Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Από θαύμα σώθηκε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου


Η γλυκιά βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και σύζυγος του ηθοποιού Μάξιμου Μουμούρη, Νάντια Γιαννακοπούλου, βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Εχθές το πρωί, λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της και εκείνη και το έμβρυο που κυοφορεί εξαιτίας μίας βλάβης που παρουσίασε το αυτοκίνητό της.
Φεύγοντας από το σπίτι της στον Βύρωνα και κατευθυνόμενη προς τη Βουλή, το αυτοκίνητό της τυλίχθηκε στις φλόγες καθώς όπως είπε η Πυροσβεστική, είχε κοπεί το σωληνάκι της βενζίνης. Αυτό παρεξένεψε την βουλευτή καθώς είχε πάει πολύ πρόσφατα να του κάνει service. Ευτυχώς για εκείνη δεν ήταν μόνη της, αλλά στη θέση του συνοδηγού, βρισκόταν η αδερφή της, Ελένη. Το TLIFE επικοινώνησε με το πολιτικό της γραφείο και έμαθε τι ακριβώς συνέβη.
»H κυρία Γιαννακοπούλου επέβαινε στο αυτοκίνητό της, ένα Polo δεκαετίας, μαζί με την αδερφή της. Εν κινήσει έπιασε φωτιά. Είναι σοκαρισμένη. Ευτυχώς είναι καλά και εκείνη και το έμβρυο που κυοφορεί», δηλώνει το δεξί της χέρι.
Τόσο η Νάντια όσο και ο Μάξιμος είναι συγκλονισμένοι από το γεγονός. Ευτυχώς όμως δεν έπαθε κανείς τίποτα και η εγκυμοσύνη της προχωράει ομαλά.
Πηγή : newsit
http://www.i-live.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου