Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

10 ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ-Στο Μοσχάτο, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε ξενοδοχείο και με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από υπάλληλο χρηματικό ποσό..

Στα Πατήσια, οδός Αχαρνών 304, άγνωστος δράστης με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από αλλοδαπή την τσάντα της, η οποία περιείχε προσωπικά της έγγραφα. Παθούσα διεκομίσθη σε Νοσοκομείο για παροχή Α΄ βοηθειών. 
Στις Αχαρνές, (4) άγνωστοι δράστες που έφεραν όπλα..............

, ενήργησαν απόπειρα ληστείας σε εταιρεία διανομής πετρελαίου. 
Στη Βάρη, άγνωστος δράστης εισήλθε σε διαγνωστικό κέντρο και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από το ταμείο χρηματικό ποσό. 
Στην Αθήνα, οδός Ναυάρχου Βότση, (2) άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από ημεδαπή χρυσαφικά και την τσάντα της. Παθούσα διεκομίσθη σε Νοσοκομείο για παροχή Α΄ βοηθειών. 
Στην Πετρούπολη, οδός Έλλης 60, (3) άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από διανομέα φαγητού χρηματικό ποσό. 
 Στο Π. Φάληρο, (2) άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από ιδιοκτήτη περιπτέρου χρηματικό ποσό.
Στον Άγιο Δημήτριο, (2) άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από ιδιοκτήτη περιπτέρου χρηματικό ποσό.
 Στο Μαρούσι, (2) άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από ιδιοκτήτη περιπτέρου χρηματικό ποσό.
 Στο Μοσχάτο, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε ξενοδοχείο και με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από υπάλληλο χρηματικό ποσό.. 
Στο Μαρκόπουλο, 11ο χλμ. Αττικής Οδού, (4-5) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε εταιρεία ενοικιάσεων αυτ-των και με την απειλή όπλων, φίμωσαν τον φύλακα. Άγνωστο μέχρι στιγμής τι αφαίρεσαν.



http://apotinarxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου