Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ο Έλληνας που τερμάτισε στο φετινό ράλι Dakar


5C915531B3567669C2458DE85709B28E

Εκτός από τον Βασίλη Ορφανό, που συμμετείχε για 5ηφορά στο πιο δύσκολο ράλι του κόσμου και δυστυχώς δεν κατάφερε να τερματίσει, υπήρξε άλλος ένας Έλληνας που έδωσε το παρών, ανεβαίνοντας μάλιστα και τη ράμπα του τερματισμού. Ο λόγος για τον Σίμο Ταμπαξή, έναν Ελληνο-Βέλγο αναβάτη που συμμετείχε στην κατηγορία των μοτοσικλετών για πρώτη φορά.
Ο Ταμπαξής μίλησε για την εμπειρία του στην εκπομπή «Μπιπ Μπιπ» στο Zougla Radio και αποκάλυψε πως η σκέψη για να λάβει μέρος γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2010. Με την υποστήριξη χορηγών αλλά και με σωστή προπόνηση κατάφερε στην πρώτη του συμμετοχή να τερματίσει, κάτι που άλλωστε, όπως δήλωσε ο ίδιος, ήταν ο στόχος του. Ο Ταμπαξής που έτρεξε με βελγικό διαβατήριο ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στην 86η θέση της γενικής κατάταξης, από τους 94 που κατάφεραν να δούνε την καρό σημαία στο φετινό πολύ δύσκολο ράλι Ντακάρ.
Όσο για τη συμμετοχή του στο σκληρότερο ράλι του κόσμου το 2012, δεν απέρριψε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, που σίγουρα εύχονται όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι που θα περιμένουν να τον θαυμάσουν και με την ελληνική σημαία στον πίνακα των συμμετοχών.


http://www.zougla.gr
http://korkos.blogspot.com/2011/01/dakar.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου