Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Πρόκριση αν δεν υπάρξει… αυτοκτονία


Αν το πάθημα με την Ουνιρέα, της έχει γίνει μάθημα, η ΕΑΠ δεν χάνει την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ. Οι Πατρινοί επικράτησαν της Ταλίν στην Εσθονία με 3-1 και με νίκη στο «Τόφαλος» παίρνουν το εισιτήριο για τους «4».

Αν δεν υπήρχε ο αγώνας με την Ουνιρέα και η ήττα που έβαλε την ομάδα του Γιώργου Χριστόπουλου στις περιπέτειες του… χρυσού σετ, θα λέγαμε από τώρα πως η ΕΑΠ είναι στους «4» του Τσάλεντζ Καπ. Οι Πατρινοί επικράτησαν μέσα στην Εσθονία της Ταλίν με 3-1 (20-25, 25-23, 25-22, 25-15) και πλέον θα πρέπει να κερδίσουν και μέσα στο «Τόφαλος» για να βρεθούν στα ημιτελικά. Για να το πετύχουν δεν χρειάζεται να κάνουν πολλά, αλλά να τους έχει γίνει μάθημα το πάθημα με τους Ρουμάνους.
Αν τελικά η ΕΑΠ προκριθεί στους «4» θα είναι η δεύτερη φορά που το πετυχαίνει και πιθανότατα θα αντιμετωπίσει τη Ματσεράτα που επικράτησε με 3-2 της Γκάζπρομ και με τη ρεβάνς στην Ιταλία είναι φαβορί.
ΕΑΠ ΛΟΥΞ (Χριστόπουλος) : Ντέιβινσον 24, Ντορνέλας 22, Μαντέκας 13, Κουρνέτας 1, Σουλτανόπουλος 6 (2 μπλοκ), Ασπιώτης, λίμπερο ο Στεφάνου με 71%, (Μακρυγιάννης 3 με 2 μπλοκ, Πατρινός).
Χριστόπουλος: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα»
Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, είπε: «Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη μέσα σε ένα γεμάτο γήπεδο κόντρα σε μια ομάδα που δεν είχε χάσει ούτε σετ μέσα στην έδρα της. Μετά το πρώτο σετ, βρήκαμε το ρυθμό μας και φτάσαμε στη νίκη. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, σήμερα κάναμε το πρώτο βήμα και η πρόκριση θα κριθεί στην ρεβάνς που θα γίνει στην Πάτρα». 

http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου