Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

7.000 email για μια κοπέλα!
Έστειλε 7.000 ηλεκτρονικά μηνύματα για να βρει την κοπέλα που τον είχε εντυπωσιάσει αλλά δεν μπόρεσε να της μιλήσει και κατέληξε με… απόρριψη και το ενδεχόμενο πειθαρχικής τιμωρίας από την υπηρεσία του.

Ο λόγος για έναν νεαρό υπάλληλο του αυστραλιανού υπουργείου Μετανάστευσης στην Καμπέρα, τον Στηβ Τάκερ, ο οποίος έστειλε 7.000 emails σε όλους τους εργαζόμενους του υπουργείουπροκειμένου να βρει μια κοπέλα που είχε συναντήσει σε ένα πάρτι.

O… ερωτύλος Στηβ Τάκερ το περασμένο Σάββατο παραβρέθηκε καλεσμένος σε πάρτι στο οποίο ήταν καλεσμένοι και άλλοι συνάδελφοι του στη δουλειά. Ένας από αυτούς (τον οποίο δε γνώριζε) είχε φέρει μαζί του και τη συγκάτοικό του, Ολίβια, την οποία ο Στηβ ερωτεύτηκε μετά από ολιγόλεπτη κουβέντα.

Καθώς, όμως, παρεμβλήθηκαν και άλλα άτομα στη συζήτηση, ο Στηβ δε μπόρεσε να ολοκληρώσει τη συζήτηση με την κοπέλα που τον είχε εντυπωσιάσει.

Όμως, ο νεαρός υπάλληλος δε μπορούσε να βγάλει την κοπέλα από το μυαλό του και επιθυμώντας να την συναντήσει και πάλι, αποφάσισε να κάνει κάτι… τρελό: έστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα σε όλους τους εργαζόμενους του υπουργείου μιλώντας για την ψηλή καστανομάλλα που του έκλεψε την καρδιά.

Μεταξύ άλλων στο μήνυμα έγραφε ότι εργάζεται και αυτή στο υπουργείο Μετανάστευσης και ήλθε από το Σίδνεϊ στην Καμπέρα τον περασμένο Φεβρουάριο και ζητούσε από τους συναδέλφους του αν τη γνωρίζουν να της μεταβιβάσουν το ενδιαφέρον του και να της πουν, αν θέλει, να επικοινωνήσει μαζί του.

Σύντομα το email του νεαρού έγινε θέμα συζήτησης και έφθασε μέχρι και την ηγεσία του υπουργείου η οποία έδειξε μεν κατανόηση για το θέμα του Στηβ αλλά δε μπορούσε να αφήσει να περάσει το γεγονός ότι έκανε χρήση των υπηρεσιών του υπουργείου για προσωπική υπόθεση. Αν και -όπως διευκρίνισε εκπρόσωπος του υπουργείου- δεν τίθεται θέμα απόλυσης, θεωρείται σίγουρο ότι θα του επιβληθεί πειθαρχική ποινή.

Όσο για την Ολίβια; Τελικά βρέθηκε αλλά δε δέχθηκε ούτε να έρθει σε επικοινωνία μαζί του ούτε να  εκτεθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
http://www.star.gr/perierga/68951

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου