Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Τώρα, όλα ή τίποτα!

» ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: , Γιάννης Λαµπίρης



Να χαλάσει το εορταστικό κλίµα των Τούρκων και να τσεκάρει εισιτήριο πρώτης θέσης στον δρόµο προς την Πόλη θέλει απόψε (21.00 - ΕΤ1) η εθνική µας οµάδα
Οι Τούρκοι που µας περιµένουν µε άγριες διαθέσεις, από χθες παρελαύνουν για την εθνική τους εορτή – γιόρταζαν την έναρξη της πυρπόλησης της Σµύρνης το 1922 – και όλοι στη χώρα ελπίζουν οι πανηγυρισµοί και τα γλέντια να συνεχιστούν και απόψε, δίνοντας παράλληλα µάχη για να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο. «Θα είναι κλασικό ντέρµπι και καταλαβαίνω πώς νιώθουν οι παίκτες µου. Μου θυµίζει ανάλογη ατµόσφαιρα όταν παίζουµε Λιθουανία - Ρωσία. Πάντως, είµαστε έτοιµοι και σαφώς δεν έχουν άγχος τα παιδιά. Ξέρουν τι ατµόσφαιρα να περιµένουν», τόνισε ο Γιόνας Καζλάουσκας που έδωσε και το στίγµα για το τι θα ήθελε να προσθέσει στη µέχρι τώρα πορεία της η Εθνική µας.

«Ενα γρήγορο σουτ, βρε παιδιά. Προσπαθώ να πείσω τους παίκτες µου ότι πρέπει κάποιες φορές να σουτάρουν και στα 5''. Δεν είναι µυστικό ότι δεν έχουµε καθαρούς σουτέρ όπως άλλες οµάδες και χάνουµε κάποιες καλές ευκαιρίες. Αυτή όµως είναι η νοοτροπία των παικτών µας και δύσκολα µπορεί να αλλάξει κάτι», τόνισε ο κόουτς που περιµένει φυσικά ενίσχυση από Σχορτσιανίτη και Φώτση.

«Δεν µπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να βλέπεις τα παιχνίδια απ' έξω. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και είµαστε έτοιµοι και εµείς να βοηθήσουµε τα παιδιά. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά ο κόσµος µπορεί να γυρίσει µπούµερανγκ για τους Τούρκους αν δεν πηγαίνει καλά γι' αυτούς το παιχνίδι», τόνισε ο Αντώνης Φώτσης. Πέρυσι η επική νίκη µας στην παράταση (76-74) στον προηµιτελικό του Ευρωµπάσκετ της Πολωνίας µάς οδήγησε στα µετάλλια (τετράδα), αλλά και απόψε µια νίκη ανοίγει διάπλατα τον δρόµο προς τα εκεί. Τελευταία φορά που µας νίκησαν οι γείτονες σε µεγάλη διοργάνωση ήταν στο Ευρωµπάσκετ του 1975 στο Βελιγράδι και από τότε µετρούν µόνο ήττες, η συνολική συγκοµιδή είναι 6-2 υπέρ µας.

Προληπτικά απουσίασε από τη χθεσινή προπόνηση ο Στράτος Περπέρογλου επειδή ταλαιπωρήθηκε από λοίµωξη του αναπνευστικού
ΚΙΝΗΤΡΟ
Η Εθνική θέλει απόψε, µέσω Τουρκίας, να αποφύγει ΗΠΑ και Ισπανία στον δρόµο προς τα µετάλλια


 http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=5&artId=4591826

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου