Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Με το δεξί η Εθνική Πόλο Γυναικών
Με το δεξί ξεκίνησε η Εθνική Πόλο Γυναικών στην αυλαία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Ζάγκρεμπ. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με μια ιστορική νίκη, αφού επικράτησε με 7-5 της Ιταλίας (2-1, 0-3, 2-0, 3-1).

Η Ιταλία ήταν ο κακός δαίμονάς της στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στα οποία δεν είχε καταφέρει να τη νικήσει ποτέ σε εννέα παιχνίδια. Με τη νίκη αυτή η Εθνική γυναικών βάζει πλώρη για την κατάκτηση ενός μεταλλίου. Την Πέμπτη αντιμετωπίζει τη Ρωσία που χθες «έπνιξε» την οικοδέσποινα Κροατία με 28-3.

Εν τω μεταξύ, η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει σήμερα στις 5.30μμ την Ουγγαρία, που αποτελεί την παραδοσιακή δύναμη στο πόλο. τους Σε οκτώ παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν σημειώσει ισάριθμες νίκες κατά της Ελλάδας, ενώ τα γκολ είναι 77-49 υπέρ των Μαγυάρων.

Η ανανεωμένη Εθνική Ελλάδας κατάφερε να νικήσει με 11-8 πριν από μερικές εβδομάδες την Ουγγαρία στο φιλικό τουρνουά των Συρακουσών. Ωστόσο άλλο φιλικό και άλλο επίσημο, χώρια που οι Ούγγροι έδειξαν τα δόντια τους στην πρεμιέρα στο Ζάγκρεμπ με τη νίκη τους επί της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Σερβίας...

http://www.star.gr/index.php?ID=sports&Rec_ID=58131

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου