμεις διέθετα αυτήν την εμπιστοσύνη.
Οικοδομήσαμε μια σχέση από τα χρόνια της νιότης μας που ξεπέρασε τα όρια μιας απλής πολιτικής σχέσης.
-Γίναμε φίλοι …ΜΑΖΙ μοιραστήκαμε χαρές και λύπες.
-Ονειρευτήκαμε ΜΑΖΙ μια άλλη πατρίδα.
-Αγωνιστήκαμε ΜΑΖΙ γι’ αυτό που πιστεύαμε.
-Συμπορευτήκαμε ΜΑΖΙ, με πολλούς άλλους σεβόμενοι την Διαφορετικότητα.
-Βρίσκαμε πάντα κοινούς δρόμους όταν επρόκειτο για το καλό της περιοχής μας.
Δημιουργήσαμε με άλλα λόγια μια σχέση ΑΞΙΩΝ, που πάντα έβαζε πάνω απ όλα το συμφέρον των πολιτών μας.
Αυτή ακριβώς η σχέση ήταν η κινητήριος δύναμη της δημιουργίας. Δύναμη που κάθε φορά μας ωθούσε να αναζητήσουμε το νέο, το καινούριο το σύγχρονο.
Αυτή η διαρκής αναζήτηση μας ξεχώριζε και μας διαφοροποιούσε από την ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ και τον ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟ.
Πιστός σ’ αυτήν την σχέση των ΑΞΙΩΝ, πιστεύοντας ότι υπηρετώ το κοινό καλό, παίρνω μια περισσότερο ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ατομική απόφαση.
ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Πιστεύω στη δύναμη της διαρκούς ανανέωσης.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΌ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.
Είμαι φανατικός οπαδός της άποψης, ότι το ΜΕΛΛΟΝ μπορούν να το υπηρετήσουν τα νέα παιδιά του Δήμου μας, που άλλωστε διαθέτουν περισσότερες γνώσεις , θέληση και δύναμη και μπορούν να το κάνουν καλύτερα από εμάς.
Αυτή άλλωστε ήταν και η κορυφαία αξία, πάνω στην οποία οικοδόμησα, στη μεταξύ μας σχέση, όλες αυτές τις δεκαετίες.
Μακάρι αυτό το παράδειγμα να βρει μιμητές και σε άλλους πολιτικούς χώρους και παρατάξεις.
Από σήμερα ξεκινάμε μια διαφορετική σχέση, αυτή του ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ που δεν χρειάζεται ΑΞΙΩΜΑΤΑ για να είναι παρών και ταυτόχρονα θα υποστηρίζουμε κάθε προσπάθεια ανανέωσης, όχι μόνο στις θέσεις εξουσίας αλλά πολύ περισσότερο στις ιδέες στις απόψεις και στις ΑΞΙΕΣ.


Φιλικά και με σεβασμό,
Θανάσης Γ. Ντερέκαςhttps://www.facebook.com/mosxatoupolis?fref=ts#

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Άρης Κρεμμύδας, με τους "Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή" σας προσκαλούν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού, Θερμοπυλών 49 και Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο....Τρίτη 8 Απριλίου, ώρα 20:00μμ.
https://www.facebook.com/events/683137041732830/?ref=22&source=1

Πρόσκληση του Δημάρχου Ανδρέα Ευθυμίου επικεφαλής του Συνδυασμού ''Ανθρώπινη Πόλη Σύγχρονος Δήμος Μοσχάτο -Ταύρος στην εκδήλωση για τον (Απολογισμός Έργου Δημοτικής Αρχής 2011-2014 και Παρουσίαση των Υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων)https://www.facebook.com/aefthimiou.gr

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΖΑΝΤΗΣ : Ήρθε η ώρα να ανεβάσουμε κατηγορία τον Δήμο μας !


Ήρθε η ώρα να ανεβάσουμε κατηγορία τον Δήμο μας !

Φίλες και Φίλοι,

η περίοδος της έντονης οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής κρίσης δεν θα μας αφήσει αδιάφορους και μακριά από τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Μοσχάτου και του Ταύρου. 

Η τριετία Ευθυμίου ήταν αποτυχημένη και γεμάτη προχειρότητα. 

Αυτή η κατάσταση δεν αξίζει ούτε στον Δήμο μας και τις υπηρεσίες του και πολύ περισσότερο ούτε στους κατοίκους της περιοχής μας και κυρίως την νέα γενιά.

Ο συνδυασμός μας θα έχει όνομα απλό και κατανοητό «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ» και επίκαιρη αυτοδιοικητική πρόταση.

Σε αυτήν την προσπάθεια καλώ όλες τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις να έρθουν κοντά στον συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ» προκειμένου να δώσουμε τέλος στην παρακμή και την προχειρότητα την επόμενη πενταετία.

Να υπενθυμίσω σε όλους ότι στις 18 Μαΐου ψηφίζουμε για Δήμαρχο και εκπροσώπους στην Αυτοδιοίκηση για μία ολόκληρη πενταετία. Ήρθε η ώρα να ανεβάσουμε κατηγορία τον Δήμο μας.

Εντός των επόμενων ημερών θα γίνει και επίσημα η ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου σε κεντρική αίθουσα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου όπου θα ανακοινωθούν και τα πρώτα ονόματα.


https://www.facebook.com/stamatis.kazantzis.9?hc_location=timeline