Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη!


Ο 34χρονος Ryan Reynolds στέφθηκε ως ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη, αφήνοντας τους «κλασσικούς» Brad Pitt και George Clooney και τα ανερχόμενα αστέρια του «Twilight» όπως ο Robert Pattinson με... την χαρά!

Ο καλογυμνασμένος ηθοποιός -διπλά τυχερός αφού είναι ο σύζυγος της σέξι Scarlet Johansson- κέρδισε τον τίτλο που απονέμει κάθε χρόνο το περιοδικό «People» εδώ και 25 χρόνια.

«Το σώμα μου είναι φυσιολογικό», είπε ο Καναδός πρωταγωνιστής του «Buried» (λες και τους six-pack που έχει τους έχουν πολλοί), ενώ αστειεύτηκε για τον τίτλο λέγοντας: «αυτό δίνει στην οικογένειά μου έναν λόγο για να με πειράζει το υπόλοιπο της ζωής μου»! Παράλληλα, ο σέξι Ryan παραδέχθηκε πως στην προσωπική του ζωή ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας φυσιολογικός άνδρας που... βγάζει τα σκουπίδια και εργάζεται για τα προς το ζην.

Ο ηθοποιός παίρνει την σκυτάλη από τον Hugh Jackman, ενώ ο πρώτος άνδρας που ανακηρύχθηκε ως ο πιο σέξι από το περιοδικό ήταν ο Mel Gibson, το 1985.

Όσο για τους Clooney και Pitt; Μάταια περίμεναν να... τριτώσει, αφού και οι δύο έχουν πάρει τον τίτλο δύο φορές στο παρελθόν: ο Clooney το 1997 και το 2006 και ο Pitt το 1995 και το 2000.

http://www.star.gr/life_style/69255

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου