Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ο διεθνής Τύπος για τη νίκη - πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ


Στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ διέλυσε το όνειρο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να συνεχίσει να αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την άνοιξη, κάτι που δεν έχει καταφέρει να κάνει τα τελευταία 40 χρόνια, στέκεται ο διεθνής Τύπος, με το όνομα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη να... φιγουράρει σε όλους τους τίτλους.
Sportske Novosti: "Ο Σαλπιγγίδης έκανε το παγωμένο Μάξιμιρ να σωπάσει, η άνοιξη παραμένει ένα όνειρο!"
Νέα επεισόδια στην τραγωδία του Μάξιμιρ. Η Ντιναμό δεν κατάφερε ξανά να εξασφαλίσει και την άνοιξη τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κι έμεινε με την εντύπωση ότι δεν μπόρεσε ξανά να τα καταφέρει απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε χειρότερα από αυτή.
Sportner.hr: "Το όνειρο της Ντιναμό παραμένει ανεκπλήρωτο"
Οι παίκτες της Ντιναμό έχασαν για άλλη μία φορά την ευκαιρία να συνεχίσουν και μετά το χειμώνα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να σπάσουν την κατάρα που κυνηγά την ομάδα του Ζάγκρεμπ τα τελευταία 40 χρόνια. Σε έναν παγωμένο αγωνιστικό χώρο στο Μάξιμιρ, ο Δημήτρης Σαλπιγίδης... χτύπησε ξανά και ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0.
Sportal.hr: Οι οπαδοί της Ντιναμό δεν θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν και την άνοιξη στην Ευρώπη και δεν θα φάνε μπακλαβά! Ο Σαλπιγγίδης έδειξε τί σημαίνει "επιθετικός κλάσης". Ο παίκτης για τον οποίο φώναζε χθες το βράδυ ο προπονητής της Ντιναμό Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς έκανε τη ζημιά κι εξασφάλισε την παρουσία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη την άνοιξη έπειτα από 36 χρόνια.
UEFA: "Ο Σαλπιγγίδης ρίχνει τη Ντιναμό"
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έδωσε το τελειωτικό χτύπημα για να επεκτείνει την 40χρονη εξορία των γηπεδούχων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την άνοιξη.
Goal.com: "Το σουτ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στέλνει τους φιλοξενούμενους στους 32"
Η Θεά Τύχη χαμογέλασε στην ελληνική ομάδα σήμερα... Αν και οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στα 90 λεπτά, έπεσαν θύματα μίας αντεπίθεσης στο δεύτερο ημίχρονο που επέτρεψε στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να πετύχει το καθοριστικό γκολ.
LaTercera: "Με καλή εμφάνιση από τον Κοντρέρας ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στο Europa League"
Η ομάδα του χιλιανού αμυντικού επικράτησε με 1-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ εκτός έδρας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.
Palco Deportivo: "Ο ΠΑΟΚ κατακτά το Μάξιμιρ"
Καθοριστική νίκη για τον ΠΑΟΚ στο ιστορικό Μάξιμιρ σε βάρος της τοπικής Ντιναμό Ζάγκρεμπ (0-1) που αρκεί στους έλληνες για να προκριθούν στον επόμενο γύρο του Europa League".
ESPN: "Ο Σαλπιγγίδης στέλνει τον ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση"
Το γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο δεύτερο ημίχρονο έστειλε τον ΠΑΟΚ στη νοκ άουτ φάση του Europa League με την εκτός έδρας νίκη επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ".

http://sportline/~3/IOE1WDe6O9M/default.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου