Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Από την πίστα ξανά στους στίβους!

Από την πίστα ξανά στους στίβους!
Στίβος -Από Κατερίνα Παλαιάκη
Έχοντας στο... τσεπάκι το βραβείο της νικήτριας από το «Dancing With The Stars», όπως η δική μας Έρρικα Πρεζεράκου, η επικοντίστρια Μόνικα Πίρεκ επικεντρώνεται πλέον στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της.
Αγκαλιά με ένα αγαλματίδιο, αλλά και τα κλειδιά μιας πολυτελούς «Mercedes», η Πολωνή πρωταθλήτρια του επί κοντώ ολοκλήρωσε θριαμβευτικά τις εμφανίσεις της στο δημοφιλές τηλεοπτικό πρόγραμμα. Τύγχανε γνώστρια του αντικειμένου, καθώς σε μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το χορό, και έτσι η Πίρεκ με παρτενέρ τον Ρόμπερτ Ροβίνκι κυριάρχησε και πάνω στην πίστα, βαδίζοντας στα χνάρια κι άλλων Ευρωπαίων πρωταθλητών που μετείχαν στο συγκεκριμένο σόου, σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

«Εξακολουθώ να μην το πιστεύω. Ήθελα να χορέψω καλά και έχω ορισμένες όμορφες αναμνήσεις. Τώρα θα μου λείψει να μαθαίνω ένα χορό κάθε εβδομάδα, αλλά ήταν μια μεγάλη περιπέτεια», σχολίασε η Πολωνή.

Πλέον, έχοντας εκπληρώσει με επιτυχία την αποστολή της, επικεντρώνεται στα αγωνιστικά της καθήκοντα και επιστρέφει στις προπονήσεις, εν όψει της νέας σεζόν, χωρίς να ταλαιπωρείται από προβλήματα τραυματισμών, όπως συνέβη το 2010, που την υποχρέωσαν να απέχει από το Ευρωπαϊκό της Βαρκελώνης το περασμένο καλοκαίρι.

Η Πίρεκ θα μπει σε εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων, αφού σχεδιάζει να λάβει μέρος σε αγώνες του κλειστού στίβου, με απώτερο στόχο, φυσικά, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. «Ο χορός μού έδωσε νέα κίνητρα για τον αθλητισμό και να παλέψω για μετάλλια, μεταξύ των οποίων και στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου σε δύο χρόνια. Θα προετοιμαστώ στο προπονητικό κέντρο της Σπάλα. Βασικός στόχος μου τη νέα σεζόν είναι το παγκόσμιο της Νταεγού», συμπλήρωσε η Πίρεκ, η οποία δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό κλειστού στο Παρίσι. 
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου