Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Η πιο σέξι γυναίκα αθλητικογράφος στον κόσμο
Τώρα αν σας πούμε ότι η πιο σέξι γυναίκα αθλητικογράφος σε ολόκληρο τον κόσμο είναι 32 χρονών, παντρεμένη και με τρία παιδιά, θα το πιστέψετε; Οχι θα μας πείτε. Πρέπει όμως να το πιστέψετε γιατί είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Μόλις πέρασε την «στροφή» των 30 και με εκατομμύρια άντρες να πέφτουν στα πόδια της, η Ines Sainzψηφίστηκε ως η πιο σέξι γυναίκα αθλητικογράφος σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα αποιτελέσματα της ψηφοφορίας προήλθαν από ανδρικά και αθλητικά περιοδικά, οι αναγνώστες των οποίων επέλεξαν την ωραιότερη στο είδος...  

Αντρες αναγνώστες, μην βιαστείτε να χαρείτε, γιατί εκτός από μοντέλο, η… ξανθιά –αγαπημένη Παναγιά - είναι και πρωταθλήτρια του ταεκβοντο. Που σημαίνει ότι ενίοτε δέρνει κιόλας.

Αρχικά, η Sainz, η οποία εργάζεται στο μεξικανικό τηλεοπτικό δίκτυο TV Azteca, είχε βρεθεί στην πέμπτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης με τις πιο σέξι αθλητικογράφους επί γυναικείου εδάφους. Όμως πριν από λίγους μήνες βρέθηκε στην κορυφή, καθώς τα προσόντα της εκτόπισαν οτιδήποτε άλλο κυκλοφορούσε σε… μεταδόσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, αγώνες ταχύτητας, ακόμη και…  Super Bowls!

Εχει φωτογραφηθεί για τα μεγαλύτερα ανδρικά και αθλητικά περιοδικά, όπως το Sports Illustratedκαι το Men’s HealthΕίναι παντρεμένη με τον τηλεοπτικό παραγωγό Héctor Pérez Rojano. Μην μας ρωτήσετε τα χόμπι του, γιατί μπορεί το κυριότερο από αυτά να είναι… bodyguard…  

http://www.star.gr/life_style/68886/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου