Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση Καγιά για το στημένο ξύλο

Στο διαφημιστικό τρέϊλερ που προβλήθηκε στο τέλος του πρώτου επεισοδίου την περασμένη Δευτέρα το βράδυ, είδαμε την η Βίκυ Καγιά να διαπληκτίζεται με ένα μοντέλο στην διάρκεια φωτογράφισης. Το μοντέλο παρεξηγείται και στο τέλος οι δυο τους έρχονται στα χέρια. Σκηνή με ξύλο και ξεμάλλιασμα κανονικό, που καμία σχέση δεν έχει με την comme il faut Βίκυ που όλοι γνωρίζουμε!

Το δε μοντέλο από την άλλη, με μαγιό, κολάν και ζακέτα, άψογα μακιγιαρισμένη και τέλεια χτενισμένη, δεν διστάζει να πέσει μέχρι και κάτω προκειμένου να δείρει -στην κυριολεξία- την παρουσιάστρια.

Λίγες ώρες μετά, άρχισαν οι αντιδράσεις του τύπου «σκοτώνονται στο Next Top Model τα μοντέλα», «άγριο ξύλο στο ριάλιτι μοντέλων», «η Βίκυ αγρίεψε» και άλλα τέτοια. Εκτός από τις αντιδράσεις στο διαδίκτυο, όμως, η Βίκυ Καγιά ρωτήθηκε και στην εκπομπή του Γιώργου Καραμέρου και του Σπύρου Χαριτάτου, όπου ήταν καλεσμένη πριν από λίγες ημέρες, αλλά απάντηση δεν έδωσε.

Την απάντησή της την έδωσε μέσω του twitter της, όπου σε άπταιστα Greeklish δήλωσε πως δεν πλακώθηκαν στα αλήθεια, αλλά και πως δεν είναι ούτε τρικ για να ανεβάσουν τα νούμερα της πρεμιέρας.  Μας προτρέπει, δε, να δούμε το επεισόδιο, για να καταλάβουμε ακριβώς τι συνέβη.

«Den plakothika me to koritsi tou NTM k oute kanoume tricks Gia tiletheasi…watch it next week k tha katalavete…! Ta fenomena apatoun!», έγραψε η Βίκυ.

Βεβαίως, καλή παραγωγή το Next Top Model, πολύ καλή και αξιόλογη. Όμως, όταν σε βάζουν «απέναντι» από το Νησί, που έχει κοστίσει 4 εκατομμύρια ευρώ, που έχει ως συντελεστές τα μεγαλύτερα ονόματα ηθοποιών, τεχνικών και ειδικών και οπτικά και ηχητικά εφέ, πρέπει να το περιμένεις ότι δεν θα πάς και τόσο καλά. Εκτός αν αρχίσεις τα μαλλιοτραβήγματα για να δεις… φως στο τούνελ.
http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου