Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Στη Βαρκελώνη θα είναι ωραία...

Ο... τελικός του Παναθηναϊκού έφτασε με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στο «καυτό» ΟΑΚΑ (9.45μ.μ, Novasports 4) και οι «πράσινοι» σκέφτονται μόνο τη νίκη-πρόκριση στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης... 
Στην πρώτη αναμέτρηση της σειράς, το «τριφύλλι» έφτασε μία ανάσα από το «διπλό» στη Βαρκελώνη, ενώ στη δεύτερη κατάφερε να ρίξει στο... καναβάτσο τους «μπλαουγκράνα», κάνοντας το break στη σειρά.

Την περασμένη Τρίτη, οι πρωταθλητές Ελλάδος έκαναν την ολική... ανατροπή, επικρατώντας των Καταλανών στο ΟΑΚΑ και πλέον καλούνται να παλέψουν για την τρίτη διαδοχική τους νίκη επί της Μπάρτσα, η οποία θα τους χαρίσει την πρόκριση στο φετινό Final Four της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, φρόντισε να εστιάσει στην απαιτούμενη αγωνιστική βελτίωση της ομάδας του, εν όψει του τέταρτου αγώνα της σειράς, ενώ παράλληλα ζήτησε και την κόσμια υποστήριξη των φιλάθλων στο ΟΑΚΑ.

Στον αντίποδα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης, που βρίσκεται πλέον με την... πλάτη στο τοίχο, καλείται να φτάσει στην επικράτηση, ώστε να στείλει την σειρά στην Βαρκελώνη και εν συνεχεία να παλέψει για την παρουσία της στο Final Four του «Palau Sant Jordi».

Ο προπονητής των Καταλανών, Τσάβι Πασκουάλ, αναγνώρισε την σαφή δυσκολία της δεύτερης διαδοχικής αναμέτρησης των «μπλαουγκράνα» επί ελληνικού εδάφους, ωστόσο, τόνισε ότι αμφότερες οι ομάδες θα έχουν πίεση...



Gazzetta.gr

http://sarotiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_2215.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου