Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Τραγωδία στα Τρίκαλα -Αυτοκτόνησε μαζί με το άρρωστο παιδί της στο Ληθαίο ποταμό

Το είχε πει, αλλά δεν την πίστεψαν. «Θα πάω να βρω τον άντρα μου». Πνίγηκε στο ποτάμι· παίρνοντας δεμένο μαζί της στο βυθό και τον 9χρονο γιό της· αφήνοντας πίσω άλλα δύο παιδιά, ένα πέντε και ένα δεκατεσσάρων ετών.
Η 36χρονη γυναίκα, η τραγωδία της οποίας συγκλονίζει τα Τρίκαλα, έχασε το σύζυγό της στις 3 Ιανουαρίου, όταν σκοτώθηκε σε τροχαίο. Από τότε την παρακολουθούσε ψυχολόγος. Μάταια. Κανείς δεν κατάφερε να βοηθήσει. Κανείς δεν έχει πάρει της μετρητοίς τα λόγια της, όλοι πίστευαν πως ήταν απλώς έκφραση του πόνου της, πως δεν θα το έκανε πραγματικά.
Ώσπου εντόπισαν το πτώμα της 36χρονης μαζί με εκείνο του 9χρονου γιου της στα νερά του Ληθαίου ποταμού, λίγη ώρα έξω από τα Τρίκαλα. Πίσω της άφησε τα άλλα δυο παιδιά, μαζί της προτίμησε να πάρει εκείνο που, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αυτισμό.
«Είναι τραγική ιστορία»λένε συγκλονισμένοι ακόμα και έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίστηκαν την υπόθεση. Ο 48χρονος σύζυγος της 36χρονης, ο οποίος όπως αναφέρουν πληροφορίες ήταν πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα. Από εκείνη τη στιγμή η άτυχη γυναίκα δεν άντεχε να σηκώσει το βάρος, είχε γίνει ράκος ψυχολογικά.
Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας πήρε τον 9χρονο και έφυγαν από το σπίτι τους, στη πόλη των Τρικάλων. Η ώρα περνούσε και οι συγγενείς ανησύχησαν. Στις 22.20 ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.
Τα ξημερώματα της Τρίτης γράφτηκε το φινάλε. Εντόπισαν δεμένες μεταξύ τους τις σορούς της γυναίκας και του παιδιού στον ποταμό, σε βάθος μόλις 70 εκατοστών. Τα δυο πτώματα μεταφέρθηκαν για νεκροτομή. Aπό την έως τώρα έρευνα των Αρχών έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=378778&dt=18/01/2011#ixzz1BO6vnSeO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου