Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ «ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ»«ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟ»
13 Οκτωβρίου 2010






ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥΜΟΣΧΑΤΟΥ –ΤΑΥΡΟΥ 
ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ,ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣΜΟΣΧΑΤΟΥ.

«Οραματιζόμαστε μία πόλη σοβαρή και σύγχρονη!»
Την «ραχοκοκαλιά του δήμου» -όπως ανέφερε χαρακτηριστικά τον τομέα της καθαριότητας- επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης [13/10], όπου και συνομίλησε με τους εργαζομένους κατά την έναρξη της βάρδιας εργασίας τους, ο υποψήφιος δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Βασίλης Σπανάκης.
Συζήτησε μαζί τους ζητήματα που τους απασχολούν και άκουσε με προσοχή τις σκέψεις και τις προτάσεις τους για τον εκσυγχρονισμό του τομέα τους και των υποδομών του.Ο κ. Σπανάκης ζήτησε και έλαβε τις προτάσεις των εργαζομένων ώστε αυτές αφ’ ενός μεν να ληφθούν υπ’ όψιν και αφ’ ετέρου δε, να συμπεριληφθούν στον προγραμματισμό του συνδυασμού για την επίτευξη του στόχου της σε όσον το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο καθαριότητας στην πόλη.«Σήμερα επισκεφθήκαμε τον τομέα καθαριότητας του δήμου Μοσχάτου, την ραχοκοκαλιά του δήμου μας. Οι απαιτήσεις της σημερινής εποχής για βελτίωση του τομέα καθαριότητας είναι πολλές και εμείς ως νέα δημοτική Αρχή θα δώσουμε ιδιαίτερο βάρος σε αυτό. Η πόλη του Μοσχάτου αναπτύσσεται.
Η πόλη του Μοσχάτου έχει πρόσθετες ανάγκες. Επισκεφθήκαμε τους εργαζομένους, μιλήσαμε μαζί τους, αφουγκραστήκαμε τα προβλήματά τους. Από την 1η Ιανουαρίου, μαζί με τους εργαζόμενους, μαζί με το σωματείο των εργαζομένων, θα δώσουμε μία νέα πνοή στην καθαριότητα, θα δώσουμε έναν νέο τρόπο εξυπηρέτησης στους πολίτες. Η καθαριότητα για την παράταξή μας είναι πρώτη προτεραιότητα και απαραίτητη προϋπόθεση για μία καλύτερη και πιο ποιοτική καθημερινότητα για τους δημότες μας, για την εικόνα μίας πόλης σοβαρής και σύγχρονης που οραματιζόμαστε.», είπε-μεταξύ άλλων- κατά το πέρας της επίσκεψής του ο κ. Βασίλης Σπανάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου