Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ






Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011, στις 19:00

Οι Εκδόσεις ΜΙΛΗΤΟΣ το Σπίτι της Κύπρου και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζουν το Λεύκωμα με τίτλο:
Μιχάλης Κακογιάννης - Κινηματογράφος
με φωτογραφίες από τις ταινίες του σκηνοθέτη

Ένα κολάζ αναμνήσεων,  μία  αποτύπωση  σημαντικών στιγμών της προσωπικής διαδρομής του μεγάλου Έλληνα δημιουργού. Ένα ταξίδι στο χρόνο και στη φιλμογραφία του Κύπριου σκηνοθέτη, που ξεπέρασε τα στενά όρια της πατρίδας του και καταξιώθηκε διεθνώς.  Οδηγός μας οι  φωτογραφίες αξέχαστων Ελλήνων και ξένων πρωταγωνιστών του Μ. Κακογιάννη όπως η Έλλη Λαμπέτη, η Μελίνα Μερκούρη, η Ειρήνη Παπά, ο Δημήτρης Χορν, ο Μάνος Κατράκης, ο Antony Quinn ο Alan Bates, η Katharine Hepburn και τόσοι άλλοι, που αφέθηκαν στη μαγική σκηνοθετική μπαγκέτα του, όπως και "κλεμμένες" στιγμές από γυρίσματα και πρόβες, αδιάψευστοι μάρτυρες της μεγάλης πορείας  του στην 7η Τέχνη του κόσμου.

Χαιρετίζει ο Πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα: κ. Ιωσήφ Ιωσήφ

Για το Λεύκωμα και τον Μιχάλη Κακογιάννη μιλούν:

Μίκης Θεοδωράκης
Τάσος Μπουλμέτης
Γιώργος Νανούρης
Ευδοκία Ρουμελιώτη

Συντονίζει: Χρήστος Σιάφκος
Θα ακολουθήσει προβολή της ταινίας του Μιχάλη Κακογιάννη: Βυσσινόκηπος
με τους Charlotte Rampling, Alan Bates, Katrin Cartlidge κ.α.

Είσοδος Ελεύθερη
Αίθουσα: Κινηματογράφος
Κρατήσεις: τηλ. 210 34 18 579, Δευ – Παρ  11:00-14:00, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας



Θέατρο

Πέμπτη 27, Παρασκευή 28 & Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011, στις 21:00
CUT Project / DE-FENCES
από το Θέατρο ΕΝΤΡΟΠΙΑ

Το Θέατρο ΕΝΤΡΟΠΙΑ παρουσιάζει την Performance DE-FENCES, αποτέλεσμα του διεθνούς CUT Project. Το Project, με θέμα τη νέα ευρωπαϊκή γεωγραφία, καθώς και τα «τείχη» και τις   «διαχωριστικές γραμμές», 20 χρόνια μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου και του τέλους του ψυχρού πολέμου, αναπτύχθηκε μέσα από έρευνα και διαμονή (residency) μιας καλλιτεχνικής ομάδας της ΕΝΤΡΟΠΙΑΣ σε πρώην και νυν διχοτομημένες περιοχές -Παλαιστίνη, Βερολίνο, Λευκωσία, Κόσσοβο- σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και καλλιτέχνες.

Η τελική πολύγλωσση παράσταση πολυμέσων «DE-FENCES» παρουσιάστηκε ζωντανά, για πρώτη φορά και μετά την Residency της Αθήνας με τη συμμετοχή των διεθνών συνεργατών, στο Θέατρο ΔΙΠΥΛΟΝ (13–15 Μαΐου 2010), ενώ παράλληλα προβαλλόταν σε πραγματικό χρόνο μέσω live-streaming στο διαδίκτυο στο Χώρο Τέχνης K-SALON του Βερολίνου, όπου το εκεί κοινό είχε τη δυνατότητα, μέσα από τις διαδραστικές εγκαταστάσεις των Νέων Τεχνολογιών, να «αντιδρά» στο ζωντανό θέαμα της Αθήνας. Οι οπτικές αυτές «αντιδράσεις» προβάλλονταν σε ξεχωριστή οθόνη και στους δύο χώρους, «συμβάλλοντας» μ’ αυτόν τον τρόπο στο όλο θέαμα.

H μεθοδολογία και η εξέλιξη του Project παρουσιάστηκαν στο Goldsmiths του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, στο πλαίσιο τoυ Συνεδρίου "Transformations of Narrative in the Postcolonial Era" πoυ διοργανώθηκε από το Pinter Centre for Performance and Creative Writing, 11-13 Νοεμβρίου 2010.

Tώρα, μετά από περαιτέρω επεξεργασία και εστιάζοντας επίσης στους διαχωρισμούς των «άυλων τειχών», που συνιστούν το σύγχρονο αστικό τοπίο όπως επίσης και υπό το πρίσμα μιας ειρωνικής επικαιρότητας, λόγω του οικονομικού «τείχους» που οριοθετεί τη χώρα μας σε μια «περιθωριοποιημένη» ζώνη, παράλληλα με την ανέγερση ενός «φοβικού» τείχους στον Έβρο και τις εξαγγελίες για πλωτά στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών, θα παρουσιαστεί στην Αθήνα από την Πέμπτη 27 έως και Σάββατο 29 Ιανουαρίου, στις 21.30.

Συμμετέχει και ο Γερμανός Συνθέτης & Sound Designer Mike Koloska, από το Βερολίνο, για να παίξει live-electronics κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Η παράσταση παρουσιάστηκε στην Λευκωσία [16-17 Δεκεμβρίου 2010] στην Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», με την Υποστήριξη του Δήμου Λευκωσίας και του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Επίσης, θα παρουσιαστεί στο διεθνώς γνωστό για την πρωτοποριακή δουλειά του Θέατρο HEBBEL-AM-UFER του Βερολίνου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ 100 Grad (24-27 Φεβρουαρίου 2011).


ΣΥΛΛΗΨΗ – ΔΡΑΜΑΤΟΥΡΓΙΑ – ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:            Μαρίλλη Μαστραντώνη
ΣΚΗΝΙΚΑ – ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ:                                             Γεωργία Μπούρδα
ΜΟΥΣΙΚΗ – SΟUND DESIGNER:                                  Mike Koloska
KIΝΗΣΗ:                                                                       Δέσποινα Χατζηπαυλίδου
VIDEO:                                                                         Δημήτρης Κωτσαράς
ΦΩΤΙΣΜΟΙ – ΚΑΜΕΡΕΣ:                                              Mιχάλης Μπούρης
ΒOΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ:                                               Μελίνα Σκούφου
TECHNOLOGY CONSULTANT:                                                 Eυάγγελος Χαβιάρης
SOUND ENGINEER:                                                     Αλέξης Γρίβας

PERFORMER: Δήμητρα Αντωνάκη, Νίκος Ευσταθιάδης, Γιώργος Μηλιώτης, Βασίλης Παπαδημητρίου, Αγγελική Τόμπρου, Τσαμπίκα Φεσάκη, Μαρία Φράγκου


 
CUT Project / DE-FENCES από το Θέατρο ΕΝΤΡΟΠΙΑ
Πέμπτη 27, Παρασκευή 28 & Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011, στις 21:00
Αίθουσα: Θέατρο
Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά  
Εισιτήρια: 18€ Κανονικό, 12€ Φοιτητικό, Σπουδαστικό, Μαθητικό, Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) & Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων

Promo-video στα link:    http://www.youtube.com/watch?v=t7wH1OorL10,

Παραγωγή: ΕΝΤΡΟΠΙΑ
Με την Υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Ιδρύματος (E.C.F.)


Θέατρο

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, Τρίτη 1, Παρασκευή 4, Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011, στις 21:00
Beckett 3B
Παράσταση πάνω στα "κείμενα για το τίποτα" του Μπέκετ
Σύλληψη, Σκηνοθεσία:  Έρση Πήττα

Μια παράσταση - αποτέλεσμα πολύμηνης ομαδικής δουλειάς που βασίζεται στην έρευνα που έκανε η ομάδα πάνω στα «κείμενα για το τίποτα» του  Beckett τα οποία γραμμένα το 1950,  αντανακλούν την εντονότερη ψυχαναλυτική περίοδο του συγγραφέα. Μέσα από την επεξεργασία των κειμένων η ομάδα οδηγήθηκε σε μια έκφραση σωματικού θεάτρου. Οι ηθοποιοί ξανα-συνέθεσαν τα κείμενα, με τα έντονα ποιητικά στοιχεία, καθιστώντας τα βιωματική εμπειρία και τα αποδίδουν χρησιμοποιώντας τόσο το τραγικό όσο και το κωμικό στοιχείο έκφρασης.
Η επαναληπτική χρήση της ίδιας ομάδας λέξεων με μία ποικιλία παραλλαγών οδηγούν στη συνειδητοποίηση της εναλλαγής των εννοιών όπως: Η γέννηση είναι ο θάνατος «πότε πέθανα δεν ξέρω» αλλά δεν ξέρω πότε γεννήθηκα... αλλά και στη διατύπωση των καίριων ερωτημάτων του συγγραφέα «Πού θα πήγαινα αν μπορούσα να πάω; Tι θα ήμουνα αν μπορούσα να είμαι; Tι θα έλεγα αν είχα φωνή;»
Μία παράσταση όπου η έκφραση του προσώπου αποτελεί μία μάσκα που αντανακλά το κενό, ενώ η κίνηση του σώματος το "γεμίζει" και η φωνή έναρθρη ή άναρθρη υπογραμμίζει την ίδια την σιωπή  από  όπου ξεπηδάνε εικόνες με ένταση και εικαστική ομορφιά, ή επιδρά ως παραμορφωτικός καθρέπτης στο υποκείμενο - σώμα.
Το 3B του τίτλου της παράστασης αναφέρεται τόσο στον συγγραφέα, όσο στον Bion τον ψυχαναλυτή του Beckett και στον Bacon από το έργο του οποίου η ομάδα άντλησε ερεθίσματα.

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου,  Τρίτη 1,  Παρασκευή 4, Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011, στις 21:00
Beckett

Παράσταση πάνω στα «κείμενα για το τίποτα» του Μπέκετ
Σύλληψη, Σκηνοθεσία:  Έρση Πήττα
Μουσική:  Θοδωρής Αμπαζής

Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Μαρία Βλαβιανού, Πάνος Γκιουλής, Γιάννης Νταής, Μαρία Περδίκη,  Ειρήνη Στάικου, Κοσμάς Χατζής

Διάρκεια: 60'
Αίθουσα: Θέατρο
Εισιτήρια: 18€ Κανονικό, 12€ Φοιτητικό, Σπουδαστικό, Μαθητικό, Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) & Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων
***

Θέατρο

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου & Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011, στις 21:30
NΟ  BODY ELSE
Σύλληψη - Σκηνοθεσία: Κίρκη Καραλή
Στον ειδικά διαμορφωμένο υπόγειο χώρο 

Έξι μηχανές κατασκευής ιστοριών διηγούνται το αποτύπωμα της μνήμης σ' ένα σώμα που λειτουργεί εδώ και 25 χρόνια. Ή αλλιώς: ένα μικρό κόρπους με τις οδηγίες χρήσης μου.
Το αυτονόητο, το άμεσα διαθέσιμο και προσβάσιμο, το ακαθόριστα εξερευνημένο, με τα πολύτιμα εξαρτήματα, τις μοναδικές λεπτομέρειες, τους ιδιαίτερους αυτοματισμούς, τις προσωπικές του διαθέσεις, προτιμήσεις, συστάσεις... Το σε κατάσταση μηδενικής απόστασης κι εξαιρετικής οικειότητας Σώμα: Μεταφέρει μνήμη κυτταρική. Μνήμη συλλογική. Ένστικτα. Απορίες. Και είναι σε θέση να πει -ερήμην του- ιστορίες ασήμαντες ή και Ιστορικές. Καμία ιστορία, μέχρι σήμερα, δε γράφτηκε ως το τέλος.

Η σύνθεση της δραματουργίας προέκυψε από την ομάδα και τα αναγνώσματά της. Η σκηνική της μεταφορά προέκυψε κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Οτιδήποτε προκύψει κατά τη διάρκεια των παραστάσεων αποτελεί μέρος της.

Η παράσταση είναι ακατάλληλη για ανηλίκους

Συντελεστές
Σύλληψη - Σκηνοθεσία:                      Κίρκη Καραλή
Σκηνικά - Κοστούμια:                          Ηλένια Δουλαδίρη, Ελίζα Αλεξανδροπούλου
Σχεδιασμός φωτισμού:                       Ελίζα Αλεξανδροπούλου
Εικαστική παρέμβαση στο χώρο:       Κωνσταντίνος Πάτσιος
Βοηθός σκηνοθέτη:                            Λητώ Τριανταφυλλίδου


Παίζουν (αλφαβητικά): Ελένη Ευθυμίου, Χριστίνα Μπιρμπίλη - Καραλέκα,
Χρήστος Τανταλάκης,  Τάσος Τσουκάλης-Δημητριάδης,  Αναστασία Χατζάρα,
Μαρία Ψαρολόγου

Κάθε Δευτέρα & Τρίτη, από 31/1 έως 1/3/2011
Στον Ειδικά διαμορφωμένο Υπόγειο Χώρο
Ώρα: 21:30
Διάρκεια: 80’
Εισιτήριο: 15€ Κανονικό, 10€ Φοιτητικό, Σπουδαστικό, Μαθητικό, Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) & Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  WWW.MEDIASOUP.GR


Κουκλοθέατρο 
Βραδιές Κουκλοθέατρου για Μεγάλους
Κάθε Πέμπτη στις 21:00
Εισιτήριο: 10€
Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Κουκλοθέατρο Αντάρα
Παράσταση: Φασουλής

Κουκλοθίασος: Ο τρελός του βασιλιά
Παράσταση: Ο Κανείς και ο Τίποτα


Η παράσταση Φασουλής δεν ακολουθεί μια παραδοσιακή φόρμα παρόλο που διατηρεί όλα τα καρναβαλικά χαρακτηριστικά του χαρακτήρα. Ο Φασουλής αντιμετωπίζοντας την ζωή και τον θάνατο σαν ένα παιχνίδι αμφισβητεί ευθέως την σοβαρότητα των ίδιων αυτών καταστάσεων. Περιγελώντας τις δίνει σε όλους ένα εργαλείο, το γέλιο, για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν αυτά που φοβούνται.

Συντελεστές: Άγγελος Ρωμαντζής
Διάρκεια: 25’
Ηλικίες κοινού: από 5 χρονών

 Ο Άγγελος Ρωμαντζής παρακολούθησε το εργαστήριο θεατρικής μαριονέτας Αγιούσαγια!, δημιουργώντας το κουκλοθέατρο Αντάρα. Από τότε δουλεύει επαγγελματικά, με δικές του παραγωγές και σε συνεργασία με άλλους θιάσους. Δίνει παραστάσεις σε θέατρα και στους δρόμους τις Ελλάδας και του εξωτερικού. Είναι ενεργό μέλος του ελληνικού  κέντρου κουκλοθέατρου.

Κουκλοθίασος «Ο τρελός του βασιλιά»

Ο Κανείς και ο Τίποτα
Το έργο βασίζεται σε μια αρχαία ιαπωνική φάρσα, διαδραματίζεται στη φεουδαρχική Ιαπωνία όπου το κεντρικό ρόλο κρατούν 2 υπηρέτες και ένα κουτί. Το μυστηριώδες περιεχόμενο του κουτιού βάζει σε μπελάδες τους υπηρέτες και κάνουν άνω κάτω τον οίκο του αφέντη τους που τους έχει διατάξει να τον φυλάσσουν κατά την απουσία του. Ένα έργο με ξυλόγλυπτες γαντόκουκλες και άφθονο γέλιο που απευθύνετε σε μικρούς και μεγάλους!
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:  25’

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: 
Σκηνοθεσία :  Αλέξανδρος Μονοκάνδυλος
Σκηνογραφία, κατασκευή σκηνικών, κατασκευή κούκλων:  Αλέξανδρος Μονοκάνδυλος
Κουκλοπαίχτες :  Αλέξανδρος Μονοκάνδυλος, Άγγελος Ρωμαντζής
Ο Κουκλοθίασος «Ο τρελός του βασιλιά» ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2010. Ιδρυτής του θιάσου είναι ο Αλέξανδρος Μονοκάνδυλος. Στόχος του θιάσου είναι η θεατρική δημιουργία με όχημα την κούκλα και τον αποχαρακτηρισμό του κουκλοθέατρου ως αποκλειστικά ενός θεάματος για παιδιά στο υποσυνείδητο του κοινού και την αποδόμηση της ταυτότητας αυτής. Το έργο «ο Κανείς και ο Τίποτα» η πρώτη παραγωγή του θιάσου βασίστηκε σε αυτή την προσπάθεια δημιουργώντας μια παράσταση η οποία απευθύνετε σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας.
***
Κουκλοθέατρο για Μικρούς & Μεγαλύτερους
Κάθε Κυριακή στις 11:00 & στις 17:30
Αίθουσα: BLACK BOX
Εισιτήριο: 8€

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011
Θέατρο Μαριονέτας Μπαρούτι στην Άκρη της Κλωστής
Παράσταση:  Τρελή Συναυλία


Η “Τρελή Συναυλία” είναι μία θεατρική-μουσική παράσταση όπου οι μαριονέτες παρουσιάζουν μία ποικιλία από διαφορετικά είδη μουσικής και αποτελείται από μια σειρά μικρών κωμικών σκετς συνδυασμένα με σκηνές κλόουν. Η ακρίβεια και η φυσικότητα της κίνησης αυτών των μικρών χαρακτήρων παράγουν μια συνεχή έκρηξη χαράς και γέλιου, εμπλέκοντας τους θεατές σε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι.


Περίληψη της παράστασης:
Δύο κλόουν συναγωνίζονται στην καθαριότητα της σκηνής όπου θα γίνει μία μεγάλη συναυλία. Ο βιρτουόζος μαέστρος Γκουστάβο με τις συνεχόμενες γκάφες του στο πιάνο. Η χορεύτρια της σάμπα  Miss Maruka φλερτάροντας με τους θαυμαστές της. Ο Mr Dupi σταρ του ροκ εντ ρολ ψάχνει την αγαπημένη του μέσα στο κοινό. Στιγμές αγάπης κλείνουν αυτή την τρελή συναυλία.

Η ομάδα Baruti ερευνά από το 1987 διαφορετικές φόρμες έκφρασης, με σκοπό να βρίσκει πάντα έναν απλό τρόπο να εκπλήσσει τον θεατή. Έχει παρουσιάσει τη δουλειά της σε πολλά διεθνή φεστιβάλ. Αυτή η συνεχής επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς έχει δώσει στην ομάδα μια ανοιχτή οπτική, που προσφέρει το απαραίτητο υλικό για τη δημιουργία της κάθε παράστασης.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία:Francisco Brito.
Εμψύχωση: Cristo Brito, Nikos Ntasios, Aneta Stefanopulos, Francisco Brito
Μουσική: Παύλος Σαραντινός
Φωτισμός: Γιάννης Νερουλίδης

Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά.
Τεχνική:  μαριονέτες με στικ πάνω σε τραπέζι.

***

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011
Θέατρο Μαριονέτας Νευρόσπαστον
Παράσταση:  Σιδηροδρομικός Σταθμός Ανεμούπολης

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια μικρή πόλη. Μια πόλη που την αγαπούσαν οι άνεμοι και έτσι οι κάτοικοί της την ονόμασαν Ανεμούπολη. Η μικρή πόλη με τον καιρό μεγάλωσε και απέκτησε ένα σιδηροδρομικό σταθμό, ένα τρένο και φυσικά ένα σταθμάρχη.

Κάθε μέρα τώρα, η Φρόσω η καρβουνιασμένη μηχανοδηγός, φέρνει με το τρένο κάποιον επισκέπτη. Ας γνωρίσουμε κάποιους. Τον περιπλανώμενο Buster που ο άνεμος θα τον... πάρει και θα τον σηκώσει, τον Τρύφωνα τον Νταουλτζή που γυρίζει από πόλη σε πόλη παίζοντας με το νταούλι του, την Άλκηστη που ψάχνει τον αγαπημένο της ανάπηρο χορευτή Παναγιώτη και φυσικά τον Θωμά τον σταθμάρχη με τη σφυρίχτρα του.

Ακούστε... το τρένο έρχεται.
Ας δούμε ποιόν φέρνει στην Ανεμούπολη.ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κουκλοπαίκτες:

Μαρία Βασιλικά, Χρήστος Πατσαρασλής




Η ομάδα ΝΕΥΡΟΣΠΑΣΤΟΝ αποτελείται από την Μαρία Βασιλικά και τον Χρήστο Πατσαρασλή. Ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη το 2007 και ανεβάζει παραστάσεις κουκλοθέατρου με μαριονέττες. Οι μαριονέττες είναι ξυλόγλυπτες, κατασκευασμένες από τα μέλη. Η ομάδα ανεβάζει την τρέχουσα περίοδο τρία έργα. Το έργο ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΕΜΟΥΠΟΛΗΣ, το χριστουγεννιάτικο ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ και το έργο ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.


Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 117 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος)
Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση
Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην Iστοσελίδα του Ιδρύματος
www.mcf.gr


Υποστηρικτές Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
Konstantinos
Playground Productions

Χορηγοί  Επικοινωνίας Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
ελculture.gr
Ως 3
mediasoup.gr
Γραφείο Τύπου ΙΜΚ:  Χαρά Πετρούνια
 210 52 44 648, 6972 710 991, e-mail: x-petrouyia@ath.forthnet.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου