Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Φουρλής, Κρεμιώτης, Μαρτίνη και Μυτιληναίου Πανελληνιονίκες 2010

Δύο ιππείς και δύο αμαζόνες αναδείχθηκαν Πανελληνιονίκες Υπερπήδησης Εμποδίων στις κατηγορίες παίδων, εφήβων, νέων ιππέων και ενηλίκων στους 63ους Πανελλήνιους Αγώνες, που ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (12/12) με επιτυχία στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.
Ο Αλέξανδρος Φουρλής αναδείχθηκε Πανελληνιονίκης στην κατηγορία Ενηλίκων ύψους 1.45μ. ξανά μετά το 2007. Ο αθλητής του ΙΟΘΡΑΚ είχε τη μοναδική διπλή άπταιστη διαδρομή στους δύο γύρους. Στην 2η θέση ήταν ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος με τη Vieanne του ΙΟΤ με 4 βαθμούς και χρόνο 70,09 και στην 3η θέση η Καρίνα Κυπραίου με την Penny Lane του ΙΟΕ με επίσης 4 βαθμούς και χρόνο 68,70.
Σε δύο συναρπαστικούς αγώνες διαβάθμισης μεταξύ τεσσάρων αθλητών κρίθηκαν οι δύο τίτλοι των Πανελληνιονικών Εφήβων ύψους 1.35μ. και Παίδων ύψους 1.15μ. Στην Κατηγορία Εφήβων Πανελληνιονίκης ξανά μετά το 2007 αναδείχθηκε η Μόνικα Μαρτίνη με την Cleopatra του ΙΟΜ, που ήταν γρηγορότερη στο μπαράζ με άπταιστη και χρόνο 27,05. Δεύτερη ήταν η Ζέτα Φούντα με τον Kannan Z Bebe του IOMS με άπταιστη και χρόνο 30,26 και τρίτος ο Διογένης Παλέγδας του ΙΟΠΙ με την Cornelia με 4 βαθμούς στο μπαράζ.
Στην κατηγορία παίδων καλύτερη στο μπαράζ και Πανελληνιονίκης ήταν η Ιόλη Μυτιληναίου με τον Cameron του ΙΑΟΦ με άπταιστη και χρόνο 28,67, Δεύτερος ήταν ο Ιωάννης Μαρινάκης με τον Loulou de Quesnay του ΕΙΟ με άπταιστη και χρόνο 32,28 στο μπαράζ και τρίτη η Θεοδοσία Μπελιόγλου με τον Lollipop του ΑΙΟΒΑ με 4 βαθμούς επίσης στο μπαράζ.
Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων ύψους 1.40μ. για πρώτη φορά στην καριέρα του αναδείχθηκε Πανελληνιονίκης ο Ευθύμης Κρεμιώτης με την Coralie, που συγκέντρωσε τους λιγότερους βαθμούς ποινής, 24 στο σύνολο στις δύο ημέρες. Στην 2η θέση ήταν ο Κωνσταντίνος Παγκράτης με τον Baldwin με 25 βαθμούς και στην 3η θέση η Μαρία Ραγκούση με τον Cantadou με 28 βαθμούς ποινής. 

http://www.contra.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου