Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Οι 28 κορυφαίοι αναβάτες που θα πάρουν τα βουνά…


Το Red Bull Donkey Cross μπαίνει στην τελική ευθεία, με τη συμμετοχή 28 Ελλήνων και ξένων κορυφαίων off-road αναβατών. Ανάμεσά τους διεθνείς συμμετοχές, οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού με σημαντικές διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, καθώς και μια γυναίκα. Η καρό σημαία θα πέσει το μεσημέρι της Κυριακής, 03 Απριλίου, στις 13:00, σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά του Πηλίου, την πανέμορφη Μακρινίτσα.

H πρώτη γνωριμία αναβατών και γαϊδουριών θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 2 Απριλίου, λίγο μετά την κλήρωση των συμπαθητικών τετράποδων ανά αναβάτη. Στη συνέχεια, οι αναβάτες θα ξεναγηθούν στην προκαθορισμένη διαδρομή του αγώνα, θα πάρουν «μαθήματα οδήγησης γαϊδουριού», καθώς και όλη την ενημέρωση για τον ειδικό κανονισμό. Η αγωνία θα κορυφωθεί την επόμενη μέρα, Κυριακή 3 Απριλίου, όπου αναβάτες και γαϊδουράκια θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να αντιμετωπίσουν την πρόκληση του Πηλίου, καλύπτοντας διαδρομή συνολικού μήκους 14 χιλιομέτρων με μηχανές αλλά και γαϊδουράκια.

Ανάμεσα στο κοινό θα βρεθεί και ο/η τυχερός/ή που “pimp-αρε” το γάιδαρό του, εξοπλίζοντάς τον με κράνος, ρόδες, εξάτμιση κ.λπ. και συγκέντρωσε τα περισσότερα “likes” στο διαγωνισμό www.redbull.gr/pimpmydonkey , που σημείωσε περισσότερες από 900 συμμετοχές σε μόλις 2 εβδομάδες! Εν αναμονή του rider που θα χαλιναγωγήσει μοτοσικλέτα & γαϊδουράκι με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο... μείνετε συντονισμένοι στο www.redbull.gr/donkeycross για όλες τις εξελίξεις!



http://www.zougla.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου