Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Στα... μαχαίρια Κασίγιας-Ρονάλντο!

Η Σάρα Καρμπονέρο, γνωστή δημοσιογράφος και δεσμός του Ίκερ Κασίγιας, είναι η αιτία που ο Ισπανός τερματοφύλακας και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν βγάλει τα... μαχαίρια!

Όλα ξεκίνησαν όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ο δεσμός του Ίκερ Κασίγιας με την ιδιώτητα της δημοσιογράφου κατηγόρησε τον Πορτογάλο σταρ για εγωιστική συμπεριφορά και ατομισμό στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως ήταν φυσικό, ο Ρονάλντο δεν είδε αυτούς τους χαρακτηρισμούς με το καλύτερο «μάτι» και εξέφρασε τα παράπονά του στον Κασίγιας. Εκείνος με τη σειρά του του είπε ότι ως δημοσιογράφος η κοπέλα του πρέπει να λέει ανοιχτά τη γνώμη της και έστω και αν προσπάθησε να τα... συμμαζέψει, λέγοντας ότι εκείνος δε την συμμερίζεται, η απάντησή του δεν ήταν αυτό που περίμενε να ακούσει ο συμπαίκτης του.


Από εκείνη τη στιγμή, οι σχέσεις των δύο παικτών ήταν ψυχρές και μπορεί το συμβάν να μην είδε το φως της δημοσιότητας, όμως εντός της ομάδας πήρε τέτοιες διαστάσεις που ανάγκασε τους Φλορεντίνο Πέρθε, Χόρχε Βαλντάνο και Μιγκέλ Παρντέθα να τους καλέσουν σε συνάντηση προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση. Οι δύο παίκτες έριξαν νερό στο κρασί τους για το καλό της ομάδας και ύστερα από πίεση της διοίκησης, όμως το γυαλί ανάμεσά τους είχε ραγίσει, με τους πρωταγωνιστές της ιστορίας να μην ανταλλάσσουν... κουβέντα στις προπονήσεις της «Βασίλισσας»!


www.gazzetta.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_8280.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου