Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Νέος από το Μοσχάτο κατακτά το κόσμο 

της Πληροφορικής!


Επιτυχίες του μαθητή του 2ου Λυκείου Μοσχάτου Γεράσιμου Αρσένη

Ο Γεράσιμος είναι μέλος των Εθνικών ομάδων Πληροφορικής συνεχώς από το σχολικό έτος 2006-2007, ιδιότητα που αποκτά κάθε χρόνο συμμετέχοντας σε όλες τις φάσεις του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής (www.pdp.gr) που διοργανώνει η Ε.Π.Υ. με την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.
Ως μαθητής Γυμνασίου (1ο Γυμνάσιο Ταύρου) συμμετείχε το καλοκαίρι του 2007 στην 1η Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής Νέων στην Σερβία (www.jboi2007.org) όπου και απέσπασε χάλκινο μετάλλιο.
Ως μαθητής Λυκείου (2ο Λύκειο Μοσχάτου) συμμετείχε στην 20η Διεθνή Ολυμπιάδα Πληροφορικής η οποία διεξάχθηκε στην Αίγυπτο το καλοκαίρι του 2008 (www.ioi2008.org) , στην 21η Διεθνή Ολυμπιάδα Πληροφορικής η οποία διεξάχθηκε στη Βουλγαρία το καλοκαίρι του 2009 (www.ioi2009.org) καθώς και στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής η οποία διεξάχθηκε στη Βουλγαρία το Νοέμβριο του 2009 με ιδιαίτερα αξιόλογη επίδοση και τέλος στην 22η Διεθνή Ολυμπιάδα Πληροφορικής η οποία διεξάχθηκε στον Καναδά τον Αύγουστο του 2010 (www.ioi2010.org) όπου και απέσπασε χάλκινο μετάλλιο.
Το τρέχον σχολικό έτος κατέλαβε την πρώτη θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής (http://pdp.gr/default.asp?pid=6&la=1&fid=3) ενώ ταυτόχρονα ως μαθητής της Γ΄ Λυκείου συμμετείχε στις Πανελλαδικές εξετάσεις όπου και αρίστευσε συγκεντρώνοντας 19539 μόρια γεγονός που τον καθιστά εν δυνάμει φοιτητή του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ΕΜΠ.
Τον Ιούλιο του 2010 υπήρξε προσκεκλημένος του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια μαζί με άλλους 11 διακεκριμένους μαθητές και φοιτητές στην 36η επέτειο αποκατάστασης της δημοκρατίας (http://omogeneia.ana-mpa.gr/press.php?id=10906) .

Γνώμη Ζούμε Μοσχάτο:
- Ο Γεράσιμος Αρσένης με τις επιδόσεις και τις διακρίσεις του, αποτελεί παραδείγμα για όλους τους νέους, όχι μόνο του Μοσχάτου και του Ταύρου, αλλά ολόκληρης της Ελλάδας.
Το Ζούμε Μοσχάτο εύχεται καλή επιτυχία και να συνεχίσει να ξεχωρίζει!
Συγχαρητήρια!

*Για την ενημέρωση στο θέμα ευχαριστούμε το καθηγητή κ. Γ. Τσαντουλή.


Διαβάστε περισσότερα: http://moschato.blogspot.com/2010/09/blog-post.html#ixzz0yJ88LD54

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου