Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΜΠΕΚΑΜ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Sunday Mirror» ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αγοράσει ή ακόμα και να δημιουργήσει μία ομάδα στις ΗΠΑ προκειμένου να παραμείνει εκεί και μετά το τέλος του συμβολαίου του με τους Λ.Α. Γκάλαξι, που λήγει τον Νοέμβρη του 2011...

Την ίδια στιγμή, άλλα αγγλικά δημοσιεύματα τον θέλουν να είναι ένας από τους υποψήφιους για την προεδρία της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Αν και στα 35 του χρόνια ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναμένεται να είναι περιζήτητος τους επόμενους μήνες και ήδη αρκετές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, είτε με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες (όπως είχε κάνει τα δύο τελευταία χρόνια η Μίλαν) είτε με κανονικό συμβόλαιο, καθώς λήγει αυτό που έχει με τους Λ.Α. Γκάλαξι τον Νοέμβρη του 2011. Ο ίδιος, όμως, φαίνεται να έχει διαφορετικά σχέδια στο μυαλό του. Σύμφωνα με την «Sunday Mirror» το πιο πιθανό σενάριο είναι να αγοράσει κάποια ομάδα στις ΗΠΑ ή ακόμα και να δημιουργήσει μία δική του, έτσι ώστε να παραμείνει στην Αμερική, όπου τα τελευταία χρόνια ζει με την οικογένειά του.

Την ίδια στιγμή, πάντως, άλλα σημερινά αγγλικά δημοσιεύματα τον θέλουν να είναι υποψήφιος για να αναλάβει την προεδρία της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που θα μείνει «ορφανή» μετά την απόφαση του Ρότζερ Μπέρντεν να αποχωρήσει σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι η FIFA έδωσε το Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία και όχι στην Αγγλία.
 
http://fimotro.blogspot.com/2010/12/blog-post_4427.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου