Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Με γκολ του Τοροσίδη στο 90+4` η Εθνική… λύγισε τη Μάλτα και πήρε τη νίκη

Με γκολ του Τοροσίδη στο 90+4` η Εθνική… λύγισε τη Μάλτα και πήρε τη νίκη που την έστειλε στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου. Με 10 η Ελλάδα από το 84` λόγω αποβολής του Παπασταθόπουλου, δοκάρι ο «Λύμπε».


Πόνεσαν τα… μάτια μας στο πρώτο μέρος, με την Εθνική να θυμίζει ομάδα σε θερινό φιλικό προετοιμασίας. Μηδέν κίνηση, καθόλου ρυθμός με μια… υποψία ευκαιρίας με τον Τοροσίδη στο 16`.

Οι διεθνείς μπήκαν κάπως πιο αποφασισμένοι στο β` μέρος, αλλά είτε ο Χάμπερ στο 54`, είτε το δοκάρι σε προσπάθειες του Λυμπερόπουλου η μπάλα δεν έμπαινε μέσα.

Ο Σάντος έβαλε «Φέτφα» και Μήτρογλου για να βρει τρεξίματα και κίνηση, αλλά όσο περνούσε η ώρα ερχόταν και το άγχος στους Έλληνες.

Η Μάλτα είχε βάλει το… πούλμαν μπροστά από την εστία (πρώτο σουτ στον Τζόρβα στο 80`), η Ελλάδα δεν βρήκε απαντήσεις ούτε με τον Κονέ (δεν βοήθησαν επίσης «Φέτφα» και Μήτρογλου) που μπήκε αντί του Νίνη.

Το «κοκαλάκι της νυχτερίδας» που είχαμε με τον Ρεχάγκελ μας ακολούθησε και επί.. Σάντος και στα χασομέρια, στο 90+5` μετά από φάση διαρκείας ο Τοροσίδης πέτυχε το 5ο του γκολ και έδωσε μια ανέλπιστη νίκη!

Οι συνθέσεις:
Μάλτα (Τζον Μπούτιγκιγκ): Χάμπερ, Καρουάνα, Μάμο, Σίμπερας, Άγκιους, Χάτσινσον, Μπογκντάνοβιτς, Μπρίφα, Μιφσούντ, Μπάτζαντα, Σέμπρι
Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Τζόρβας, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Λυμπερόπουλος, Νίνης, Σαλπιγγίδης

www.sportdog.gr

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_7766.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου