Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Συνεχίζεται η καλοκαιρία

Γενικά αίθριος καιρός θα είναι και σήμερα ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία σποραδικές βροχέςαναμένονται το βράδυ στα βορειοδυτικά.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με ανέμους μεταβλητούς, 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη και μόνο τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Την Τρίτη, στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στο βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη Μακεδονία θα εκδηλωθούν καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που αργότερα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια και μικρή άνοδο στις υπόλοιπες περιοχές.
http://www.enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου