Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Eurovision 2011: Επιλέχθηκε το τραγούδι για την κυπριακή συμμετοχή


Έχουν πια αποφασιστεί όλα. Την Κύπρο στην Eurovision 2011 θα εκπροσωπήσει ο Χρίστος Μυλόρδος με το τραγούδι "Σαν άγγελος σ'αγάπησα"...
Η σχετική ανακοίνωση του ΡΙΚ:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011 στο ΡΙΚ, η ακρόαση των συνθέσεων που υποβλήθηκαν για την εκπροσώπηση της Κύπρου στον 56ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2011.
Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση Ραδιοφωνίας / Τηλεόρασης (European Broadcasting Union) και θα διεξαχθεί στις 10,12 και 14 Μαϊου 2011, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.
Για τον εγχώριο διαγωνισμό υποβλήθηκαν έντεκα (11) συνθέσεις. Η 7μελής Κριτική Επιτροπή που όρισε το ΡΙΚ, άκουσε όλα τα τραγούδια και επέλεξε το τραγούδι «Σαν άγγελος σ΄ αγάπησα» με συνθέτη τον Ανδρέα Αναστασίου και στιχουργό το Μιχάλη Αντωνίου, για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 56ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2011.
To τραγούδι θα παρουσιαστεί από τον ερμηνευτή Χρίστο Μυλόρδο, περί τα τέλη Φεβρουαρίου σε μια ειδική εκπομπή, που θα μεταδοθεί από το ΡΙΚ.
H Kύπρος θα διαγωνιστεί στο δεύτερο ημιτελικό, στην 4 θέση, που θα διεξαχθεί στις 12 Μαϊου 2011.
Οι δύο ημιτελικοί και ο τελικός διαγωνισμός θα μεταδοθούν απευθείας από το ΡΙΚΕΝΑ με ταυτόχρονη μετάδοση στη δορυφορική εκπομπή του ΡΙΚ και το Τρίτο Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα. Επίσης θα μεταδίδονται από την ιστοσελίδα του ΡΙΚ στο www.cybc.com.cy
Η όλη διαδικασία εποπτεύετο από το Τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου του ΡΙΚ και τον ελεγκτικό οίκο KPMG.

http://www.music.net.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου