Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Επεσε στη δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 στην παγωμένη Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα και αυτό είχε ως συνέπεια να υποχωρήσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Τώρα, η ομάδα του Φερέιρα είναι δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και ενώ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

Το χειρότερο για τον Παναθηναϊκό είναι πως πρόσθεσε μια ακόμη άσχημη απόδοση σε αυτές που συνηθίζει τους φίλους του το τελευταίο διάστημα. Οι «πράσινοι» έκαναν ελάχιστες ευκαιρίες στο παιχνίδι, δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Ντεγκρά και έδειξαν αδυναμία στην κυκλοφορία της μπάλλας. Το κέντρο είχε πολλά προβλήματα και η επίθεση ήταν αναιμική! Οσον αφορά στον Αστέρα, ναι μεν δεν νίκησε για μια ακόμη φορά στην Τρίπολη, ο Βλάχος όμως εμφανίστηκε διαβασμένος και η ομάδα του είχε άριστη τακτική.

Η καλύτερη στιγμή του ΠΑΟ ήταν στο 29' όταν ο Σισέ έκανε την προσπάθεια, αλλά ο Πουλίδο έδιωξε σχεδόν πάνω στη γραμμή! Να τονιστεί πως παρά τα όσα λέγονταν, τόσο ο Τζόρβας όσο και ο Νίνης, μπήκαν κανονικά στην ενδεκάδα από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Διαιτήτευσε ο Κάκος(Κέρκυρας).

Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Ορόθκο, Πουλίδο, Λαδάκης, Μπαστία, Αράς (70' Καρέρα), Κρις, Ουντότζι(83' Φορτούνης), Ροτζέριο(88' Μπαρτολίνι).

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Νίνης (74' Καραγκούνης), Σπυρόπουλος, Βύντρα, Μαρίνος, Σιμάο(46' Κατσουράνης), Ζιλμπέρτο, Σισέ, Χριστοδουλόπουλος (58'Λέτο). 


http://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου