Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Αντιγόνη Ψυχράμη & Νικόλ Παπαριστοδήμου στην εκπομπή Let Me Pink Your Mind


Η Μαρία Χατζηαλέξη και η Κατερίνα Τριπολιτσιώτη σας περιμένουν την Τετάρτη 18:00-20:00 στον www.pinkradiocity.gr σε ένα δίωρο γεμάτο με παλιές και νέες ελληνικές pop και rock επιλογές....


Καλεσμένες αυτή την εβδομάδα θα ειναι η Αντιγόνη Ψυχράμη και η Νικόλ Παπαριστοδήμου οπότε εσείς απλα καθίστε αναπαυτικά και θα τα μάθετε ΟΛΑ...... ααααα....ναι και LeT Us PiNK YoUr MiNd.....!!!!!!....!!!!!




Την Αντιγόνη δεν την λένε μόνο Αντιγόνη αλλά και …Πόπη Τουλάχιστον αυτό τραγούδησε μικρή με το Γιώργο Νταλάρα, λίγο αφότου είχε συμμετάσχει στην παράσταση «Μελωδία της Ευτυχίας» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Η Αντιγόνη έχει σπουδάσει χορό, θέατρο, υποκριτική και μιούζικαλ. Απόφοιτος με Αριστείο Δραματικής Σχολής “Μαίρη Βογιατζή Τράγκα”, Σπουδές χορού (Λάτιν, Μπαλέτο, RnB) στις σχολές Π. Μεταξόπουλου, Φ. Ευαγγελινού και Α. Σμαραγδάκη.
Έχει κάνει πολλές συνεργασίες όπως με τον Γ. Νταλάρα στο CD «Θεσσαλονίκη Γιάννενα με δυο παπούτσι πάνινα», σε εμφανίσεις με τον Δ. Μητροπάνο και την Π. Ζήνα στην Ιερά οδό, καθώς και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Το 2010 συμμετέχει στο Talent show «Greek Idol» όπως και η
Νικόλ Παπαριστοδήμου όπου με την παρουσία της, συγκίνησε κοινό και κριτές και κατάφερε να εξασφαλίσει τη 2η νικήτρια θέση στο παιχνίδι.
Η Νικόλ γεννήθηκε στην Πάφο στις 16 Δεκεμβρίου 1991. Ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής σε πολύ νεαρή ηλικία, συνεχίζοντας με μουσικές σπουδές στο πιάνο-θεωρία-αρμονία.
Έχει κάνει συνεργασίες όπως τον Αύγουστο 2010 βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη πλάι στους Γιάννη Πλούταρχο/Μέλισσες/Βαλάντω Τρύφωνος και Στέργιο Νταουσανάκη, τον Οκτώβριο του 2010 μέχρι και το Μάρτιο του '11, τραγουδούσε πλάι στη Δέσποινα Βανδή στο Vox ενώ από το Μάη του 2011 ανήκει στην "οικογένεια" της δισκογραφικής εταιρείας Lyra και κυκλοφορεί το πρώτο της τραγούδι που τιτλοφορείται "Μόνο η αγάπη", σε στίχους Δημήτρη Τσάφα/μουσική Παναγιώτη Γιατράκου και παραγωγή Ανδρέα Γιατράκου


http://www.facebook.com/event.php?eid=254703401233192



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου