Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Επτά υποψήφιες για τα Ευρωπαϊκά

Από Κατερίνα Παλαιάκη | Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010 19:04
Επτά θα είναι τελικά οι πόλεις που θα διεκδικήσουν τους προσεχείς μήνες τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα του 2015 στον κλειστό και του 2016 στον ανοιχτό στίβο, όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.
Η Πράγα (Τσεχία), η Βουδαπέστη (Ουγγαρία), το Βελιγράδι (Σερβία) και η Κωνσταντινούπολη (Τουρκία) θα επιδιώξουν να γίνουν οι «οικοδέσποινες» του Ευρωπαϊκού κλειστού το 2015, ενώ το Σπλιτ (Κροατία), το Άμστερνταμ (Ολλανδία), το Μπίντγκος (Πολωνία) και η Κωνσταντινούπολη, η οποία είναι η μοναδική που επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της και για τις δύο διοργανώσεις, θα διεκδικήσουν το Ευρωπαϊκό ανοιχτού, που θα διεξαχθεί ένα χρόνο αργότερα.

Οι φάκελοι υποψηφιότητας θα πρέπει να έχουν κατατεθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, ενώ η τελική απόφαση θα ληφθεί από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία στίβου, μετά τη σχετική εξέταση των φακέλων και την επίσκεψη ειδικευμένων στελεχών της EAA στις εγκαταστάσεις των αγώνων.

Ακολούθως θα κληθούν οι υποψήφιες πόλεις για την επίσημη παρουσίαση ενώπιον του συμβουλίου της EAA το Νοέμβριο του 2011. Οι νικήτριες θα αναδειχθούν ύστερα από τη συνεδρίαση του συμβουλίου της EAA, που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά.

http://www.gazzetta.gr/sport/sport-stivos/item/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου