Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Kate Moss: Η πιο καλοντυμένη γυναίκα της δεκαετίας
Όταν το αμερικανικό Vogue σε ανακηρύσσει ως την πιο καλοντυμένη γυναίκα της δεκαετίας, τότε αυτό δεν μπορεί παρά να αποτελέσει την ύψιστη τιμή και δη εάν είσαι μοντέλο. Αυτή την φορά ηKate Moss έχει έναν πολύ μεγάλο λόγο να χαίρεται, αφού η αμερικανική έκδοση του πιο διάσημου περιοδικού μόδας σε ολόκληρο τον κόσμο, την ανακήρυξε ως την πιο καλοντυμένη γυναίκα της δεκαετίας.

Η Kate Moss, που έχει φωτογραφηθεί για πάνω από 300 εξώφυλλα περιοδικών, από την ημέρα που ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο σε ηλικία 14 ετών, έχει επανέλθει πλήρως στα πράγματα της μόδας, μετά από ένα διάστημα φοβερής κάμψης στην καριέρα της. Τα ναρκωτικά την έφεραν στο ναδίρ της καριέρας της, όμως, η ίδια φαίνεται να έχει αφήσει οριστικά πίσω της αυτήν την περιπέτεια και ασχολείται πλέον ενεργά και πάλι με την πασαρέλα, τις φωτογραφήσεις και όλες της τις υποχρεώσεις ως μοντέλο.

«Δεν υπάρχει καμία γυναίκα που να έχει ασκήσει μεγαλύτερη επιρροή στις στιλιστικές επιλογές των γυναικών, την δεκαετία που μόλις μας πέρασε, από την Kate Μοss», δήλωσε η style director του Vogue, Alexandra Kotur, για το 36χρονο σήμερα μοντέλο που έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, έξι αρώματα με το όνομά της , καθώς και τον σχεδιασμό αξεσουάρ της εταιρείας Longchamp. 

Ακολουθεί η λίστα των υπολοίπων πιο καλοντυμένων γυναικών που δημοσίευσε το Vogue, στην οποία υπάρχουν και άλλοι τίτλοι,  που έχουν καταλάβει άλλες διάσημες κυρίες της σοουμπιζ.

The Bombshell: Blake Lively

Screen Siren: Marion Cotillard

The Independent: Michelle Obama

American Beauty: Jessica Biel

Street Cool: Alexa Chung

Haute Bohemian: Sarah Jessica Parker

Conscious Chic: Liya Kebede

Free Spirit: Carey Mulligan

http://www.star.gr/life_style/69025

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου