Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Δελφίνια στα FM

Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΗΛΕΚΤΡΑ, στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησής του σε ζητήματα περιβάλλοντος που αφορούν στην Κορινθία, παρουσιάζει την εκπομπή Δελφίνια στα FM, μια ραδιοφωνική εκπομπή αφιερωμένη στους υπέροχους θαλάσσιους φίλους και γείτονές μας, τα δελφίνια του Κορινθιακού κόλπου. 
Η εκπομπή αυτή είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με τον Οργανισμό «Οι Άγγελοι των Θαλασσών». 

Τα Δελφίνια στα FM είναι μια ενημερωτική, αλλά και ψυχαγωγική ραδιοφωνική εκπομπή για μικρούς και μεγάλους και περιλαμβάνει ενημέρωση, επιστημονικές ανακοινώσεις, συνεντεύξεις και πολιτιστικές αναφορές (βιβλία, ταινίες, εκθέσεις, κ.ά.) για τα δελφίνια και το περιβάλλον. Αφορμή για την επιλογή δημιουργίας μιας τέτοιας εκπομπής είναι η συνύπαρξη τεσσάρων ειδών δελφινιών στον Κορινθιακό κόλπο – μοναδικό φαινόμενο σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Από τις 8 Ιανουαρίου 2011 και κάθε Σάββατο πρωί στις 11:00, τα δελφίνια θα έρχονται να σας συναντήσουν από τα βάθη της θάλασσας στην καρδιάς της πόλης! Συντονιστείτε στη συχνότητα του ΗΛΕΚΤΡΑ 98.8 FM (http://easyradio.gr/hlektra/) και απολαύστε ένα μοναδικό θαλασσινό ταξίδι στα 
ερτζιανά… 


Περισσότερα http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου