Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΟΣΦΠ: Σκάουτερ ο Γκαλέτι!



Στην «οικογένεια» του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος θα είναι ο σκάουτερ των «ερυθρόλευκων» στην Αργεντινή, όπου θα επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση.
Αρχικά, οι ιθύνοντες την ομάδα του Πειραιά, είχαν κάνει πρόταση στον Αργεντίνο να παραμείνει στην Ελλάδα και να αναλάβει πόστο στις Ακαδημίες του συλλόγου, όμως, ο 30χρονος πρώην άσος των «ερυθρόλευκων», εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του.
Έτσι, οι Πειραιώτες του έκαναν πρόταση να είναι ο σκάουτερ του Ολυμπιακού στην Αργεντινή, δείχνοντας για μία ακόμα φορά πως είναι δίπλα στον Λουτσιάνο Γκαλέτι.
Προπονήθηκε ο Ουρτάδο
Όσον αφορά στα αγωνιστικά, την Τρίτη ξεκίνησε η μίνι προετοιμασία για τους «ερυθρόλευκους», μια και πραγματοποιήθηκαν δύο προπονήσεις, μία το πρωί και μία το απόγευμα.
Το ευχάριστο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, είναι ότι είδε τον Μοϊσές Ουρτάδο να μετέχει στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.
Ενοχλήσεις ο Ζαϊρί
Ωστόσο, ένα νέο πρόβλημα ήρθε να προστεθεί, καθώς ο Ζουάντ Ζαϊρί, ένιωσε ενοχλήσεις στην πελματική νεύρωση του αριστερού του ποδιού και τις επόμενες μέρες, για προληπτικούς λόγους, θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα.
Την Τετάρτη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες του, μια και θα λάβει χώρα φιλικό παιχνίδι με την ομάδα των Νέων στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.
Παραμένει ο Όσκαρ
Στο ρόστερ του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Όσκαρ Γκονζάλες, καθώς ο Ισπανός απάντησε αρνητικά στην πρόταση των «ερυθρόλευκων» για να λύσει το συμβόλαιό του.
Ο έμπειρος μέσος, που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2011 με τους Πειραιώτες, δεν δέχθηκε την πρόταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, να αποχωρήσει από την ομάδα με αποζημίωση 300.000 ευρώ.
Ο Όσκαρ, αν παραμείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, θα έχει παίρνει τα διπλάσια από την αποζημίωση που του πρότειναν οι Πειραιώτες.
Έτσι, επέλεξε να μείνει στην Ελλάδα, ακόμα και στην «εξέδρα», από το να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Όπως έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, ο Όσκαρ έχει ειδοποιηθεί από τον Ερνέστο Βαλβέρδε ότι δεν υπολογίζεται.

http://www.sigmalive.com/sports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου