Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ομπράντοβιτς «Να ξεπεράσουμε τη Ρεάλ»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει να ξεπεράσει με τον Παναθηναικό τα τρόπαια της Ρεάλ! Αυτό τόνισε σε αποψινή συνέντευξη του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόκριση στο φάιναλ-φορ της Βαρκελώνης.

«Ελπίζω πως αυτή την εκπομπή την βλέπουν οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι. Αν  εκείνοι είναι  έτοιμοι τότε είμαι και εγώ για  να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τη Ρεάλ».είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Παναθηναικού. 

Για τα ματς με την Μπαρτσελόνα είπε: «Εχουμε κάνει και άλλα καλά ματς μέσα στη σεζόν, εκτός από αυτά με την Μπαρτσελόνα. Ψάχναμε να βρούμε τις συνθήκες που θα αποδώσει καλύτερα η ομάδα. Όσα παιχνίδια χάσαμε αυτό έγινε  στις λεπτομέρειες. Εργαζόμαστε πολύ στις προπονήσεις για αυτές τις λεπτομέρειες».

 Για τη γενικότερη πορεία τόνισε: «Αποχώρησαν  σημαντικοί παίκτες και δεν ήρθαν  ανάλογου βεληνεκούς ονόματα. Στόχος μας ήταν να μπορέσουμε με την ομαδική δουλειά να φτάσουμε στο στόχο μας. Το πρώτο μέλημα μας ήταν να είναι σε θέση αυτή η ομάδα να διεκδικήσει τρόπαια. Οι τελευταίες κουβέντες που είπα πριν το πρώτο παιχνίδι, ήταν να πιστέψουμε στις δυνατότητες μας και παρά το γεγονός ότι δεν θεωρούμαστε φαβορί να πετύχουμε. Γνωρίζω πολύ καλά την ποιότητα της ομάδας. Τα μειονεκτήματα  και τα πλεονεκτήματα. Εχουμε νέους παίκτες. Διαθέτουν υψηλό κίνητρο. Χρειαζόμαστε παίκτες που όταν βγαίνουν στο παρκέ να δίνουν το 100%. Είναι σημαντικό να θέλουν να αναδειχτούν οι παίκτες μέσα από την ομάδα».

Οι παίκτες του Παναθηναικού διατηρούν χαμηλούς τόνους και είναι δεμένοι μεταξύ τους: «Είναι πολύ συνειδητοποιημένοι οι παίκτες μου. Ξέρουν πολύ καλά τι κατάφεραν αλλά ξέρουν και τι μας περιμένει στη συνέχεια. Αρχίζω από το τέλος. Είναι μια ομαδική επιτυχία. Υπάρχουν παιδιά που μπήκαν τώρα στην ομάδα. Για παράδειγμα, στο διάστημα που ήταν έξω ο Ντρου και ο Διαμαντίδης, ο Περπέρογλου πήρε προσωπικές επιθέσεις. Επίσης είναι  ιδιαίτερα σημαντικό να υπάρχει εμπιστοσύνη σε μία ομάδα. Να πιστεύει ο ένας τον άλλο. Αναλύσαμε φάση προς φάση την Μπαρτσελόνα όλοι μαζί. Ο προπονητής σκέφτεται γρήγορα, το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και οι παίκτες».

Για το αν ο Παναθηναικός είναι φαβορί στο φάιναλ-φορ της Βαρκελώνης απάντησε: «Δεν γνωρίζω ομάδα που να πηγαίνει φάιναλ φορ και να μη θέλει τον τίτλο. Έχουμε μπροστά μας  ένα μήνα  και πολλά μπορούν να αλλάξουν. Να δούμε σε τι κατάσταση θα είμαστε. Οφείλουμε βέβαια να είμαστε έτοιμοι» .



http://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου