Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Για κακούργημα ο αδελφός της αγνοούμενης!


Στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Ρεθύμνου κρατείται ο αδερφός της αγνοούμενης φοιτήτριας Αγγελικής Σταυρουλάκη, που αντιμετωπίζει... βαριά κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για την αρπαγή του 50χρονου καθηγητή από τον Κουτσουρά! Άλλα τρία άτομα αναζητούνται, αλλά φαίνεται πως τελικά όλα έγιναν για το… τίποτα!

Ο 50χρονος καθηγητής πανεπιστημίου στο Μάντσεστερ βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθείται από ειδικούς, μετά την περιπέτεια που πέρασε στα χέρια συγγενών της εξαφανισμένης φοιτήτριας. Οι δεσμώτες του τον πίεζαν να αποκαλύψει πού βρίσκεται η 20χρονη φοιτήτρια από την Ασή Γωνία, αλλά φαίνεται πως ο καθηγητής δεν γνωρίζει το παραμικρό για την τύχη της κοπέλας, με την οποία τον συνέδεε –όπως λέει- μια φιλική γνωριμία!

Αυτή η γνωριμία προκάλεσε υποψίες στον αδερφό της, που οργάνωσε την αρπαγή του καθηγητή με την βοήθεια δύο γυναικών και ενός άνδρα, τους οποίους αναζητά η Αστυνομία. Πάντως, η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί και οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προκύψουν νέα στοιχεία για την αγνοούμενη κοπέλα.
http://sarotiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_3660.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου