Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Ματαιώθηκαν οι αγώνες στην Παιανία

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον ελληνικό αθλητισμό και στην προκειμένη περίπτωση για τον στίβο. Στη ματαίωση της προγραμματισμένης για το Σάββατο (5/2) ημερίδας στην Παιανία προχώρησε ο ΣΕΓΑΣ.
Η μη έγκαιρη ανανέωση της άδειας λειτουργίας του κλειστού σταδίου από τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΓΓΑ ανάγκασε την Ομοσπονδία να ματαιώσει τη διοργάνωση, αφού από τη Γενική Γραμματεία δεν έχει δοθεί ξεκάθαρη απάντηση πότε θα ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες.

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια του ΣΕΓΑΣ και πολύ περισσότερο των αθλητών, οι οποίοι χάνουν αγώνες εν όψει του Ευρωπαϊκού κλειστού στο Παρίσι τον επόμενο μήνα. «Ο ΣΕΓΑΣ εκφράζει τη λύπη και τη διαμαρτυρία του, γιατί σε ένα ακόμη θέμα η ΓΓΑ δεν μπορεί να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του Αθλητισμού. Πολύ περισσότερο που το συγκεκριμένο θέμα δεν άπτεται των σοβαρών περικοπών στη χρηματοδότηση του Αθλητισμού. Ελπίζουμε ότι οι υπεύθυνοι του Ελληνικού Αθλητισμού θα αναλάβουν τις ευθύνες τους, ώστε να μη ματαιωθεί και το υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμα της χειμερινής περιόδου του Στίβου», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.



http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου